
Keptas varškės sūris
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | varškės sūris |
3 valgomieji šaukštai | miltai ( žirnių) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Išplakti kiaušinį su druska.
2.
Sūrį supjaustyti nedideliais gabalėliais, tačiau nedaryti gabalėlių labai plonų, kad sūris netrupėtų ir nedaryti mažų, kad neįsigertų daug riebalų.
3.
Supjaustyto sūrio gabalėlius pamirkyti kiaušinio plakinyje, tada apvolioti žirnių miltuose.
4.
Kepti keptuvėje ant įkaitinto sviesto.
5.
Gardu patiekti su grietine, ypač tinka rūgšti uogienė, džemas: serbentų, spanguolių. Mes valgėme be jokio padažo. Skanūs ir šilti, ir karšti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Kesadilijos (Quesadilla)
-
Šokoladinės braškės
-
Riešutų užkandėlė
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Kibinai
-
Kepta duona
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Mažos sūrio picos
Keptas varškės sūris
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškės sūris,
1 vienetas -
Miltai, žirnių,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakti kiaušinį su druska.
Sūrį supjaustyti nedideliais gabalėliais, tačiau nedaryti gabalėlių labai plonų, kad sūris netrupėtų ir nedaryti mažų, kad neįsigertų daug riebalų.
Supjaustyto sūrio gabalėlius pamirkyti kiaušinio plakinyje, tada apvolioti žirnių miltuose.
Kepti keptuvėje ant įkaitinto sviesto.
Gardu patiekti su grietine, ypač tinka rūgšti uogienė, džemas: serbentų, spanguolių. Mes valgėme be jokio padažo. Skanūs ir šilti, ir karšti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...