Vytintos jautienos juosteles suverti ant iešmukų su žalios ar juodos alyvuogės puselėmis.
Iš gražgarsčių, konservuotų ananasų kubelių ir Iceberg salotų lapų paruošti salotas. Jas užpilti lengvu padažiuku (citrina, garstyčių grūdeliai, druska, pipiriukai).
Suvertus iešmukus su vytinta jautiena pateikti ant padėkliuko. Šalia mažutį indelį „Mangomajo“ majonezo.

Užkandis su vytinta jautiena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 riekės | jautiena (vytinta) |
12 vienetų | alyvuogių |
1 pundelis | gražgarstės |
200 gramų | ananasų (konservuoti) |
0.5 gūželės | iceberg salotų |
1 vienetas | citrinos |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios (grūdeliai) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai (malti) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas „mangomajo“ |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Avokado užtepėlė
-
Pikantiškos morkytės
-
Įdaryti obuoliai
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Džiovinti kopūstai
-
Žvynabudės muštiniai
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
Užkandis su vytinta jautiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautiena, vytinta,
6 riekės -
Alyvuogės,
12 vienetų -
Gražgarstės,
1 pundelis -
Ananasai, konservuoti,
200 gramų -
Iceberg salotos,
0.5 gūželės -
Citrinos,
1 vienetas -
Garstyčios, grūdeliai,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Juodieji pipirai, malti,
1 žiupsnelis -
Majonezas „MangoMajo“,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vytintos jautienos juosteles suverti ant iešmukų su žalios ar juodos alyvuogės puselėmis.
Iš gražgarsčių, konservuotų ananasų kubelių ir Iceberg salotų lapų paruošti salotas. Jas užpilti lengvu padažiuku (citrina, garstyčių grūdeliai, druska, pipiriukai).
Suvertus iešmukus su vytinta jautiena pateikti ant padėkliuko. Šalia mažutį indelį „Mangomajo“ majonezo.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...