
Persikai įdarytį triušiena
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
7 vienetai | persikai (konservuoti) |
šiek tiek | druska |
100 gramų | triušiena (filė) |
40 gramų | lydytas sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Persikų puseles nusausinkite, triušieną supjaustykite smulkiais šiaudeliais, ją pakepinkite svieste, uždengę keptuvę dangčiu. Pagal skonį įberkite druskos. Mėsą atvėsinkite. Atskirame inde sumaišykite lydytą sūrį, majonezą, atšaldytus triušienos gabaliukus, paskaninkite malta paprika ir įdarą sudėkite į persikų puseles. Puoškite petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Japoniški suktinukai
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Vytintos stintos
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Silkės užtepėlė
-
Lietuviški "sushiai"
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Įdaryti agurkai
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
Persikai įdarytį triušiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Persikai, konservuoti,
7 vienetai - Druska
-
Triušiena, filė,
100 gramų -
Lydytas sūris,
40 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Persikų puseles nusausinkite, triušieną supjaustykite smulkiais šiaudeliais, ją pakepinkite svieste, uždengę keptuvę dangčiu. Pagal skonį įberkite druskos. Mėsą atvėsinkite. Atskirame inde sumaišykite lydytą sūrį, majonezą, atšaldytus triušienos gabaliukus, paskaninkite malta paprika ir įdarą sudėkite į persikų puseles. Puoškite petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...