Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
10 vienetų | alyvuogių (žalios) |
1 vienetas | avokadų |
10 riekių | duona (su grūdais, vidutinio tamsumo) |
0.5 valgomojo šaukšto | majonezas |
60 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | kopūstai (jūros, džiovinti) |
1 skiltelė | citrinos (sultys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Užmerkite jūros kopūstus vandenyje tik kad apsemtų ir palaikykite 15 minučių. Tada susmulkinkite.
2.
Labai smulkiai supjaustykite alyvuoges, tarkuokite sūrį (vidutinio smulkumo tarka).
3.
Sutrinkite avokadą grūstuve, įlašinkite keletą lašų citrinos sulčių, pridėkite paruoštas jūržoles, sudėkite alyvuoges ir viską išmaišykite.
4.
Masę tepkite ant forminės ar trijų grūdų duonos (galima ją paskrudinti)
Valgyti šviežią tik pagaminus.
Skanaus!
Valgyti šviežią tik pagaminus.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena drebučiuose
- Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
- Žėlė apelsino žievėje
- Silkė pataluose su granato sėklomis
- Įdaryti obuoliai
- Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
- Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
- Vaisių užkandis "Povas"
- Rūkyti naminiai vijūnai
- Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
- Silkė su daržovėmis
- Skaniausia lešių užtepėlė
- Piciukai
- Gaspadoriaus užkanda
- Vabaliukai
- Helovyno voriukai
- Velykų belaukiant
- Baltoji trobelė
- Maltinukai drebučiuose
- Įdaryti kiaušiniai
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Alyvuogės, žalios,
10 vienetų -
Avokadai,
1 vienetas -
Duona, su grūdais, vidutinio tamsumo,
10 riekių -
Majonezas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Sūris, fermentinis,
60 gramų - Kopūstai, jūros, džiovinti
-
Citrinos, sultys,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užmerkite jūros kopūstus vandenyje tik kad apsemtų ir palaikykite 15 minučių. Tada susmulkinkite.
Labai smulkiai supjaustykite alyvuoges, tarkuokite sūrį (vidutinio smulkumo tarka).
Sutrinkite avokadą grūstuve, įlašinkite keletą lašų citrinos sulčių, pridėkite paruoštas jūržoles, sudėkite alyvuoges ir viską išmaišykite.
Masę tepkite ant forminės ar trijų grūdų duonos (galima ją paskrudinti)
Valgyti šviežią tik pagaminus.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...