Persikai įdarytį triušiena
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | majonezas |
| 7 vienetai | persikai (konservuoti) |
| šiek tiek | druska |
| 100 gramų | triušiena (filė) |
| 40 gramų | lydytas sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Persikų puseles nusausinkite, triušieną supjaustykite smulkiais šiaudeliais, ją pakepinkite svieste, uždengę keptuvę dangčiu. Pagal skonį įberkite druskos. Mėsą atvėsinkite. Atskirame inde sumaišykite lydytą sūrį, majonezą, atšaldytus triušienos gabaliukus, paskaninkite malta paprika ir įdarą sudėkite į persikų puseles. Puoškite petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Liežuvio užkandėlė
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Žvynabudės muštiniai
-
Braškės šokolade
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Krekerių užkandėlė
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Pingviniukai
-
Žuvies tortas
-
Sumuštinukai su silke
-
Sūrio lazdelės
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Daržovės drebučiuose
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
Persikai įdarytį triušiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Persikai, konservuoti,
7 vienetai - Druska
-
Triušiena, filė,
100 gramų -
Lydytas sūris,
40 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Persikų puseles nusausinkite, triušieną supjaustykite smulkiais šiaudeliais, ją pakepinkite svieste, uždengę keptuvę dangčiu. Pagal skonį įberkite druskos. Mėsą atvėsinkite. Atskirame inde sumaišykite lydytą sūrį, majonezą, atšaldytus triušienos gabaliukus, paskaninkite malta paprika ir įdarą sudėkite į persikų puseles. Puoškite petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
