
Keptas varškės sūris
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | varškės sūris |
3 valgomieji šaukštai | miltai ( žirnių) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Išplakti kiaušinį su druska.
2.
Sūrį supjaustyti nedideliais gabalėliais, tačiau nedaryti gabalėlių labai plonų, kad sūris netrupėtų ir nedaryti mažų, kad neįsigertų daug riebalų.
3.
Supjaustyto sūrio gabalėlius pamirkyti kiaušinio plakinyje, tada apvolioti žirnių miltuose.
4.
Kepti keptuvėje ant įkaitinto sviesto.
5.
Gardu patiekti su grietine, ypač tinka rūgšti uogienė, džemas: serbentų, spanguolių. Mes valgėme be jokio padažo. Skanūs ir šilti, ir karšti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Sulekta Speltos pica
-
Omletas su daržovėmis
-
Šventinis kelmas
-
Lavašo sumuštiniai
-
Įdarytos dešrelės
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Kesadilijos su kumpiu ir daržovėmis
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Obuoliai su varške
-
Sūrio rutuliukai
-
Pikantiški krepšeliai
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Sūrio vyniotinis su krabų lazdelių įdaru
-
Sūrios lazdelės
-
Konservuotų pupelių užkandėlė
-
Arvydo kepintos cukinijos
Keptas varškės sūris
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškės sūris,
1 vienetas -
Miltai, žirnių,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis
Gaminimo eiga:
Išplakti kiaušinį su druska.
Sūrį supjaustyti nedideliais gabalėliais, tačiau nedaryti gabalėlių labai plonų, kad sūris netrupėtų ir nedaryti mažų, kad neįsigertų daug riebalų.
Supjaustyto sūrio gabalėlius pamirkyti kiaušinio plakinyje, tada apvolioti žirnių miltuose.
Kepti keptuvėje ant įkaitinto sviesto.
Gardu patiekti su grietine, ypač tinka rūgšti uogienė, džemas: serbentų, spanguolių. Mes valgėme be jokio padažo. Skanūs ir šilti, ir karšti.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai