6 vienetai | tortilija (lakštai) |
250 gramų | varškė |
250 gramų | krabų lazdelės |
4 vienetai | pomidorai |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | prieskoniai |
Palaukus reikiamą laiką išsukti tortilijas iš folijos, gražiai supjaustyti griežinėliais, dėti i lėkštę bei patiekti ;)
Skanaus! ;)*
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
- Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
- Kiaušinių krepšeliai
- Krabų lazdelių ruletai
- Krekerių užkandėlė
- Vėrinukai su lašiša
- Užkandis "Žiemos puokštė"
- Rūkyta lašiša su grūdėta varške
- Šventiniai šaltienos drebučiai
- Naminis varškės sūris
- Pikantiškos morkytės
- Kiaušiniai su varškės padažu
- Sumuštiniai su krevetėmis
- Žiemos skanumynas
- Silkės užtepėlė
- Naminis lydytas sūris su krapais
- Vorų užkandėlė
- Džiovinti kopūstai
- Dešriukai
- Kiaušininė užkandėlė
Tortilijos su krabų lazdelėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tortilija, lakštai,
6 vienetai -
Varškė,
250 gramų -
Krabų lazdelės,
250 gramų -
Pomidorai,
4 vienetai -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustome pomidorus, krabų lazdeles kubeliais, viską sudedame į tam paruoštą indą, sudedame varškę, pagardiname prieskoniais, uždedame majonezo ir viską gražiai išmaišome.
Paimame tortilijos lakštus, juos gražiai ištepame gauta mase. Kai tortilijas padengiame, gražiai susukame jas su visu turiniu į pailgą ritinį į foliją (kaip lavašą). Ant jo, uždedame ką nors sunkaus, kad viską suspaustų. Geriausia tortilijas palikti per naktį, tada jos gražiai susiguli.
Palaukus reikiamą laiką išsukti tortilijas iš folijos, gražiai supjaustyti griežinėliais, dėti i lėkštę bei patiekti ;)
Skanaus! ;)*
Komentarai (3)
-
Diana
2015-10-18 14:28
Vaizdelis lėkštėje apetito nekelia.
-
ginte
2014-07-03 22:38
Pasigaminau,rytoj ragausiu,skonis tai sakanu:-)