
Traškus migdolų užkandis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | migdolai |
5 valgomieji šaukštai | medus |
1 saujelė | sezamas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Migdolus išmaišyti su medumi. Tolygiai paskirstyti ant kepimo popieriumi uždengtos skardos.
2.
Kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, vis pavartant, stebėkite, kad nesudegtų! Baigiant kepti užberkite sezamo sėklų ir palaukite, kol atvės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Paprikų valtelės
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Šaltiena su vištiena
-
Šokoladinės vynuogės
-
Duonos "suši"
-
Olgos šventinė silkutė
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Traškus migdolų užkandis
-
Silkė su daržovėmis
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Seniai besmegeniai
Traškus migdolų užkandis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Migdolai,
300 gramų -
Medus,
5 valgomieji šaukštai -
Sezamas,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Migdolus išmaišyti su medumi. Tolygiai paskirstyti ant kepimo popieriumi uždengtos skardos.
Kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, vis pavartant, stebėkite, kad nesudegtų! Baigiant kepti užberkite sezamo sėklų ir palaukite, kol atvės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...