1. Kiaušinius supilti į puodą, suberti cukrų ir įstatyti į indą su verdančiu vandeniu. Plakti, kol mišinys pakils ir pabals.
2. Suberti pienišką šokoladą. Gerai išmaišyti, palikti, kol atvės.
3. Elektriniu maišikliu išplakti grietinėlę. Supilti į paruoštą masę, įberti juodojo šokolado ir išmaišyti. Į plokščią 1 l talpos dubenį supilti ir šaldyti 4-5 val., kol sustings.
Tiekti papuoštus avietėmis ir šokolado lazdelėmis.
Šokoladiniai ledai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 200 gramų | pieniško šokolado (tarkuotas) |
| 330 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| 90 gramų | juodojo šokolado (lazdelės) |
| šiek tiek | aviečių |
| šiek tiek | juodojo šokolado (lazdelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisiniai saldainiai
-
Gaivus varškės desertas
-
Žiemos skanumynas
-
Vaisiniai ežiukai
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Dribsniai su vaisiais
-
Citrinų šerbetas
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Vaisių salotos
-
Pusryčių desertas
-
Sūrio pyragas
-
Želė su vaisiais
-
Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
-
„McFlurry“ desertas
-
Vasariškas želė desertas
-
Grietinėlė su braškėmis
-
Naminiai ledai
-
Želė "Trispalvė"
-
Desertas "Vojei"
Šokoladiniai ledai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Pieniškas šokoladas, tarkuotas,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
330 mililitrų -
Juodasis šokoladas, lazdelės,
90 gramų - Avietės
- Juodasis šokoladas, lazdelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Kiaušinius supilti į puodą, suberti cukrų ir įstatyti į indą su verdančiu vandeniu. Plakti, kol mišinys pakils ir pabals.
2. Suberti pienišką šokoladą. Gerai išmaišyti, palikti, kol atvės.
3. Elektriniu maišikliu išplakti grietinėlę. Supilti į paruoštą masę, įberti juodojo šokolado ir išmaišyti. Į plokščią 1 l talpos dubenį supilti ir šaldyti 4-5 val., kol sustings.
Tiekti papuoštus avietėmis ir šokolado lazdelėmis.
Reklama:
Komentarai (4)
-
emilija
2015-04-02 18:10
aga
-
mikis
2011-05-23 14:19
labai skanu :-) :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
