Vytintos jautienos juosteles suverti ant iešmukų su žalios ar juodos alyvuogės puselėmis.
Iš gražgarsčių, konservuotų ananasų kubelių ir Iceberg salotų lapų paruošti salotas. Jas užpilti lengvu padažiuku (citrina, garstyčių grūdeliai, druska, pipiriukai).
Suvertus iešmukus su vytinta jautiena pateikti ant padėkliuko. Šalia mažutį indelį „Mangomajo“ majonezo.
Užkandis su vytinta jautiena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 6 riekės | jautiena (vytinta) |
| 12 vienetų | alyvuogių |
| 1 pundelis | gražgarstės |
| 200 gramų | ananasų (konservuoti) |
| 0.5 gūželės | iceberg salotų |
| 1 vienetas | citrinos |
| 1 valgomasis šaukštas | garstyčios (grūdeliai) |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | juodieji pipirai (malti) |
| 3 valgomieji šaukštai | majonezas „mangomajo“ |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Vištienos tortas
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Baltoji trobelė
-
Grybukai po sniegu
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Spalvingi iešmeliai
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Paprikų valtelės
-
Vištiena drebučiuose
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
Užkandis su vytinta jautiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautiena, vytinta,
6 riekės -
Alyvuogės,
12 vienetų -
Gražgarstės,
1 pundelis -
Ananasai, konservuoti,
200 gramų -
Iceberg salotos,
0.5 gūželės -
Citrinos,
1 vienetas -
Garstyčios, grūdeliai,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Juodieji pipirai, malti,
1 žiupsnelis -
Majonezas „MangoMajo“,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vytintos jautienos juosteles suverti ant iešmukų su žalios ar juodos alyvuogės puselėmis.
Iš gražgarsčių, konservuotų ananasų kubelių ir Iceberg salotų lapų paruošti salotas. Jas užpilti lengvu padažiuku (citrina, garstyčių grūdeliai, druska, pipiriukai).
Suvertus iešmukus su vytinta jautiena pateikti ant padėkliuko. Šalia mažutį indelį „Mangomajo“ majonezo.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
