
Šventinė silkė su razinomis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | silkė (filė) |
2 galvos | svogūnai |
1 stiklinė | razinos |
1 žiupsnelis | cinamonas |
2 lašai | sultys (citrinų) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Apvirti razinas. Nuvalyti svogūnus ir supjaustyti griežinėliais.
2.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi, suberti svogūnus. Pakepinti iki gražiai pagels, suberti apvirtas razinas, įdėti cinamono, cukraus ir druskos pagal skonį, pagardinti citrinos sultimis, viską išmaišyti ir dar pora minučių pakepinti. Ataušinti paruoštą patalą silkei.
3.
Silkę supjaustyti gabaliukais ir išdėlioti lėkštėje. Paruoštą silkę apkloti paruoštu "patalu".
4.
Patiekti su kepinta balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandėlė su rūkyta žuvimi
-
Kiškienos paštetas
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Rūkyti lašiniai
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Pikantiškos morkytės
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Silkės su citrina
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Duonos "suši"
-
Vorų užkandėlė
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Šventinis lavašo vyniotinis
-
Lietuviški "sushiai"
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Skanūs sumuštiniai
Šventinė silkė su razinomis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Silkė, filė,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 galvos -
Razinos,
1 stiklinė -
Cinamonas,
1 žiupsnelis -
Sultys, citrinų,
2 lašai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Cukrus,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apvirti razinas. Nuvalyti svogūnus ir supjaustyti griežinėliais.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi, suberti svogūnus. Pakepinti iki gražiai pagels, suberti apvirtas razinas, įdėti cinamono, cukraus ir druskos pagal skonį, pagardinti citrinos sultimis, viską išmaišyti ir dar pora minučių pakepinti. Ataušinti paruoštą patalą silkei.
Silkę supjaustyti gabaliukais ir išdėlioti lėkštėje. Paruoštą silkę apkloti paruoštu "patalu".
Patiekti su kepinta balta duona.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Virgina
2018-11-11 07:54
Labai skanu
-
EMILIJA
2016-12-25 12:49
LABAI SKANU!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...