Vytintos jautienos juosteles suverti ant iešmukų su žalios ar juodos alyvuogės puselėmis.
Iš gražgarsčių, konservuotų ananasų kubelių ir Iceberg salotų lapų paruošti salotas. Jas užpilti lengvu padažiuku (citrina, garstyčių grūdeliai, druska, pipiriukai).
Suvertus iešmukus su vytinta jautiena pateikti ant padėkliuko. Šalia mažutį indelį „Mangomajo“ majonezo.

Užkandis su vytinta jautiena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 riekės | jautiena (vytinta) |
12 vienetų | alyvuogių |
1 pundelis | gražgarstės |
200 gramų | ananasų (konservuoti) |
0.5 gūželės | iceberg salotų |
1 vienetas | citrinos |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios (grūdeliai) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai (malti) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas „mangomajo“ |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Vištienos tortas
-
Spalvingi iešmeliai
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Kepenėlių tortas
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Velykų belaukiant
-
Pikantiškos morkytės
-
Vabaliukai
-
Šaltiena
-
Sultingas Kebabas
-
Silkių vyniotiniai
-
Įdaryti agurkai
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Įdaryti kiaušiniai
Užkandis su vytinta jautiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautiena, vytinta,
6 riekės -
Alyvuogės,
12 vienetų -
Gražgarstės,
1 pundelis -
Ananasai, konservuoti,
200 gramų -
Iceberg salotos,
0.5 gūželės -
Citrinos,
1 vienetas -
Garstyčios, grūdeliai,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Juodieji pipirai, malti,
1 žiupsnelis -
Majonezas „MangoMajo“,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vytintos jautienos juosteles suverti ant iešmukų su žalios ar juodos alyvuogės puselėmis.
Iš gražgarsčių, konservuotų ananasų kubelių ir Iceberg salotų lapų paruošti salotas. Jas užpilti lengvu padažiuku (citrina, garstyčių grūdeliai, druska, pipiriukai).
Suvertus iešmukus su vytinta jautiena pateikti ant padėkliuko. Šalia mažutį indelį „Mangomajo“ majonezo.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...