
Persikai įdarytį triušiena
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
7 vienetai | persikai (konservuoti) |
šiek tiek | druska |
100 gramų | triušiena (filė) |
40 gramų | lydytas sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Persikų puseles nusausinkite, triušieną supjaustykite smulkiais šiaudeliais, ją pakepinkite svieste, uždengę keptuvę dangčiu. Pagal skonį įberkite druskos. Mėsą atvėsinkite. Atskirame inde sumaišykite lydytą sūrį, majonezą, atšaldytus triušienos gabaliukus, paskaninkite malta paprika ir įdarą sudėkite į persikų puseles. Puoškite petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušininė užkandėlė
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Silkė su salotomis
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Kiškienos paštetas
-
Vytintos stintos
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Traškus migdolų užkandis
-
Sumuštinukai
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Faršo vyniotinis
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Olgos šventinė silkutė
Persikai įdarytį triušiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Persikai, konservuoti,
7 vienetai - Druska
-
Triušiena, filė,
100 gramų -
Lydytas sūris,
40 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Persikų puseles nusausinkite, triušieną supjaustykite smulkiais šiaudeliais, ją pakepinkite svieste, uždengę keptuvę dangčiu. Pagal skonį įberkite druskos. Mėsą atvėsinkite. Atskirame inde sumaišykite lydytą sūrį, majonezą, atšaldytus triušienos gabaliukus, paskaninkite malta paprika ir įdarą sudėkite į persikų puseles. Puoškite petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...