
Traškus migdolų užkandis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | migdolai |
5 valgomieji šaukštai | medus |
1 saujelė | sezamas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Migdolus išmaišyti su medumi. Tolygiai paskirstyti ant kepimo popieriumi uždengtos skardos.
2.
Kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, vis pavartant, stebėkite, kad nesudegtų! Baigiant kepti užberkite sezamo sėklų ir palaukite, kol atvės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Vėrinukai su lašiša
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Sūrio rutuliukai
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Olandiška silkė
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Sūri širdelė
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Vištiena drebučiuose
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
-
Padažas su avokadais
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Kiškienos paštetas
-
Įdaryti vištiena pomidorai
Traškus migdolų užkandis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
Gaminimo eiga:
Migdolus išmaišyti su medumi. Tolygiai paskirstyti ant kepimo popieriumi uždengtos skardos.
Kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, vis pavartant, stebėkite, kad nesudegtų! Baigiant kepti užberkite sezamo sėklų ir palaukite, kol atvės.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai