Marinuota saldžiarūgšti silkė
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų silkė ( (filė) sūdyta)
10 arbatinių šaukštelių obuolių actas
10 arbatinių šaukštelių cukrus
4 valgomieji šaukštai aliejaus
500 mililitrų vanduo (šaltas, virintas)
3 galvos svogūnai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į litrinį stiklainį įpilame 500ml vandens ir dedame cukrų bei pilame actą santykiu 1:1
Skonis turi buti stipriai saldžiarūgštis (pabrėžiu - ne švelniai, o stipriai saldžiarūgštis)
Mano skoniui išėjo 10 a.š. sukraus ir 10 a.š. acto.
Dabar supjaustome svogūnus griežinėliais, viską išmaišome ir paliekame porai val. marinuotis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Marinuota saldžiarūgšti silkė

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į litrinį stiklainį įpilame 500ml vandens ir dedame cukrų bei pilame actą santykiu 1:1
Skonis turi buti stipriai saldžiarūgštis (pabrėžiu - ne švelniai, o stipriai saldžiarūgštis)
Mano skoniui išėjo 10 a.š. sukraus ir 10 a.š. acto.
Dabar supjaustome svogūnus griežinėliais, viską išmaišome ir paliekame porai val. marinuotis.

Receptą atsiuntė Julija
Reklama:

Komentarai (1)


  • Palmira 2015-07-06 23:55

    Aš dar dedu pipiriukų maltų, lauro lapų, o silkę imu ne file, o su galvom. Darbo gal daugiau, bet skonis geresnis


Daugiau receptų