Traškus migdolų užkandis
AUTORIUS:
Eglė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų migdolai
5 valgomieji šaukštai medus
1 saujelė sezamas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Migdolus išmaišyti su medumi. Tolygiai paskirstyti ant kepimo popieriumi uždengtos skardos.
2.
Kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, vis pavartant, stebėkite, kad nesudegtų! Baigiant kepti užberkite sezamo sėklų ir palaukite, kol atvės.

Populiariausi receptai šią savaitę

Traškus migdolų užkandis

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Migdolus išmaišyti su medumi. Tolygiai paskirstyti ant kepimo popieriumi uždengtos skardos.

  2. Kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, vis pavartant, stebėkite, kad nesudegtų! Baigiant kepti užberkite sezamo sėklų ir palaukite, kol atvės.

Receptą atsiuntė Eglė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų