800 gramų | kiauliena |
Padažui papildomai reikės: 2 šaukštai grietinės, šaukštas tirpinto sviesto, nepilnas šaukštas miltų, pusė stiklinės sultinio, 3 svogūnai ir šaukštas riebalų jiems pakepinti.
Mėsa supjaustona delno dydžio, 1cm pločio gabalais, išmušama, ant jos dedamas įdaras ir suvyniojama. Vėliau ji apkepinama riebaluose ir troškinama padaže.
Padažui svogūnai pakepinami riebaluose, atskiedžiami sultiniu, pridedama grietinės. Baigiant troškinti įberiama miltų. Dūdelė tiekiama supjaustyta, užpilta tuo padažu, kuriame buvo troškinama. Duodama su virtomis daržovėmis, salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Faršu įdaryti pomidorai
- Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
- Kiaulienos šašlykai greitai
- Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
- Steikai
- Sibiro koldūnai
- Mėsos pyragas
- Keptas veršienos kumpis su obuoliais
- Keptas triušis su ryžiais
- Mėsos kukuliukai
- Šašlykas pomidorų sultyse
- Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Virtos veršelio kojos
- Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
- Kepenys su mandarinais
- Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
- Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
- Veršienos kumpis su obuoliais
- Bifšteksas ant grotelių
Suvalkiečių dūdelė
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
800 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui papildomai reikės: 250 g kiaulienos, 35 g riebalų, truputį juodųjų pipirų, lauro lapelių, kmynų, druskos. Mėsa sumalama ir sumaišoma su prieskoniais.
Padažui papildomai reikės: 2 šaukštai grietinės, šaukštas tirpinto sviesto, nepilnas šaukštas miltų, pusė stiklinės sultinio, 3 svogūnai ir šaukštas riebalų jiems pakepinti.
Mėsa supjaustona delno dydžio, 1cm pločio gabalais, išmušama, ant jos dedamas įdaras ir suvyniojama. Vėliau ji apkepinama riebaluose ir troškinama padaže.
Padažui svogūnai pakepinami riebaluose, atskiedžiami sultiniu, pridedama grietinės. Baigiant troškinti įberiama miltų. Dūdelė tiekiama supjaustyta, užpilta tuo padažu, kuriame buvo troškinama. Duodama su virtomis daržovėmis, salotomis.
Komentarai (6)
-
mmm
2009-01-19 15:19
manau bus skanu :-) nutariau pasirinkti si kulinarini sedevra savo sveciam pavaisinti,kurie susiriks i mano gimtadieni.atsiliepimus pranesiu :-) :super: