
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | kiaušiniai |
1 pakelis | makaronai ( greito paruošimo (sausi)) |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Makaronus smulkiai sutrupinti į dubenį.
2.
Ant sausų makaronų uždėti 4-5 šaukštus majonezo ir palikti, kad išbrinktų.
3.
Į išbrinkusius makaronus sutarkuoti (arba smulkiai supjaustyti) virtus kiaušinius, suberti smulkiai kapotą česnaką. Berti prieskonius: berti druską, pipirus (galima pagardinti krapais, svogūno laiškais) arba naudoti sausų greito paruošimo makaronų pakelio prieskonius (skaniausi sūrio skonio makaronų prieskoniai, nes tada atrodo, kad užtepelėje yra ir sūrio).
4.
Paruoštą užtepėlę skanu valgyti užteptą ant skrudinto batono riekės. Tinka įdaryti nesaldžius krepšelius, valgyti su krekeriais - daryti bet kokius užkandžius. Valgyti pusryčiams kaip sumuštinius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pusryčių užkandėlė
-
Pikantiški krepšeliai
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Maltinukai drebučiuose
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Užkandis su unguriu
-
Lašišos sumuštinukai
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Silkė su salotomis
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Suši
-
Silkės užkandėlė
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Ikrų užkandėlė
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Makaronai, greito paruošimo (sausi),
1 pakelis -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus smulkiai sutrupinti į dubenį.
Ant sausų makaronų uždėti 4-5 šaukštus majonezo ir palikti, kad išbrinktų.
Į išbrinkusius makaronus sutarkuoti (arba smulkiai supjaustyti) virtus kiaušinius, suberti smulkiai kapotą česnaką. Berti prieskonius: berti druską, pipirus (galima pagardinti krapais, svogūno laiškais) arba naudoti sausų greito paruošimo makaronų pakelio prieskonius (skaniausi sūrio skonio makaronų prieskoniai, nes tada atrodo, kad užtepelėje yra ir sūrio).
Paruoštą užtepėlę skanu valgyti užteptą ant skrudinto batono riekės. Tinka įdaryti nesaldžius krepšelius, valgyti su krekeriais - daryti bet kokius užkandžius. Valgyti pusryčiams kaip sumuštinius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...