Užkandis su unguriu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 vienetas | pomidorai | |
| 1 vienetas | kiaušiniai (virtas) | |
| 75 gramai | ungurys (rūkytas) | |
| 1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas (aštrus) | |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė | |
| 1 valgomasis šaukštas | majonezas | |
| 1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys | |
| Papuošimui: | ||
| šiek tiek | krapai | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pomidorą ir kiaušinį supjaustome į 8 dalis.
2.
Ungurį nulupame, išimame kaulą ir supjaustome vienodais gabaliukais.
3.
Sumaišome padažui skirtus produktus.
4.
Į užkandinę lėkštutę ratu sudedame pomidorą, kiaušinį. Mažesniu ratuku sudedame ungurio gabalėlius, o į vidurį supilame padažą.
5.
Papuošiame krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Įdaryti obuoliai
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
-
Seniai besmegeniai
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Silkės užtepėlė
-
Velykinės morkytės
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Lavašo sumuštiniai
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Silkė burokėlių patale
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Šventinė silkė su razinomis
Užkandis su unguriu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pomidorai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Ungurys, rūkytas,
75 gramai -
Pomidorų padažas, aštrus,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorą ir kiaušinį supjaustome į 8 dalis.
Ungurį nulupame, išimame kaulą ir supjaustome vienodais gabaliukais.
Sumaišome padažui skirtus produktus.
Į užkandinę lėkštutę ratu sudedame pomidorą, kiaušinį. Mažesniu ratuku sudedame ungurio gabalėlius, o į vidurį supilame padažą.
Papuošiame krapais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai