Į litrinį stiklainį įpilame 500ml vandens ir dedame cukrų bei pilame actą santykiu 1:1
Skonis turi buti stipriai saldžiarūgštis (pabrėžiu - ne švelniai, o stipriai saldžiarūgštis)
Mano skoniui išėjo 10 a.š. sukraus ir 10 a.š. acto.
Dabar supjaustome svogūnus griežinėliais, viską išmaišome ir paliekame porai val. marinuotis.

Marinuota saldžiarūgšti silkė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | silkė ( (filė) sūdyta) |
10 arbatinių šaukštelių | obuolių actas |
10 arbatinių šaukštelių | cukrus |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
500 mililitrų | vanduo (šaltas, virintas) |
3 galvos | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitai užraugti agurkai
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Šokoladinės vynuogės
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Padažas su avokadais
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Silkių vyniotiniai
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Helovyno užkandžiai
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
-
Užkanda "Braškės"
-
Šaltiena
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Daržovės drebučiuose
-
Karališkas užkandis prie degtinės
Marinuota saldžiarūgšti silkė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Silkė, (filė) sūdyta,
300 gramų -
Obuolių actas,
10 arbatinių šaukštelių -
Cukrus,
10 arbatinių šaukštelių -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Vanduo, šaltas, virintas,
500 mililitrų -
Svogūnai,
3 galvos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į litrinį stiklainį įpilame 500ml vandens ir dedame cukrų bei pilame actą santykiu 1:1
Skonis turi buti stipriai saldžiarūgštis (pabrėžiu - ne švelniai, o stipriai saldžiarūgštis)
Mano skoniui išėjo 10 a.š. sukraus ir 10 a.š. acto.
Dabar supjaustome svogūnus griežinėliais, viską išmaišome ir paliekame porai val. marinuotis.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Palmira
2015-07-06 23:55
Aš dar dedu pipiriukų maltų, lauro lapų, o silkę imu ne file, o su galvom. Darbo gal daugiau, bet skonis geresnis
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...