Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
AUTORIUS:
Eglė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
10 vienetų alyvuogių (žalios)
1 vienetas avokadų
10 riekių duona (su grūdais, vidutinio tamsumo)
0.5 valgomojo šaukšto majonezas
60 gramų sūris (fermentinis)
šiek tiek kopūstai (jūros, džiovinti)
1 skiltelė citrinos (sultys)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Užmerkite jūros kopūstus vandenyje tik kad apsemtų ir palaikykite 15 minučių. Tada susmulkinkite.
2.
Labai smulkiai supjaustykite alyvuoges, tarkuokite sūrį (vidutinio smulkumo tarka).
3.
Sutrinkite avokadą grūstuve, įlašinkite keletą lašų citrinos sulčių, pridėkite paruoštas jūržoles, sudėkite alyvuoges ir viską išmaišykite.
4.
Masę tepkite ant forminės ar trijų grūdų duonos (galima ją paskrudinti)
Valgyti šviežią tik pagaminus.

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Užmerkite jūros kopūstus vandenyje tik kad apsemtų ir palaikykite 15 minučių. Tada susmulkinkite.

  2. Labai smulkiai supjaustykite alyvuoges, tarkuokite sūrį (vidutinio smulkumo tarka).

  3. Sutrinkite avokadą grūstuve, įlašinkite keletą lašų citrinos sulčių, pridėkite paruoštas jūržoles, sudėkite alyvuoges ir viską išmaišykite.

  4. Masę tepkite ant forminės ar trijų grūdų duonos (galima ją paskrudinti)
    Valgyti šviežią tik pagaminus.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Eglė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų