Traškus migdolų užkandis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | migdolai |
5 valgomieji šaukštai | medus |
1 saujelė | sezamas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Migdolus išmaišyti su medumi. Tolygiai paskirstyti ant kepimo popieriumi uždengtos skardos.
2.
Kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, vis pavartant, stebėkite, kad nesudegtų! Baigiant kepti užberkite sezamo sėklų ir palaukite, kol atvės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Piciukai
- Ypatingieji kiaušinukai
- Tuno - lašišos užkandinis tortas
- Įdaryta paprika
- Pitos su grybais
- Sumuštinukai
- Maltinukai drebučiuose
- Krepšeliai su avokadais ir ikrais
- Skanėstas "Vitaminai"
- Farširuoti kiaušiniai
- Silkės su citrina
- Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
- Naminis lavašas
- Pusryčiai "Dopingas"
- Tortilijos su krabų lazdelėmis
- Sūri širdelė
- Silkės užkandelė
- Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
- Vyniotinis "Siurprizas"
Traškus migdolų užkandis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Migdolai,
300 gramų -
Medus,
5 valgomieji šaukštai -
Sezamas,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Migdolus išmaišyti su medumi. Tolygiai paskirstyti ant kepimo popieriumi uždengtos skardos.
Kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, vis pavartant, stebėkite, kad nesudegtų! Baigiant kepti užberkite sezamo sėklų ir palaukite, kol atvės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...