Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 pakelis | makaronai ( greito paruošimo (sausi)) |
| 4 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Makaronus smulkiai sutrupinti į dubenį.
2.
Ant sausų makaronų uždėti 4-5 šaukštus majonezo ir palikti, kad išbrinktų.
3.
Į išbrinkusius makaronus sutarkuoti (arba smulkiai supjaustyti) virtus kiaušinius, suberti smulkiai kapotą česnaką. Berti prieskonius: berti druską, pipirus (galima pagardinti krapais, svogūno laiškais) arba naudoti sausų greito paruošimo makaronų pakelio prieskonius (skaniausi sūrio skonio makaronų prieskoniai, nes tada atrodo, kad užtepelėje yra ir sūrio).
4.
Paruoštą užtepėlę skanu valgyti užteptą ant skrudinto batono riekės. Tinka įdaryti nesaldžius krepšelius, valgyti su krekeriais - daryti bet kokius užkandžius. Valgyti pusryčiams kaip sumuštinius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldus užkandis
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Velykinės morkytės
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Įdaryti agurkai
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Skanios "Bačkutės"
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Silkė burokėlių patale
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Galva
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Lašišos rafaelo
-
Vėrinukai su lašiša
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Baklažanų suktinukai
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Makaronai, greito paruošimo (sausi),
1 pakelis -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus smulkiai sutrupinti į dubenį.
Ant sausų makaronų uždėti 4-5 šaukštus majonezo ir palikti, kad išbrinktų.
Į išbrinkusius makaronus sutarkuoti (arba smulkiai supjaustyti) virtus kiaušinius, suberti smulkiai kapotą česnaką. Berti prieskonius: berti druską, pipirus (galima pagardinti krapais, svogūno laiškais) arba naudoti sausų greito paruošimo makaronų pakelio prieskonius (skaniausi sūrio skonio makaronų prieskoniai, nes tada atrodo, kad užtepelėje yra ir sūrio).
Paruoštą užtepėlę skanu valgyti užteptą ant skrudinto batono riekės. Tinka įdaryti nesaldžius krepšelius, valgyti su krekeriais - daryti bet kokius užkandžius. Valgyti pusryčiams kaip sumuštinius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
