Užkandis su unguriu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | pomidorai | |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) | |
75 gramai | ungurys (rūkytas) | |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas (aštrus) | |
1 valgomasis šaukštas | grietinė | |
1 valgomasis šaukštas | majonezas | |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pomidorą ir kiaušinį supjaustome į 8 dalis.
2.
Ungurį nulupame, išimame kaulą ir supjaustome vienodais gabaliukais.
3.
Sumaišome padažui skirtus produktus.
4.
Į užkandinę lėkštutę ratu sudedame pomidorą, kiaušinį. Mažesniu ratuku sudedame ungurio gabalėlius, o į vidurį supilame padažą.
5.
Papuošiame krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skani užkandėlė
- Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
- Suši
- Silkių užkandėlė su kiviais
- Sumuštinukai su silke
- Šokoladinės braškės
- Kaimiška rūkyta dešra
- Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
- Sultingas Kebabas
- Suktinukai su sūriu ir kumpiu
- Greitai įdaryti kiaušiniai
- Skanėstas "Vitaminai"
- Aštrus pomidorų kokteilis
- Piciukai
- Silkė su svogūniukais
- Silkių bokšteliai
- Kumpio suktinukai
- Užkandis "Margas pavasario stalas"
- Grybukai po sniegu
- Grybų užtepelė
Užkandis su unguriu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pomidorai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Ungurys, rūkytas,
75 gramai -
Pomidorų padažas, aštrus,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorą ir kiaušinį supjaustome į 8 dalis.
Ungurį nulupame, išimame kaulą ir supjaustome vienodais gabaliukais.
Sumaišome padažui skirtus produktus.
Į užkandinę lėkštutę ratu sudedame pomidorą, kiaušinį. Mažesniu ratuku sudedame ungurio gabalėlius, o į vidurį supilame padažą.
Papuošiame krapais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai