500 gramų | kepenėlės (vištų) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
2 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | juodieji pipirai (malti) |
125 gramai | sviestas |
100 gramų | sūris (lydytas) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vyniotinis iš faršo ir sūrio
- Rudeniška silkė su daržovėmis
- Seniai besmegeniai
- Olgos šventinė silkutė
- Silkės užtepėlė
- Kiaušinukai Kūčioms
- Užkandis "Žiemos puokštė"
- Velykų belaukiant
- Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
- Šventinė silkė su razinomis
- Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
- Duonos "suši"
- Salotos ananase
- Silkė su saulėgražomis
- Helovyno voriukai
- Helovyno užkandžiai
- Velykinis užkandis
- Liežuvio užkandėlė
- Silkės pataluos vyniotinis
- Sūrio rutuliukai
Kepenelių vyniotinis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kepenėlės, vištų,
500 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Druska,
2 žiupsneliai -
Juodieji pipirai, malti,
2 žiupsneliai -
Sviestas,
125 gramai -
Sūris, lydytas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Morkas sutarkuoti stambiai, svogūną ir kepenėles supjaustyti kubeliais. Viską pakepinti svieste (pusė turimo sviesto palikti).
Atvėsinti, sumalti mėsmale su likusiu sviestu.
Ant stalo iškloti maistinę plėvelę, paštetą paskleisti 1 cm storio sluoksniu ir atsargiai prispausti.
Lydytą sūrį tolygiai paskirstyti ant viso paviršiaus 0,5 cm storio sluoksniu.
Suvynioti plėvelę ir padėti į šaldytuvą nakčiai.
Ryte išimti ir supjaustyti.
Komentarai (5)
-
Kristina
2015-03-23 08:46
Ji ne turi likti viduje. Tiesiog su jos pagalba vynioti. Nes rankomis nesigaus.
-
Monika
2014-12-21 17:09
As truputi nesupratau o ka daryti su ta maistine plevele kuri lieka viduje vyniotinio?