
Aluje virti vėžiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
12 vienetų | vėžiai |
2 litrai | alaus |
1 stiklinė | vanduo |
6 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Užvirinkite vandenį su prieskoniais vandenyje, įpilkite alų. Kai alus užvirs sudėkite gyvus vėžius. Pavirkite 7-10 min. Patiekite lėkštėje, apipilkite alumi, kuriame virė. Puikus užkandis prie alaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas kiaušinis sūrių patale
-
Boquerones en vinagre (kilkė acte)
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Įdarytos bandelės
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Migdolinės pelytės
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
Įdaryti artišokai
-
Silkė pataluose
-
Keptas sūris
-
Pica
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Gruziniškas chačapuri
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Spalvingi iešmeliai
-
Suvyniotos dešrelės
-
Vasariškas omletas
Aluje virti vėžiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vėžiai,
12 vienetų -
Alus,
2 litrai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Lauro lapai, lapas,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užvirinkite vandenį su prieskoniais vandenyje, įpilkite alų. Kai alus užvirs sudėkite gyvus vėžius. Pavirkite 7-10 min. Patiekite lėkštėje, apipilkite alumi, kuriame virė. Puikus užkandis prie alaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
au*ra
2009-06-07 22:11
ir alaus jau nebereikės po tokių užkandžių... %-) :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...