
500 gramų | kepenėlės (vištų) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
2 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai (malti) |
125 gramai | sviestas |
100 gramų | sūris (lydytas) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Silkės užkandėlė
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Mini sumuštinukai
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Skanios "Bačkutės"
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Silkių užkandėlė su kiviais
Kepenelių vyniotinis

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kepenėlės, vištų,
500 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Druska,
2 žiupsneliai -
Juodieji pipirai, malti,
2 žiupsneliai -
Sviestas,
125 gramai -
Sūris, lydytas,
100 gramų
Morkas sutarkuoti stambiai, svogūną ir kepenėles supjaustyti kubeliais. Viską pakepinti svieste (pusė turimo sviesto palikti).
Atvėsinti, sumalti mėsmale su likusiu sviestu.
Ant stalo iškloti maistinę plėvelę, paštetą paskleisti 1 cm storio sluoksniu ir atsargiai prispausti.
Lydytą sūrį tolygiai paskirstyti ant viso paviršiaus 0,5 cm storio sluoksniu.
Suvynioti plėvelę ir padėti į šaldytuvą nakčiai.
Ryte išimti ir supjaustyti.
Komentarai (5)
-
Kristina
2015-03-23 08:46
Ji ne turi likti viduje. Tiesiog su jos pagalba vynioti. Nes rankomis nesigaus.
-
Monika
2014-12-21 17:09
As truputi nesupratau o ka daryti su ta maistine plevele kuri lieka viduje vyniotinio?