
Šventinė silkė su razinomis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | silkė (filė) |
2 galvos | svogūnai |
1 stiklinė | razinos |
1 žiupsnelis | cinamonas |
2 lašai | sultys (citrinų) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Apvirti razinas. Nuvalyti svogūnus ir supjaustyti griežinėliais.
2.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi, suberti svogūnus. Pakepinti iki gražiai pagels, suberti apvirtas razinas, įdėti cinamono, cukraus ir druskos pagal skonį, pagardinti citrinos sultimis, viską išmaišyti ir dar pora minučių pakepinti. Ataušinti paruoštą patalą silkei.
3.
Silkę supjaustyti gabaliukais ir išdėlioti lėkštėje. Paruoštą silkę apkloti paruoštu "patalu".
4.
Patiekti su kepinta balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su daržovėmis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Faršo vyniotinis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Silkė su salotomis
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Pomidorų užkandėlė
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Suši
-
Silkių bokšteliai
-
Lašišos sumuštinukai
-
Bandelės iš batono
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Sveiki brokolių rutuliukai
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Šokoladiniai vaisiai
Šventinė silkė su razinomis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Silkė, filė,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 galvos -
Razinos,
1 stiklinė -
Cinamonas,
1 žiupsnelis -
Sultys, citrinų,
2 lašai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Cukrus,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apvirti razinas. Nuvalyti svogūnus ir supjaustyti griežinėliais.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi, suberti svogūnus. Pakepinti iki gražiai pagels, suberti apvirtas razinas, įdėti cinamono, cukraus ir druskos pagal skonį, pagardinti citrinos sultimis, viską išmaišyti ir dar pora minučių pakepinti. Ataušinti paruoštą patalą silkei.
Silkę supjaustyti gabaliukais ir išdėlioti lėkštėje. Paruoštą silkę apkloti paruoštu "patalu".
Patiekti su kepinta balta duona.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Virgina
2018-11-11 07:54
Labai skanu
-
EMILIJA
2016-12-25 12:49
LABAI SKANU!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...