Vištienos tortas
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
3 vienetai napaleono lakštai
400 gramų vištiena (krūtinėlė, virta)
Padažui:
200 gramų majonezas
100 gramų grietinė
100 gramų kečupas
4 skiltelės česnakas
šiek tiek žalumynų (krapai ir petražolės)
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
Papuošimui:
šiek tiek daržovės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Gaminam padažą: visus padažui reikalingus ingredientus sumaišome ir pagardiname česnakais, pipirais bei druska pagal skonį (nepamirškite, kad lakštai nėra sūrus, tai padažas turėtų būti kiek sūresnis).
2.
Imam metalinę atidaromą formą. Pradedam sluoksniuoti mūsų užkandinį tortą:
1. Dedam vieną kapotos tešlos lakštą.
2. Sutepam padažu (1/3 viso padažo).
3. Dedam viena dalį vištienos.
4. Dedam antrą kapotos tešlos lakštą.
5. Sutepam padažu (1/3 viso padažo).
6. Dedam antrą vištienos dalį.
7. Dedam trečią kapotos tešlos lakštą.
8. Sutepam padažu (1/3 viso padažo).
9. Išlyginame padažą bei apibarstome džiuvėsėliais arba tarkuotu sūrių arba sezamo sėklomis. Formą uždengiame maistine plėvele bei dedam į šaldytuvą (geriausiai per naktį). Kitą dieną atidarome formą, išimam tortą, dedam į lėkštę ir papuošiame.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištienos tortas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai: Padažui: Papuošimui:
Gaminimo eiga:
  1. Gaminam padažą: visus padažui reikalingus ingredientus sumaišome ir pagardiname česnakais, pipirais bei druska pagal skonį (nepamirškite, kad lakštai nėra sūrus, tai padažas turėtų būti kiek sūresnis).

  2. Imam metalinę atidaromą formą. Pradedam sluoksniuoti mūsų užkandinį tortą:
    1. Dedam vieną kapotos tešlos lakštą.
    2. Sutepam padažu (1/3 viso padažo).
    3. Dedam viena dalį vištienos.
    4. Dedam antrą kapotos tešlos lakštą.
    5. Sutepam padažu (1/3 viso padažo).
    6. Dedam antrą vištienos dalį.
    7. Dedam trečią kapotos tešlos lakštą.
    8. Sutepam padažu (1/3 viso padažo).
    9. Išlyginame padažą bei apibarstome džiuvėsėliais arba tarkuotu sūrių arba sezamo sėklomis. Formą uždengiame maistine plėvele bei dedam į šaldytuvą (geriausiai per naktį). Kitą dieną atidarome formą, išimam tortą, dedam į lėkštę ir papuošiame.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Julija
Reklama:

Komentarai (1)


  • irena 2017-10-23 18:45

    nieko gražesnio nemačiau, butinai pagaminsiu


Daugiau receptų