
Keptas varškės sūris
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | varškės sūris |
3 valgomieji šaukštai | miltai ( žirnių) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Išplakti kiaušinį su druska.
2.
Sūrį supjaustyti nedideliais gabalėliais, tačiau nedaryti gabalėlių labai plonų, kad sūris netrupėtų ir nedaryti mažų, kad neįsigertų daug riebalų.
3.
Supjaustyto sūrio gabalėlius pamirkyti kiaušinio plakinyje, tada apvolioti žirnių miltuose.
4.
Kepti keptuvėje ant įkaitinto sviesto.
5.
Gardu patiekti su grietine, ypač tinka rūgšti uogienė, džemas: serbentų, spanguolių. Mes valgėme be jokio padažo. Skanūs ir šilti, ir karšti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių košės kroketai
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Skrebučiai
-
Valentino sumuštinukai
-
Įdaryti obuoliai
-
Arvydo alyvuogių užkanda
-
Grybų užtepelė
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
-
Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
-
Užtepėlė su krabais
-
Įdarytos bandelės
-
Įdarytas agurotis
-
Helovyno voriukai
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Kumpio suktinukai
-
Dainiaus Keptos aštrios krevetės
-
Kibinai
-
Olandiška silkė
Keptas varškės sūris
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškės sūris,
1 vienetas -
Miltai, žirnių,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakti kiaušinį su druska.
Sūrį supjaustyti nedideliais gabalėliais, tačiau nedaryti gabalėlių labai plonų, kad sūris netrupėtų ir nedaryti mažų, kad neįsigertų daug riebalų.
Supjaustyto sūrio gabalėlius pamirkyti kiaušinio plakinyje, tada apvolioti žirnių miltuose.
Kepti keptuvėje ant įkaitinto sviesto.
Gardu patiekti su grietine, ypač tinka rūgšti uogienė, džemas: serbentų, spanguolių. Mes valgėme be jokio padažo. Skanūs ir šilti, ir karšti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...