Pusryčių šulinėliai su šonine
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | prancūziško batono |
200 gramų | karštai rūkyta šoninė |
100 gramų | sūris |
100 gramų | lydytas sūris |
1 žiupsnelis | svogūnų laiškai |
1 žiupsnelis | krapai |
1 žiupsnelis | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Karšto rūkymo šoninė supjaustoma smulkiais gabaliukais.
2.
Svogūnų laiškai, krapai ir petražolės supjaustoma kuo smulkiau.
3.
Viskas sumaišoma su lydytu sūreliu.
4.
Pailgas prancūziškas batonas supjaustomas. Minkštimas išimamas. Į šulinėlius pridedama įdaro.
5.
Šulinėliai uždengiami sūrio plokštelėmis.
6.
Iki 180 įkaitintoje orkaitėje kepti 15 - 20 minučių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sulekta Speltos pica
- Traškūs svogūnų žiedai
- Sūrainiai "Sūrskiai"
- Pica
- Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
- Omletas su špinatais
- Karamelizuotos ančiukų širdelės
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Gardžios duonos lazdelės
- Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
- Sumuštiniai su sūriu
- Tuno pica
- Krabų lazdelės tešloje
- Suvyniotos dešrelės
- Sumuštinukai su obuoliais
- Aštrus krevečių užkandis
- Roterdamo riekelės
- Kalakutienos kepsneliai
- Įdarytos bulvės
Pusryčių šulinėliai su šonine
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Prancūziškas batonas,
1 vienetas -
Karštai rūkyta šoninė,
200 gramų -
Sūris,
100 gramų -
Lydytas sūris,
100 gramų -
Svogūnų laiškai,
1 žiupsnelis -
Krapai,
1 žiupsnelis -
Petražolės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karšto rūkymo šoninė supjaustoma smulkiais gabaliukais.
Svogūnų laiškai, krapai ir petražolės supjaustoma kuo smulkiau.
Viskas sumaišoma su lydytu sūreliu.
Pailgas prancūziškas batonas supjaustomas. Minkštimas išimamas. Į šulinėlius pridedama įdaro.
Šulinėliai uždengiami sūrio plokštelėmis.
Iki 180 įkaitintoje orkaitėje kepti 15 - 20 minučių. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai