3 lapai | bemielės sluoksniuotos tešlos |
300 gramų | kalakutienos filė |
150 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
Jai iškepus - atvėsiname ir supjaustome smulkiais gabalėliais.
Juos sumaisome su smulkinta kalakutiena.
Viename krašte sudedame paruoštą įdarą ir užlenkę kraštus, suformuojame skarelę.
Taip padarome su visa tešla ir įdaru.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tobulas mėsainis
- Įdaryti krepšeliai
- Traškučiai iš bulvių košės
- Obuoliai skarelėse
- Tuno pica
- Keptos krevetės
- Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
- Šventiniai sumuštiniai
- Įdarytos bulvės
- Sumuštiniai su sūriu
- Gėlytės
- Vištienos file užkandis
- Kiaušinis avokade
- Karališki pusryčiai
- Vištienos vyniotinis
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Mini picos su majonezu
- Omletas
- Žirnių ankščių užkandis
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 9
-
Bemielė sluoksniuota tešla,
3 lapai -
Kalakutienos filė,
300 gramų -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešlą laikome kambario temperatūroje, kol suminkštėja.
Kalakutienos filė pakepame ant keptuvės (arba galima naudoti likučius nuo kito patiekalo, pvz. keptos orkaitėje paukštienos).
Jai iškepus - atvėsiname ir supjaustome smulkiais gabalėliais.Ant įkaitusio aliejaus keptuvėje pakepame smulkintą svogūną, papriką, pievagrybius, kol visi ingredientai suminkštėja.
Juos sumaisome su smulkinta kalakutiena.Tešlos lapelius iškočiojame, kad suplonėtų, padaliname į tris dalis.
Viename krašte sudedame paruoštą įdarą ir užlenkę kraštus, suformuojame skarelę.
Taip padarome su visa tešla ir įdaru.Gautus pyragėlius aptepame kiaušinio plakiniu ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.