
Kepenelių vyniotinis
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų | kepenėlės (vištų) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
2 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai (malti) |
125 gramai | sviestas |
100 gramų | sūris (lydytas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Morkas sutarkuoti stambiai, svogūną ir kepenėles supjaustyti kubeliais. Viską pakepinti svieste (pusė turimo sviesto palikti).
2.
Atvėsinti, sumalti mėsmale su likusiu sviestu.
3.
Ant stalo iškloti maistinę plėvelę, paštetą paskleisti 1 cm storio sluoksniu ir atsargiai prispausti.
4.
Lydytą sūrį tolygiai paskirstyti ant viso paviršiaus 0,5 cm storio sluoksniu.
5.
Suvynioti plėvelę ir padėti į šaldytuvą nakčiai.
6.
Ryte išimti ir supjaustyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Velykinės morkytės
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Salotos ananase
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Lašišos sumuštinukai
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Sūrio lazdelės
-
Sultingas Kebabas
-
Vytintos stintos
-
Lašišos bokšteliai
-
Grybukai po sniegu
-
Grybų užtepelė
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Pikantiškos morkytės
Kepenelių vyniotinis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kepenėlės, vištų,
500 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Druska,
2 žiupsneliai -
Juodieji pipirai, malti,
2 žiupsneliai -
Sviestas,
125 gramai -
Sūris, lydytas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas sutarkuoti stambiai, svogūną ir kepenėles supjaustyti kubeliais. Viską pakepinti svieste (pusė turimo sviesto palikti).
Atvėsinti, sumalti mėsmale su likusiu sviestu.
Ant stalo iškloti maistinę plėvelę, paštetą paskleisti 1 cm storio sluoksniu ir atsargiai prispausti.
Lydytą sūrį tolygiai paskirstyti ant viso paviršiaus 0,5 cm storio sluoksniu.
Suvynioti plėvelę ir padėti į šaldytuvą nakčiai.
Ryte išimti ir supjaustyti.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Kristina
2015-03-23 08:46
Ji ne turi likti viduje. Tiesiog su jos pagalba vynioti. Nes rankomis nesigaus.
-
Monika
2014-12-21 17:09
As truputi nesupratau o ka daryti su ta maistine plevele kuri lieka viduje vyniotinio?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...