
Persikai įdarytį triušiena
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
7 vienetai | persikai (konservuoti) |
šiek tiek | druska |
100 gramų | triušiena (filė) |
40 gramų | lydytas sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Persikų puseles nusausinkite, triušieną supjaustykite smulkiais šiaudeliais, ją pakepinkite svieste, uždengę keptuvę dangčiu. Pagal skonį įberkite druskos. Mėsą atvėsinkite. Atskirame inde sumaišykite lydytą sūrį, majonezą, atšaldytus triušienos gabaliukus, paskaninkite malta paprika ir įdarą sudėkite į persikų puseles. Puoškite petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Sūrio lazdelės
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Velykinės morkytės
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Lašišos rafaelo
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Šokoladinės braškės
-
Pikantiški krepšeliai
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Olgos šventinė silkutė
Persikai įdarytį triušiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Persikai, konservuoti,
7 vienetai - Druska
-
Triušiena, filė,
100 gramų -
Lydytas sūris,
40 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Persikų puseles nusausinkite, triušieną supjaustykite smulkiais šiaudeliais, ją pakepinkite svieste, uždengę keptuvę dangčiu. Pagal skonį įberkite druskos. Mėsą atvėsinkite. Atskirame inde sumaišykite lydytą sūrį, majonezą, atšaldytus triušienos gabaliukus, paskaninkite malta paprika ir įdarą sudėkite į persikų puseles. Puoškite petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...