Karštas aštrus užkandis iš pupelių
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 1 kilogramas | jautiena (malta) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 5 skiltelės | česnakas |
| 0.3 stiklinės | pipirai (malti) |
| 1 stiklinė | sultinys (jautienos) |
| 1 valgomasis šaukštas | kmynai |
| 400 gramų | pomidorai ( savo sultyse) |
| 1 valgomasis šaukštas | kakava (milteliai) |
| 900 gabalų | pupelės (konservuotos) |
| 1 valgomasis šaukštas | acto |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Įkaitinkite gilią keptuvę ant vidutinės ugnies. Jautienos faršą apkepti 5 minutes. Pridėti pjaustytų svogūnų, gerai išmaišykite ir kepkite 3 -5 minutes. Tada pridėti pjaustytų česnakų ir kepti dar 1 - 2 minutes.
2.
Supilkite sultinį. Tada pridėkite čili pipirų, kmynų, kakavos ir pomidorus. Šiek tiek sumažinti ugnį, uždenkite ir troškinkite 10 minučių.
3.
Pridėti pupelių, acto ir druskos bei gerai išmaišykite. Neuždarius dangčio, virkite 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agurkinė
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Vištos spurgos
-
Paprikų suktinukai
-
Svogūnai prie alaus
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Užkandėlė su šonine
-
Keptos krevetės
-
Cukinijos lazdeles
-
Keptas sūris
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
Vegetariški čeburėkai
-
Krevetės šoninės patale
-
Pica studentiška
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Užkandukai
-
Kalakutienos kepsneliai
-
Žvynabudės muštiniai
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Jautiena, malta,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
5 skiltelės -
Pipirai, malti,
1/3 stiklinės -
Sultinys, jautienos,
1 stiklinė -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorai, savo sultyse,
400 gramų -
Kakava, milteliai,
1 valgomasis šaukštas -
Pupelės, konservuotos,
900 gabalų -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite gilią keptuvę ant vidutinės ugnies. Jautienos faršą apkepti 5 minutes. Pridėti pjaustytų svogūnų, gerai išmaišykite ir kepkite 3 -5 minutes. Tada pridėti pjaustytų česnakų ir kepti dar 1 - 2 minutes.
Supilkite sultinį. Tada pridėkite čili pipirų, kmynų, kakavos ir pomidorus. Šiek tiek sumažinti ugnį, uždenkite ir troškinkite 10 minučių.
Pridėti pupelių, acto ir druskos bei gerai išmaišykite. Neuždarius dangčio, virkite 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
