Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 10 vienetų | alyvuogių (žalios) |
| 1 vienetas | avokadų |
| 10 riekių | duona (su grūdais, vidutinio tamsumo) |
| 0.5 valgomojo šaukšto | majonezas |
| 60 gramų | sūris (fermentinis) |
| šiek tiek | kopūstai (jūros, džiovinti) |
| 1 skiltelė | citrinos (sultys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Užmerkite jūros kopūstus vandenyje tik kad apsemtų ir palaikykite 15 minučių. Tada susmulkinkite.
2.
Labai smulkiai supjaustykite alyvuoges, tarkuokite sūrį (vidutinio smulkumo tarka).
3.
Sutrinkite avokadą grūstuve, įlašinkite keletą lašų citrinos sulčių, pridėkite paruoštas jūržoles, sudėkite alyvuoges ir viską išmaišykite.
4.
Masę tepkite ant forminės ar trijų grūdų duonos (galima ją paskrudinti)
Valgyti šviežią tik pagaminus.
Skanaus!
Valgyti šviežią tik pagaminus.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandis su unguriu
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Kiaušininė užkandėlė
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Įdaryti obuoliai
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Pašteto ryšulėliai lavaše
-
Įdaryti pomidorai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Greitai užraugti agurkai
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Sūrio lazdelės
-
Kiaušiniai su varškės padažu
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Alyvuogės, žalios,
10 vienetų -
Avokadai,
1 vienetas -
Duona, su grūdais, vidutinio tamsumo,
10 riekių -
Majonezas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Sūris, fermentinis,
60 gramų - Kopūstai, jūros, džiovinti
-
Citrinos, sultys,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užmerkite jūros kopūstus vandenyje tik kad apsemtų ir palaikykite 15 minučių. Tada susmulkinkite.
Labai smulkiai supjaustykite alyvuoges, tarkuokite sūrį (vidutinio smulkumo tarka).
Sutrinkite avokadą grūstuve, įlašinkite keletą lašų citrinos sulčių, pridėkite paruoštas jūržoles, sudėkite alyvuoges ir viską išmaišykite.
Masę tepkite ant forminės ar trijų grūdų duonos (galima ją paskrudinti)
Valgyti šviežią tik pagaminus.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
