Persikai įdarytį triušiena
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | majonezas |
| 7 vienetai | persikai (konservuoti) |
| šiek tiek | druska |
| 100 gramų | triušiena (filė) |
| 40 gramų | lydytas sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Persikų puseles nusausinkite, triušieną supjaustykite smulkiais šiaudeliais, ją pakepinkite svieste, uždengę keptuvę dangčiu. Pagal skonį įberkite druskos. Mėsą atvėsinkite. Atskirame inde sumaišykite lydytą sūrį, majonezą, atšaldytus triušienos gabaliukus, paskaninkite malta paprika ir įdarą sudėkite į persikų puseles. Puoškite petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Ikrų užkandėlė
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Lašišos bokšteliai
-
Užkandis su unguriu
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Pomidorų užkandėlė
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Traškus migdolų užkandis
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Šventinis lavašo vyniotinis
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Japoniški suktinukai
Persikai įdarytį triušiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Persikai, konservuoti,
7 vienetai - Druska
-
Triušiena, filė,
100 gramų -
Lydytas sūris,
40 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Persikų puseles nusausinkite, triušieną supjaustykite smulkiais šiaudeliais, ją pakepinkite svieste, uždengę keptuvę dangčiu. Pagal skonį įberkite druskos. Mėsą atvėsinkite. Atskirame inde sumaišykite lydytą sūrį, majonezą, atšaldytus triušienos gabaliukus, paskaninkite malta paprika ir įdarą sudėkite į persikų puseles. Puoškite petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
