Havajų pica
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 160 mililitrų | vanduo |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 250 gramų | kvietiniai miltai |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
| 20 gramų | mielės |
| šiek tiek | ananasų (konservuoti) |
| 200 gramų | sūris (fermentinis) |
| 200 gramų | jautiena (kumpis) |
| šiek tiek | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Užminkome tešlą, kai pakils, plonai iškočiojame ir dedame į skardelę, tada ištepame padažu ir sudedame visus likusius produktus. Kepame orkaitėje apie 15-20 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Bulvių vėdarai
-
Lazanija su veršiena
-
Kepta vištiena
-
Baltarusiški bulviniai
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Pietūs moliniame inde
-
Cikorijų apkepas su mėsa
-
Kalakutienos guliašas
-
Kiaulienos kotletai
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Įdarytos bulvės
-
Vištiena su ryžiais
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Žuvis ant grilio
-
Bulvių kotletai su porais
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Kepta marinuota veršiena
-
Omletas su šernienos paštetu
Havajų pica
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
160 mililitrų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Mielės,
20 gramų - Ananasai, konservuoti
-
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Jautiena, kumpis,
200 gramų - Pomidorų padažas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užminkome tešlą, kai pakils, plonai iškočiojame ir dedame į skardelę, tada ištepame padažu ir sudedame visus likusius produktus. Kepame orkaitėje apie 15-20 min.
Reklama:
Komentarai (6)
-
lukas
2011-04-25 14:42
man asmeniskai pati megiamiausia pica
-
hm..
2011-02-25 19:07
:-? nelabai suprantu, kodel neparasete, kaip viska reikia gaminti, turiu omenyje, kodel neparasete, kaip gaminti picos pado..
-
gurmanas
2010-10-17 16:22
pica dangiško skonio :super: :-D :-) ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
