Vytintos jautienos juosteles suverti ant iešmukų su žalios ar juodos alyvuogės puselėmis.
Iš gražgarsčių, konservuotų ananasų kubelių ir Iceberg salotų lapų paruošti salotas. Jas užpilti lengvu padažiuku (citrina, garstyčių grūdeliai, druska, pipiriukai).
Suvertus iešmukus su vytinta jautiena pateikti ant padėkliuko. Šalia mažutį indelį „Mangomajo“ majonezo.

Užkandis su vytinta jautiena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 riekės | jautiena (vytinta) |
12 vienetų | alyvuogių |
1 pundelis | gražgarstės |
200 gramų | ananasų (konservuoti) |
0.5 gūželės | iceberg salotų |
1 vienetas | citrinos |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios (grūdeliai) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai (malti) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas „mangomajo“ |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanios "Bačkutės"
-
Silkė su morkomis
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Padažas su avokadais
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Grybų užtepelė
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Užtepėlė su tunu
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
Užkandis su vytinta jautiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautiena, vytinta,
6 riekės -
Alyvuogės,
12 vienetų -
Gražgarstės,
1 pundelis -
Ananasai, konservuoti,
200 gramų -
Iceberg salotos,
0.5 gūželės -
Citrinos,
1 vienetas -
Garstyčios, grūdeliai,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Juodieji pipirai, malti,
1 žiupsnelis -
Majonezas „MangoMajo“,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vytintos jautienos juosteles suverti ant iešmukų su žalios ar juodos alyvuogės puselėmis.
Iš gražgarsčių, konservuotų ananasų kubelių ir Iceberg salotų lapų paruošti salotas. Jas užpilti lengvu padažiuku (citrina, garstyčių grūdeliai, druska, pipiriukai).
Suvertus iešmukus su vytinta jautiena pateikti ant padėkliuko. Šalia mažutį indelį „Mangomajo“ majonezo.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...