
3 vienetai | napaleono lakštai | |
400 gramų | vištiena (krūtinėlė, virta) | |
Padažui: | ||
200 gramų | majonezas | |
100 gramų | grietinė | |
100 gramų | kečupas | |
4 skiltelės | česnakas | |
šiek tiek | žalumynų (krapai ir petražolės) | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | daržovės |
1. Dedam vieną kapotos tešlos lakštą.
2. Sutepam padažu (1/3 viso padažo).
3. Dedam viena dalį vištienos.
4. Dedam antrą kapotos tešlos lakštą.
5. Sutepam padažu (1/3 viso padažo).
6. Dedam antrą vištienos dalį.
7. Dedam trečią kapotos tešlos lakštą.
8. Sutepam padažu (1/3 viso padažo).
9. Išlyginame padažą bei apibarstome džiuvėsėliais arba tarkuotu sūrių arba sezamo sėklomis. Formą uždengiame maistine plėvele bei dedam į šaldytuvą (geriausiai per naktį). Kitą dieną atidarome formą, išimam tortą, dedam į lėkštę ir papuošiame.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Silkė su daržovėmis
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Silkė su svogūniukais
-
Silkė su morkomis
-
Farširuota lydeka
-
Traškus migdolų užkandis
-
Rūkytas lynas
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Silkė su salotomis
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
-
Gaspadoriaus užkanda
Vištienos tortas

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Napaleono lakštai,
3 vienetai -
Vištiena, krūtinėlė, virta,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Majonezas,
200 gramų -
Grietinė,
100 gramų -
Kečupas,
100 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės - Žalumynai, krapai ir petražolės
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Daržovės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminam padažą: visus padažui reikalingus ingredientus sumaišome ir pagardiname česnakais, pipirais bei druska pagal skonį (nepamirškite, kad lakštai nėra sūrus, tai padažas turėtų būti kiek sūresnis).
Imam metalinę atidaromą formą. Pradedam sluoksniuoti mūsų užkandinį tortą:
1. Dedam vieną kapotos tešlos lakštą.
2. Sutepam padažu (1/3 viso padažo).
3. Dedam viena dalį vištienos.
4. Dedam antrą kapotos tešlos lakštą.
5. Sutepam padažu (1/3 viso padažo).
6. Dedam antrą vištienos dalį.
7. Dedam trečią kapotos tešlos lakštą.
8. Sutepam padažu (1/3 viso padažo).
9. Išlyginame padažą bei apibarstome džiuvėsėliais arba tarkuotu sūrių arba sezamo sėklomis. Formą uždengiame maistine plėvele bei dedam į šaldytuvą (geriausiai per naktį). Kitą dieną atidarome formą, išimam tortą, dedam į lėkštę ir papuošiame.
Skanaus.
Komentarai (1)
-
irena
2017-10-23 18:45
nieko gražesnio nemačiau, butinai pagaminsiu