
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | kiaušiniai |
1 pakelis | makaronai ( greito paruošimo (sausi)) |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Makaronus smulkiai sutrupinti į dubenį.
2.
Ant sausų makaronų uždėti 4-5 šaukštus majonezo ir palikti, kad išbrinktų.
3.
Į išbrinkusius makaronus sutarkuoti (arba smulkiai supjaustyti) virtus kiaušinius, suberti smulkiai kapotą česnaką. Berti prieskonius: berti druską, pipirus (galima pagardinti krapais, svogūno laiškais) arba naudoti sausų greito paruošimo makaronų pakelio prieskonius (skaniausi sūrio skonio makaronų prieskoniai, nes tada atrodo, kad užtepelėje yra ir sūrio).
4.
Paruoštą užtepėlę skanu valgyti užteptą ant skrudinto batono riekės. Tinka įdaryti nesaldžius krepšelius, valgyti su krekeriais - daryti bet kokius užkandžius. Valgyti pusryčiams kaip sumuštinius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ikrų užkandėlė
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Velykinės morkytės
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Lašišos rafaelo
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Vytintos dešros
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Šventinis kelmas
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Silkė burokėlių patale
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Sultingas Kebabas
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Makaronai, greito paruošimo (sausi),
1 pakelis -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus smulkiai sutrupinti į dubenį.
Ant sausų makaronų uždėti 4-5 šaukštus majonezo ir palikti, kad išbrinktų.
Į išbrinkusius makaronus sutarkuoti (arba smulkiai supjaustyti) virtus kiaušinius, suberti smulkiai kapotą česnaką. Berti prieskonius: berti druską, pipirus (galima pagardinti krapais, svogūno laiškais) arba naudoti sausų greito paruošimo makaronų pakelio prieskonius (skaniausi sūrio skonio makaronų prieskoniai, nes tada atrodo, kad užtepelėje yra ir sūrio).
Paruoštą užtepėlę skanu valgyti užteptą ant skrudinto batono riekės. Tinka įdaryti nesaldžius krepšelius, valgyti su krekeriais - daryti bet kokius užkandžius. Valgyti pusryčiams kaip sumuštinius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...