
Traškus migdolų užkandis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | migdolai |
5 valgomieji šaukštai | medus |
1 saujelė | sezamas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Migdolus išmaišyti su medumi. Tolygiai paskirstyti ant kepimo popieriumi uždengtos skardos.
2.
Kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, vis pavartant, stebėkite, kad nesudegtų! Baigiant kepti užberkite sezamo sėklų ir palaukite, kol atvės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Džiovinti kopūstai
-
Grybų užtepelė
-
Skani užkandėlė
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Silkė su svogunais marinate
-
Šaltiena
-
Naminis varškės sūris
-
Olandiška silkė
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Įdaryta paprika
-
Šventinis kelmas
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
Traškus migdolų užkandis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Migdolai,
300 gramų -
Medus,
5 valgomieji šaukštai -
Sezamas,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Migdolus išmaišyti su medumi. Tolygiai paskirstyti ant kepimo popieriumi uždengtos skardos.
Kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, vis pavartant, stebėkite, kad nesudegtų! Baigiant kepti užberkite sezamo sėklų ir palaukite, kol atvės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...