
1 vienetas | agurkų |
2 valgomieji šaukštai | žirniai (švieži) |
4 stiklinės | sultinys (mėsos) |
šiek tiek | druska |
0.5 valgomojo šaukšto | sojos padažas |
4 vienetai | kiaušiniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
-
Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
-
Kopūstų sriuba
-
Koldūnų sriuba
-
Amerikietiška špinatų sriuba
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Trinta sriuba su salierais
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Salierų sriuba
-
Šalta ridikėlių sriuba
-
Kreminė krevečių sriuba
-
Vasariški šaltibarščiai
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Pieniška sriuba su aguonų kukuliais
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Daržovių-vištienos sriuba
-
Grybų sriuba
-
Šviežių kopūstų sriuba
-
Sriuba su jautiena
-
Vasariška sriuba
Vasaros sriuba

-
Agurkai,
1 vienetas -
Žirniai, švieži,
2 valgomieji šaukštai -
Sultinys, mėsos,
4 stiklinės - Druska
-
Sojos padažas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Agurkas nulupamas, supjaustomas nedideliais griežinėliais. Žirneliai perplaunami, suberiami į užvirintą sultinį, 10 min. paverdami, po to pasūdomi, supilamas sojos padažas, sumetami agurkai. Viską 5 min. pavirinus, daržovės išgriebiamos ir padedamos šiltai, o sultinys perkošiamas. Tuo tarpu užvirinamas su actu vanduo, į jį atsargiai įmušami kiaušiniai. Jie pavirinami, kol susitraukia baltymas. Į kiekvieną lėkštę įdedama po keletą gabaliukų agurko ir po pusę šaukšto žaliųjų žirnelių, įpilama karšto sultinio, įdedama po kiaušinį. Sriuba patiekiama karšta.
Komentarai (9)
-
Martyna
2010-08-24 18:52
noreciau bet neturiu agurko :pasiduodu:
-
Neri
2010-04-03 12:48
o kiek reikia pilti acto i vandeni? :-)
-
INGA
2009-11-10 12:25
labas
-
Gabija
2009-03-27 13:47
:super: :super: :super: ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) :super: :super: :super: :-D :-D :-D :-D :-D
-
Gabija
2009-03-27 13:46
Skanu :-)