Į litrinį stiklainį įpilame 500ml vandens ir dedame cukrų bei pilame actą santykiu 1:1
Skonis turi buti stipriai saldžiarūgštis (pabrėžiu - ne švelniai, o stipriai saldžiarūgštis)
Mano skoniui išėjo 10 a.š. sukraus ir 10 a.š. acto.
Dabar supjaustome svogūnus griežinėliais, viską išmaišome ir paliekame porai val. marinuotis.
Marinuota saldžiarūgšti silkė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 300 gramų | silkė ( (filė) sūdyta) |
| 10 arbatinių šaukštelių | obuolių actas |
| 10 arbatinių šaukštelių | cukrus |
| 4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 500 mililitrų | vanduo (šaltas, virintas) |
| 3 galvos | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Avokado užtepėlė
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Bandelės iš batono
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Pomidorų užkandėlė
-
Įdaryta paprika
-
Sūrio lazdelės
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Traškus migdolų užkandis
-
Įdaryti obuoliai
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
Marinuota saldžiarūgšti silkė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Silkė, (filė) sūdyta,
300 gramų -
Obuolių actas,
10 arbatinių šaukštelių -
Cukrus,
10 arbatinių šaukštelių -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Vanduo, šaltas, virintas,
500 mililitrų -
Svogūnai,
3 galvos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į litrinį stiklainį įpilame 500ml vandens ir dedame cukrų bei pilame actą santykiu 1:1
Skonis turi buti stipriai saldžiarūgštis (pabrėžiu - ne švelniai, o stipriai saldžiarūgštis)
Mano skoniui išėjo 10 a.š. sukraus ir 10 a.š. acto.
Dabar supjaustome svogūnus griežinėliais, viską išmaišome ir paliekame porai val. marinuotis.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Palmira
2015-07-06 23:55
Aš dar dedu pipiriukų maltų, lauro lapų, o silkę imu ne file, o su galvom. Darbo gal daugiau, bet skonis geresnis
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
