
Keptos krevetės
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų | krevetės |
100 mililitrų | baltas vynas |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Krevetes 5 minutes pamirkyti vyne. Nuvarvinti.
2.
Sumauti ant iešmelių, pagardinti pipirais.
3.
Kepti ant įkaitusių anglių, po 3 minutes kiekvieną pusę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
SPELTOS pica
-
Čeburekai su grybais
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Gurmanų suktinukai
-
Arvydo alyvuogių užkanda
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Piršteliai su aguonomis
-
Paprastas burgeris
-
Pica
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Vištienos file užkandis
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Sūrio piršteliai
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Roterdamo riekelės
-
Sumuštinukai su obuoliais
Keptos krevetės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Krevetės,
300 gramų -
Baltas vynas,
100 mililitrų -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krevetes 5 minutes pamirkyti vyne. Nuvarvinti.
Sumauti ant iešmelių, pagardinti pipirais.
Kepti ant įkaitusių anglių, po 3 minutes kiekvieną pusę.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...