
Keptos krevetės
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų | krevetės |
100 mililitrų | baltas vynas |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Krevetes 5 minutes pamirkyti vyne. Nuvarvinti.
2.
Sumauti ant iešmelių, pagardinti pipirais.
3.
Kepti ant įkaitusių anglių, po 3 minutes kiekvieną pusę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Traktoristo pietūs
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Cukinijos lazdeles
-
Triušienos mėsos iešmeliai
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Ūmėdės padaže
-
Naminiai kebabai su vištiena
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Apkeptas sūris
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Piršteliai su kmynais
-
Kepta duona su padažu
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Omletas
-
Vasariškas omletas
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Kibinai
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
-
Krevetės šoninės patale
Keptos krevetės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Krevetės,
300 gramų -
Baltas vynas,
100 mililitrų -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krevetes 5 minutes pamirkyti vyne. Nuvarvinti.
Sumauti ant iešmelių, pagardinti pipirais.
Kepti ant įkaitusių anglių, po 3 minutes kiekvieną pusę.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...