
Traškus migdolų užkandis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | migdolai |
5 valgomieji šaukštai | medus |
1 saujelė | sezamas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Migdolus išmaišyti su medumi. Tolygiai paskirstyti ant kepimo popieriumi uždengtos skardos.
2.
Kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, vis pavartant, stebėkite, kad nesudegtų! Baigiant kepti užberkite sezamo sėklų ir palaukite, kol atvės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krekerių užkandėlė
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Užkandis su unguriu
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Šaltiena
-
Silkė su persikais
-
Faršo vyniotinis
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Velykinis užkandis
Traškus migdolų užkandis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Migdolai,
300 gramų -
Medus,
5 valgomieji šaukštai -
Sezamas,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Migdolus išmaišyti su medumi. Tolygiai paskirstyti ant kepimo popieriumi uždengtos skardos.
Kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, vis pavartant, stebėkite, kad nesudegtų! Baigiant kepti užberkite sezamo sėklų ir palaukite, kol atvės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...