Šventinė silkė su razinomis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | silkė (filė) |
2 galvos | svogūnai |
1 stiklinė | razinos |
1 žiupsnelis | cinamonas |
2 lašai | sultys (citrinų) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Apvirti razinas. Nuvalyti svogūnus ir supjaustyti griežinėliais.
2.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi, suberti svogūnus. Pakepinti iki gražiai pagels, suberti apvirtas razinas, įdėti cinamono, cukraus ir druskos pagal skonį, pagardinti citrinos sultimis, viską išmaišyti ir dar pora minučių pakepinti. Ataušinti paruoštą patalą silkei.
3.
Silkę supjaustyti gabaliukais ir išdėlioti lėkštėje. Paruoštą silkę apkloti paruoštu "patalu".
4.
Patiekti su kepinta balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ypatingieji kiaušinukai
- Šokoladinės braškės
- Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
- Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
- Pitos su grybais
- Skani užkandėlė su kepenine dešra
- Šaltiena su vištiena
- Kepti sūrio sumuštiniai
- Sveiki brokolių rutuliukai
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Pikantiški krepšeliai
- Skanūs sumuštiniai
- Velykinės morkytės
- Vyšninių pomidorų užkandėlė
- Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
- Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
- Įdarytas pomidoras
- Spalvingi iešmeliai
- Bandelės iš batono
- Džiovinti kopūstai
Šventinė silkė su razinomis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Silkė, filė,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 galvos -
Razinos,
1 stiklinė -
Cinamonas,
1 žiupsnelis -
Sultys, citrinų,
2 lašai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Cukrus,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apvirti razinas. Nuvalyti svogūnus ir supjaustyti griežinėliais.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi, suberti svogūnus. Pakepinti iki gražiai pagels, suberti apvirtas razinas, įdėti cinamono, cukraus ir druskos pagal skonį, pagardinti citrinos sultimis, viską išmaišyti ir dar pora minučių pakepinti. Ataušinti paruoštą patalą silkei.
Silkę supjaustyti gabaliukais ir išdėlioti lėkštėje. Paruoštą silkę apkloti paruoštu "patalu".
Patiekti su kepinta balta duona.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Virgina
2018-11-11 07:54
Labai skanu
-
EMILIJA
2016-12-25 12:49
LABAI SKANU!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...