
Įdaryti obuoliai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | stinta (rūkytos) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Morkos, porai ir salierai supjaustomi kubeliais, patroškinami, nusunkiami. Stintos išvalomos, smulkiai supjaustomos ir sumaišomos su daržovėmis bei majonezu. Obuoliai nulupami, perpjaunami pusiau (išskobiamas jų vidus), trumpam pamerkiami į šaltą parūgštintą vandenį. Į išskobtą obuolių vidų pridedama įdaro (su kaupu). Įdaryti obuoliai sudedami į pusdubenį ir puošiami kietai virto kiaušinio skiltelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivios salotos
-
Pipirnės salotos
-
Greitos kopūstų salotos prie mėsos
-
Egzotinės salotos
-
Vaisių salotos „Romeo“
-
Ridikų salotos
-
Avokado salotos su riešutais
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
-
Gaiviosios brokolio salotos
-
Gelteklių salotos su obuoliais
-
Pekino kopūstų salotos su laiškiniais česnakais
-
Pekino kopūstų salotos - tradiciškai
-
Margaritos raugintų kopūstų salotos
-
Žaliosios salotos su actu ir aliejumi
-
Veršienos su granatais salotos
-
Krevečių salotos su avokadu
-
Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
-
Pavasarinės salotos
-
Salotos su persikais ir kumpiu
-
Burokėlių salotos su kriaušėmis
Įdaryti obuoliai
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai,
4 vienetai -
Stinta, rūkytos,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Cukrus
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkos, porai ir salierai supjaustomi kubeliais, patroškinami, nusunkiami. Stintos išvalomos, smulkiai supjaustomos ir sumaišomos su daržovėmis bei majonezu. Obuoliai nulupami, perpjaunami pusiau (išskobiamas jų vidus), trumpam pamerkiami į šaltą parūgštintą vandenį. Į išskobtą obuolių vidų pridedama įdaro (su kaupu). Įdaryti obuoliai sudedami į pusdubenį ir puošiami kietai virto kiaušinio skiltelėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...