| 100 gramų | sviestas |
| 2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
| 200 gramų | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
| šiek tiek | salotos |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Įdarytos dešrelės
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Tuno pica
-
Tortilijų suktinukai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Roterdamo riekelės
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Omletas
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Keptas sūris
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
Sūrio piršteliai
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
100 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
200 gramų - Salotos
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Dalis tarkuoto sūrio paliekama piršteliams apvolioti. Visi produktai išsukami iki purumo. Daromi pailgi piršteliai, apvoliojami tarkuotu sūriu ar apibarstomi kapotomis petražolėmis. Trumpai paverdami aliejuje. Patiekiami lėkštėje ant prieskoninių daržovių (špinatų lapelių ar salotų).
Komentarai (11)
-
dhd
2015-03-29 18:47
toki recepta tik ant tualetinio uzsirasyt...
-
Daniela
2014-07-18 06:18
Kazkokios pievos cia su tuo receptu!!!
-
klaustukas
2014-06-28 16:02
Pagal nuotrauka tai neatrodo, kad pagaminta vien is salotu ir petrazoliu, nenaudojant miltu.... Siaip, jei butu tik suris ir zoles, vaizdas tikrai butu kitoks (is patirties). Nusivyliau tokiu receptu. Vaizdas puikus, bet neatitinka tikroves:(
-
klaustukas
2014-06-28 15:45
O miltu nereikia???
-
asasas
2010-03-21 12:35
o kaip issukti salotas ir suri iki purumo? :-D
-
Mokiyt
2009-12-07 20:09
Luw sita recepta :myliu: %-) :bucinys: :alus: :bomba: :valgau: :aiskinu: :-D
-
Juste
2009-12-07 20:06
8-| :parselis: :taip: Nzn ar receptas geras...Reiketu pabanduti : :-) :super2: :super: :-? :soku:
-
lina
2009-05-30 21:03
tik jau cia gal nesipykit nevieta %-) :-@
-
as
2009-05-15 11:38
tai cia ir raso kad reikia isvirti aliejuje, atsimerk
-
Kristina
2008-12-18 11:25
puikus receptas ,tik visa tai dar reikia iskepti
