
Šaltibarščiai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 mililitrų | kefyras |
100 mililitrų | vanduo |
3 vienetai | burokėliai (virtų) |
3 vienetai | kiaušiniai (virtų) |
2 vienetai | agurkų |
1 pundelis | krapai |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Supjaustome krapus ir svogūnų laiškus.
2.
Virtus burokėlius sutarkuojame burokine tarka. Supjaustome agurkus ir kiaušinius.
3.
Visus supjaustytus ir sutarkuotus produktus užpilame kefyru ir virintu vandeniu. Gerai išmaišome, įdedame druskos.
4.
Patiekiame su bulvėmis, kepinta šonine ar valgome vienus. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Šalta sriuba
-
Šalta šviežių agurkų sriuba
-
Šalta bulvių sriuba
-
Kaimiški šaltibarščiai su silke
-
Lauros šaltibarščiai
-
Obuolių sriuba
-
Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
-
Kefyras su česnaku
-
Šaltibarščiai
-
Šalta geltonų pomidorų sriuba
-
Čalopas
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Žalumynų šaltibarščiai
-
Vasariška sriuba
-
Šalta daržovių sriuba
-
Arbūzinė sriuba
-
Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
Šaltibarščiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kefyras,
700 mililitrų -
Vanduo,
100 mililitrų -
Burokėliai, virtų,
3 vienetai -
Kiaušiniai, virtų,
3 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Krapai,
1 pundelis -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Dovile
Gaminimo eiga:
Supjaustome krapus ir svogūnų laiškus.
Virtus burokėlius sutarkuojame burokine tarka. Supjaustome agurkus ir kiaušinius.
Visus supjaustytus ir sutarkuotus produktus užpilame kefyru ir virintu vandeniu. Gerai išmaišome, įdedame druskos.
Patiekiame su bulvėmis, kepinta šonine ar valgome vienus. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...