Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
AUTORIUS:
Zigmas,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų zigmo šaltai rūkyta lašišos filė
4 lapai duona („Macai“ )
200 gramų agurkų
100 gramų salotos ( (garbanotos))
200 gramų agurkų
8 vienetai pomidorai (vynuoginiai)
100 gramų salotos („Wakame“ )
50 gramų alyvuogių aliejaus
Špinatų majonezui:
2 vienetai kiaušiniai (tryniai)
100 gramų saulėgrąžų aliejus
10 gramų vyno actas (balto)
50 gramų špinatai ( lapai)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Majonezo gamyba: kiaušinių tryniai išsukami, po truputį pilant saulėgrąžų aliejų. Pabaigoje, padažui sutirštėjus, pilamas actas, dedama druska ir trinti špinatai.

Juostelėmis pjaustyti agurkai sudedami ant duonelės, dalis plėšytų salotų lapų. Ant jų uždedame juostelėmis supjaustytą lašišos filė, skiltelėmis pjaustytus vynuoginius pomidoriukus, į tarpus pilamas majonezas. Sudedamos „wakame“ salotos. Likusios garbanotosios salotos sumaišomos su aliejumi, pomidoriukais ir druska. Jos patiekiamos šalia sumuštinio.

Populiariausi receptai šią savaitę

Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Špinatų majonezui:
Gaminimo eiga:

Majonezo gamyba: kiaušinių tryniai išsukami, po truputį pilant saulėgrąžų aliejų. Pabaigoje, padažui sutirštėjus, pilamas actas, dedama druska ir trinti špinatai.

Juostelėmis pjaustyti agurkai sudedami ant duonelės, dalis plėšytų salotų lapų. Ant jų uždedame juostelėmis supjaustytą lašišos filė, skiltelėmis pjaustytus vynuoginius pomidoriukus, į tarpus pilamas majonezas. Sudedamos „wakame“ salotos. Likusios garbanotosios salotos sumaišomos su aliejumi, pomidoriukais ir druska. Jos patiekiamos šalia sumuštinio.

Receptą atsiuntė Zigmas
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų