
Traškus migdolų užkandis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | migdolai |
5 valgomieji šaukštai | medus |
1 saujelė | sezamas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Migdolus išmaišyti su medumi. Tolygiai paskirstyti ant kepimo popieriumi uždengtos skardos.
2.
Kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, vis pavartant, stebėkite, kad nesudegtų! Baigiant kepti užberkite sezamo sėklų ir palaukite, kol atvės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pingviniukai
-
Grybų užtepelė
-
Įdaryti agurkėliai
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Pikantiški krepšeliai
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Seniai besmegeniai
-
Vištienos sandvičiai
-
Vėrinukai su lašiša
-
Krekerių užkandėlė
-
Silkė su saulėgražomis
-
Suši
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Farširuoti kiaušiniai
Traškus migdolų užkandis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Migdolai,
300 gramų -
Medus,
5 valgomieji šaukštai -
Sezamas,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Migdolus išmaišyti su medumi. Tolygiai paskirstyti ant kepimo popieriumi uždengtos skardos.
Kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, vis pavartant, stebėkite, kad nesudegtų! Baigiant kepti užberkite sezamo sėklų ir palaukite, kol atvės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...