Į litrinį stiklainį įpilame 500ml vandens ir dedame cukrų bei pilame actą santykiu 1:1
Skonis turi buti stipriai saldžiarūgštis (pabrėžiu - ne švelniai, o stipriai saldžiarūgštis)
Mano skoniui išėjo 10 a.š. sukraus ir 10 a.š. acto.
Dabar supjaustome svogūnus griežinėliais, viską išmaišome ir paliekame porai val. marinuotis.

Marinuota saldžiarūgšti silkė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | silkė ( (filė) sūdyta) |
10 arbatinių šaukštelių | obuolių actas |
10 arbatinių šaukštelių | cukrus |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
500 mililitrų | vanduo (šaltas, virintas) |
3 galvos | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Pitos su grybais
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Skanios "Bačkutės"
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Sūrio lazdelės
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Sultingas Kebabas
-
Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Vyniotinis "Siurprizas"
Marinuota saldžiarūgšti silkė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Silkė, (filė) sūdyta,
300 gramų -
Obuolių actas,
10 arbatinių šaukštelių -
Cukrus,
10 arbatinių šaukštelių -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Vanduo, šaltas, virintas,
500 mililitrų -
Svogūnai,
3 galvos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į litrinį stiklainį įpilame 500ml vandens ir dedame cukrų bei pilame actą santykiu 1:1
Skonis turi buti stipriai saldžiarūgštis (pabrėžiu - ne švelniai, o stipriai saldžiarūgštis)
Mano skoniui išėjo 10 a.š. sukraus ir 10 a.š. acto.
Dabar supjaustome svogūnus griežinėliais, viską išmaišome ir paliekame porai val. marinuotis.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Palmira
2015-07-06 23:55
Aš dar dedu pipiriukų maltų, lauro lapų, o silkę imu ne file, o su galvom. Darbo gal daugiau, bet skonis geresnis
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...