Alyvuogių alieju, citrinos sultys, nutarkuotą žievelę, sutrintą česnaką, druską, čili miltelius gerai išmaišyti ir aplieti marinatu krevetes. Marinuoti 1 - 3 val. ir kepti grilyje 5 - 8 min. , kol gražiai paskrus.
Skanaus

Karališkos krevetės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 skiltelės | česnakas |
300 gramų | krevetės (tigrinės) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | citrinos (žievelė, nutarkuota) |
1 valgomasis šaukštas | citrinos (sultys) |
1 gramas | pipirai (čili, milteliais) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos vyniotinis
-
Girti čeburėkai
-
Įdarytos bulvės
-
Omletas su špinatais
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Virtinukai su grybais
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Vegetariški čeburėkai
-
Triušienos mėsos iešmeliai
-
Karaimų kibinai
-
Sūrio piršteliai
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Paprastas burgeris
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Obuoliai skarelėse
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Kepta duona su padažu
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Keptas lietuviškas sūris
Karališkos krevetės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Krevetės, tigrinės,
300 gramų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos, žievelė, nutarkuota,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos, sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Pipirai, čili, milteliais,
1 gramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Alyvuogių alieju, citrinos sultys, nutarkuotą žievelę, sutrintą česnaką, druską, čili miltelius gerai išmaišyti ir aplieti marinatu krevetes. Marinuoti 1 - 3 val. ir kepti grilyje 5 - 8 min. , kol gražiai paskrus.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
-
laimut4
2015-09-19 15:56
a6 esu nevalgiau krevet4s nuo vaikyst4s.
-
to Asta...
2015-09-05 11:21
Čia tigrinės, o ne baltakojės krevetės, didesnės, gal todėl ir laiko daugiau nei 4 min.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...