
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
10 vienetų | alyvuogių (žalios) |
1 vienetas | avokadų |
10 riekių | duona (su grūdais, vidutinio tamsumo) |
0.5 valgomojo šaukšto | majonezas |
60 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | kopūstai (jūros, džiovinti) |
1 skiltelė | citrinos (sultys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Užmerkite jūros kopūstus vandenyje tik kad apsemtų ir palaikykite 15 minučių. Tada susmulkinkite.
2.
Labai smulkiai supjaustykite alyvuoges, tarkuokite sūrį (vidutinio smulkumo tarka).
3.
Sutrinkite avokadą grūstuve, įlašinkite keletą lašų citrinos sulčių, pridėkite paruoštas jūržoles, sudėkite alyvuoges ir viską išmaišykite.
4.
Masę tepkite ant forminės ar trijų grūdų duonos (galima ją paskrudinti)
Valgyti šviežią tik pagaminus.
Skanaus!
Valgyti šviežią tik pagaminus.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprikų valtelės
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Silkė su svogūniukais
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Kiškienos paštetas
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Silkės ruletai
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Vištiena drebučiuose
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Velykų belaukiant
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Vabaliukai
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Silkė su daržovėmis
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Alyvuogės, žalios,
10 vienetų -
Avokadai,
1 vienetas -
Duona, su grūdais, vidutinio tamsumo,
10 riekių -
Majonezas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Sūris, fermentinis,
60 gramų - Kopūstai, jūros, džiovinti
-
Citrinos, sultys,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užmerkite jūros kopūstus vandenyje tik kad apsemtų ir palaikykite 15 minučių. Tada susmulkinkite.
Labai smulkiai supjaustykite alyvuoges, tarkuokite sūrį (vidutinio smulkumo tarka).
Sutrinkite avokadą grūstuve, įlašinkite keletą lašų citrinos sulčių, pridėkite paruoštas jūržoles, sudėkite alyvuoges ir viską išmaišykite.
Masę tepkite ant forminės ar trijų grūdų duonos (galima ją paskrudinti)
Valgyti šviežią tik pagaminus.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...