Kepenelių vyniotinis
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų kepenėlės (vištų)
1 vienetas morkos
1 vienetas svogūnai
2 žiupsneliai druska
2 žiupsneliai juodieji pipirai (malti)
125 gramai sviestas
100 gramų sūris (lydytas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Morkas sutarkuoti stambiai, svogūną ir kepenėles supjaustyti kubeliais. Viską pakepinti svieste (pusė turimo sviesto palikti).
2.
Atvėsinti, sumalti mėsmale su likusiu sviestu.
3.
Ant stalo iškloti maistinę plėvelę, paštetą paskleisti 1 cm storio sluoksniu ir atsargiai prispausti.
4.
Lydytą sūrį tolygiai paskirstyti ant viso paviršiaus 0,5 cm storio sluoksniu.
5.
Suvynioti plėvelę ir padėti į šaldytuvą nakčiai.
6.
Ryte išimti ir supjaustyti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepenelių vyniotinis

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Morkas sutarkuoti stambiai, svogūną ir kepenėles supjaustyti kubeliais. Viską pakepinti svieste (pusė turimo sviesto palikti).

  2. Atvėsinti, sumalti mėsmale su likusiu sviestu.

  3. Ant stalo iškloti maistinę plėvelę, paštetą paskleisti 1 cm storio sluoksniu ir atsargiai prispausti.

  4. Lydytą sūrį tolygiai paskirstyti ant viso paviršiaus 0,5 cm storio sluoksniu.

  5. Suvynioti plėvelę ir padėti į šaldytuvą nakčiai.

  6. Ryte išimti ir supjaustyti.

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai (5)


  • Kristina 2015-03-23 08:46

    Ji ne turi likti viduje. Tiesiog su jos pagalba vynioti. Nes rankomis nesigaus.


  • Monika 2014-12-21 17:09

    As truputi nesupratau o ka daryti su ta maistine plevele kuri lieka viduje vyniotinio?


Daugiau receptų