
Keptos krevetės
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų | krevetės |
100 mililitrų | baltas vynas |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Krevetes 5 minutes pamirkyti vyne. Nuvarvinti.
2.
Sumauti ant iešmelių, pagardinti pipirais.
3.
Kepti ant įkaitusių anglių, po 3 minutes kiekvieną pusę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Vištienos vyniotinis
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Įdaryti artišokai
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Kibinai
-
Uždara pica
-
Pica
-
Daržovių užkandėlė
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Pusryčiai puodelyje
-
Cukinijos lazdeles
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Sūrio lazdelės
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
Virtinukai su grybais
Keptos krevetės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Krevetės,
300 gramų -
Baltas vynas,
100 mililitrų -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krevetes 5 minutes pamirkyti vyne. Nuvarvinti.
Sumauti ant iešmelių, pagardinti pipirais.
Kepti ant įkaitusių anglių, po 3 minutes kiekvieną pusę.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...