Triušieną įtryniau prieskoniais, apibarsčiau susmulkintu svogūnu, česnaku, pomidorais, apliejau alyvuogių aliejumi, pomidorų padažu, užpyliau vynu.
Šaldytuve uždengus laikiau per naktį.
Kepiau iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
Triušis raudonojo vyno marinate
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
| 3 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 1 arbatinis šaukštelis | rozmarinas |
| 4 vienetai | pomidorai (konservuoti) |
| 200 mililitrų | raudonas vynas |
| 2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
| 1 kilogramas | triušiena |
| 1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Pikantiškoji kiauliena
-
Feta įdarytos paprikos
-
Žuvis pagal Ingą
-
Vištienos kulšelės
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Čanachai su čiobreliais
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Farširuota lydeka
-
Apkepas iš žuvies
-
Marinuota stinta
-
Bulvių košė su vištiena
-
Varškėčiai su klevų sirupu
-
Aromatingieji varškėčiai
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Kopūstų apkepas
-
Brokolių apkepas
-
Kepsnys su persikų padažu
Triušis raudonojo vyno marinate
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
- Juodieji pipirai
-
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Rozmarinas,
1 arbatinis šaukštelis -
Pomidorai, konservuoti,
4 vienetai -
Raudonas vynas,
200 mililitrų -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Triušiena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušieną įtryniau prieskoniais, apibarsčiau susmulkintu svogūnu, česnaku, pomidorais, apliejau alyvuogių aliejumi, pomidorų padažu, užpyliau vynu.
Šaldytuve uždengus laikiau per naktį.
Kepiau iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Vaida
2011-11-27 20:21
aš labai panašiai marinuoju, tai man puikiai gaunasi. Gal saldų vyną pylėt? Vynas turi būti sausas.
-
oho
2011-11-27 16:40
Šis receptas sugadino visą savaitgalį. Pamarinavom tą triušį, laukem skanaus patiekalo.... o kas gavos tai nei pats paragausi nei kitam pasiulysi!!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
