Aluje virti vėžiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
| 12 vienetų | vėžiai |
| 2 litrai | alaus |
| 1 stiklinė | vanduo |
| 6 vienetai | juodieji pipirai |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Užvirinkite vandenį su prieskoniais vandenyje, įpilkite alų. Kai alus užvirs sudėkite gyvus vėžius. Pavirkite 7-10 min. Patiekite lėkštėje, apipilkite alumi, kuriame virė. Puikus užkandis prie alaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Aluje virti vėžiai
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Kumpio suktinukai
-
Silkės su citrina
-
Mėsos duona
-
Kepenų paštetas
-
Užklota pica
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Omletas su riešutais
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Greitas užkandis
-
Lavašo suktinukai
-
Dainiaus Keptos aštrios krevetės
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Silkių bokšteliai
-
Rūkyti lašiniai
Aluje virti vėžiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vėžiai,
12 vienetų -
Alus,
2 litrai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Lauro lapai, lapas,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užvirinkite vandenį su prieskoniais vandenyje, įpilkite alų. Kai alus užvirs sudėkite gyvus vėžius. Pavirkite 7-10 min. Patiekite lėkštėje, apipilkite alumi, kuriame virė. Puikus užkandis prie alaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
au*ra
2009-06-07 22:11
ir alaus jau nebereikės po tokių užkandžių... %-) :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
