
Traškus migdolų užkandis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | migdolai |
5 valgomieji šaukštai | medus |
1 saujelė | sezamas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Migdolus išmaišyti su medumi. Tolygiai paskirstyti ant kepimo popieriumi uždengtos skardos.
2.
Kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, vis pavartant, stebėkite, kad nesudegtų! Baigiant kepti užberkite sezamo sėklų ir palaukite, kol atvės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Virtas vyniotinis
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Daržovės drebučiuose
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Olgos šventinė silkutė
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Vištienos sandvičiai
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Krekerių užkandėlė
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Pašteto ryšulėliai lavaše
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Užkandėlė su sausais makaronais
Traškus migdolų užkandis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Migdolai,
300 gramų -
Medus,
5 valgomieji šaukštai -
Sezamas,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Migdolus išmaišyti su medumi. Tolygiai paskirstyti ant kepimo popieriumi uždengtos skardos.
Kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, vis pavartant, stebėkite, kad nesudegtų! Baigiant kepti užberkite sezamo sėklų ir palaukite, kol atvės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...