
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas | jautiena (malta) |
1 vienetas | svogūnai |
5 skiltelės | česnakas |
0.3 stiklinės | pipirai (malti) |
1 stiklinė | sultinys (jautienos) |
1 valgomasis šaukštas | kmynai |
400 gramų | pomidorai ( savo sultyse) |
1 valgomasis šaukštas | kakava (milteliai) |
900 gabalų | pupelės (konservuotos) |
1 valgomasis šaukštas | acto |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Įkaitinkite gilią keptuvę ant vidutinės ugnies. Jautienos faršą apkepti 5 minutes. Pridėti pjaustytų svogūnų, gerai išmaišykite ir kepkite 3 -5 minutes. Tada pridėti pjaustytų česnakų ir kepti dar 1 - 2 minutes.
2.
Supilkite sultinį. Tada pridėkite čili pipirų, kmynų, kakavos ir pomidorus. Šiek tiek sumažinti ugnį, uždenkite ir troškinkite 10 minučių.
3.
Pridėti pupelių, acto ir druskos bei gerai išmaišykite. Neuždarius dangčio, virkite 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vegetariški čeburėkai
-
Įdaryti krepšeliai
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Agurkinė
-
Omleto keksiukai
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Įdarytos dešrelės
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Kalakutienos kepsneliai
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Pikantiškos sraigės
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Jautiena, malta,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
5 skiltelės -
Pipirai, malti,
1/3 stiklinės -
Sultinys, jautienos,
1 stiklinė -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorai, savo sultyse,
400 gramų -
Kakava, milteliai,
1 valgomasis šaukštas -
Pupelės, konservuotos,
900 gabalų -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite gilią keptuvę ant vidutinės ugnies. Jautienos faršą apkepti 5 minutes. Pridėti pjaustytų svogūnų, gerai išmaišykite ir kepkite 3 -5 minutes. Tada pridėti pjaustytų česnakų ir kepti dar 1 - 2 minutes.
Supilkite sultinį. Tada pridėkite čili pipirų, kmynų, kakavos ir pomidorus. Šiek tiek sumažinti ugnį, uždenkite ir troškinkite 10 minučių.
Pridėti pupelių, acto ir druskos bei gerai išmaišykite. Neuždarius dangčio, virkite 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...