
Šventinė silkė su razinomis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | silkė (filė) |
2 galvos | svogūnai |
1 stiklinė | razinos |
1 žiupsnelis | cinamonas |
2 lašai | sultys (citrinų) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Apvirti razinas. Nuvalyti svogūnus ir supjaustyti griežinėliais.
2.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi, suberti svogūnus. Pakepinti iki gražiai pagels, suberti apvirtas razinas, įdėti cinamono, cukraus ir druskos pagal skonį, pagardinti citrinos sultimis, viską išmaišyti ir dar pora minučių pakepinti. Ataušinti paruoštą patalą silkei.
3.
Silkę supjaustyti gabaliukais ir išdėlioti lėkštėje. Paruoštą silkę apkloti paruoštu "patalu".
4.
Patiekti su kepinta balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Suši
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Olgos šventinė silkutė
-
Traškus migdolų užkandis
-
Piciukai
-
Įdarytas pomidoras
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Baltoji trobelė
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Silkių bokšteliai
-
Virtas vyniotinis
Šventinė silkė su razinomis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Silkė, filė,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 galvos -
Razinos,
1 stiklinė -
Cinamonas,
1 žiupsnelis -
Sultys, citrinų,
2 lašai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Cukrus,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apvirti razinas. Nuvalyti svogūnus ir supjaustyti griežinėliais.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi, suberti svogūnus. Pakepinti iki gražiai pagels, suberti apvirtas razinas, įdėti cinamono, cukraus ir druskos pagal skonį, pagardinti citrinos sultimis, viską išmaišyti ir dar pora minučių pakepinti. Ataušinti paruoštą patalą silkei.
Silkę supjaustyti gabaliukais ir išdėlioti lėkštėje. Paruoštą silkę apkloti paruoštu "patalu".
Patiekti su kepinta balta duona.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Virgina
2018-11-11 07:54
Labai skanu
-
EMILIJA
2016-12-25 12:49
LABAI SKANU!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...