
Keptas varškės sūris
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | varškės sūris |
3 valgomieji šaukštai | miltai ( žirnių) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Išplakti kiaušinį su druska.
2.
Sūrį supjaustyti nedideliais gabalėliais, tačiau nedaryti gabalėlių labai plonų, kad sūris netrupėtų ir nedaryti mažų, kad neįsigertų daug riebalų.
3.
Supjaustyto sūrio gabalėlius pamirkyti kiaušinio plakinyje, tada apvolioti žirnių miltuose.
4.
Kepti keptuvėje ant įkaitinto sviesto.
5.
Gardu patiekti su grietine, ypač tinka rūgšti uogienė, džemas: serbentų, spanguolių. Mes valgėme be jokio padažo. Skanūs ir šilti, ir karšti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Piršteliai su aguonomis
-
Kiaušininė piciukė keptuvėje
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Vasaros ežiukas
-
Ūmėdės padaže
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Silkės užkandelė
-
Marinuota skumbrė
-
Švediški vėžiai
-
Užkandukai
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Marinuota silkė su paprika
-
Pica su pomidorais ir dešra
-
Dešrelės spiralėje
-
Pica su vištiena
-
Pusryčiai "Dopingas"
-
Silkė su saulėgražomis
-
Riešutų užkandėlė
Keptas varškės sūris
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškės sūris,
1 vienetas -
Miltai, žirnių,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakti kiaušinį su druska.
Sūrį supjaustyti nedideliais gabalėliais, tačiau nedaryti gabalėlių labai plonų, kad sūris netrupėtų ir nedaryti mažų, kad neįsigertų daug riebalų.
Supjaustyto sūrio gabalėlius pamirkyti kiaušinio plakinyje, tada apvolioti žirnių miltuose.
Kepti keptuvėje ant įkaitinto sviesto.
Gardu patiekti su grietine, ypač tinka rūgšti uogienė, džemas: serbentų, spanguolių. Mes valgėme be jokio padažo. Skanūs ir šilti, ir karšti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...