
Šaltibarščiai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 mililitrų | kefyras |
100 mililitrų | vanduo |
3 vienetai | burokėliai (virtų) |
3 vienetai | kiaušiniai (virtų) |
2 vienetai | agurkų |
1 pundelis | krapai |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Supjaustome krapus ir svogūnų laiškus.
2.
Virtus burokėlius sutarkuojame burokine tarka. Supjaustome agurkus ir kiaušinius.
3.
Visus supjaustytus ir sutarkuotus produktus užpilame kefyru ir virintu vandeniu. Gerai išmaišome, įdedame druskos.
4.
Patiekiame su bulvėmis, kepinta šonine ar valgome vienus. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žalumynų šaltibarščiai
-
Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
-
Obuolių ir kriaušių sriuba
-
Žemaitiški šaltibarščiai
-
Gaivūs šaltibarščiai
-
Šalta geltonų pomidorų sriuba
-
Šalta mėlynių sriuba
-
Šalta šviežių agurkų sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Gaspačas
-
Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Saldi sriuba
-
Lauros šaltibarščiai
-
Mėlynių sriuba
-
Duoninė sriuba su slyvomis
-
Šaltibarščiai kitaip
-
Obuolių sriuba
-
Šalta ispaniška sriuba
Šaltibarščiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kefyras,
700 mililitrų -
Vanduo,
100 mililitrų -
Burokėliai, virtų,
3 vienetai -
Kiaušiniai, virtų,
3 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Krapai,
1 pundelis -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Dovile
Gaminimo eiga:
Supjaustome krapus ir svogūnų laiškus.
Virtus burokėlius sutarkuojame burokine tarka. Supjaustome agurkus ir kiaušinius.
Visus supjaustytus ir sutarkuotus produktus užpilame kefyru ir virintu vandeniu. Gerai išmaišome, įdedame druskos.
Patiekiame su bulvėmis, kepinta šonine ar valgome vienus. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...