Šventinė silkė su razinomis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 2 vienetai | silkė (filė) |
| 2 galvos | svogūnai |
| 1 stiklinė | razinos |
| 1 žiupsnelis | cinamonas |
| 2 lašai | sultys (citrinų) |
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Apvirti razinas. Nuvalyti svogūnus ir supjaustyti griežinėliais.
2.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi, suberti svogūnus. Pakepinti iki gražiai pagels, suberti apvirtas razinas, įdėti cinamono, cukraus ir druskos pagal skonį, pagardinti citrinos sultimis, viską išmaišyti ir dar pora minučių pakepinti. Ataušinti paruoštą patalą silkei.
3.
Silkę supjaustyti gabaliukais ir išdėlioti lėkštėje. Paruoštą silkę apkloti paruoštu "patalu".
4.
Patiekti su kepinta balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Įdaryti pomidorai
-
Spalvingi iešmeliai
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Duonos "suši"
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Dešriukai
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Grybukai po sniegu
-
Padažas su avokadais
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Silkė su daržovėmis
Šventinė silkė su razinomis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Silkė, filė,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 galvos -
Razinos,
1 stiklinė -
Cinamonas,
1 žiupsnelis -
Sultys, citrinų,
2 lašai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Cukrus,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apvirti razinas. Nuvalyti svogūnus ir supjaustyti griežinėliais.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi, suberti svogūnus. Pakepinti iki gražiai pagels, suberti apvirtas razinas, įdėti cinamono, cukraus ir druskos pagal skonį, pagardinti citrinos sultimis, viską išmaišyti ir dar pora minučių pakepinti. Ataušinti paruoštą patalą silkei.
Silkę supjaustyti gabaliukais ir išdėlioti lėkštėje. Paruoštą silkę apkloti paruoštu "patalu".
Patiekti su kepinta balta duona.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Virgina
2018-11-11 07:54
Labai skanu
-
EMILIJA
2016-12-25 12:49
LABAI SKANU!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
