Gaminimas:
Sviestą sutarkuojame ir sumaišome su miltais. Beriame cukrų ir sumaišome. Į tešlą įdedam kiaušinio trynį ir pilame nedaug pieno ir minkome tešlą. Tada suvyniojame į maistinę plėvelę ir šaldome apie 1 h. Iškočiojame ir padarome sausainius su formelėm. Kepti 180 C orkaitėje apie 10-12 minučių. Kai iškeps, sutepti su uogiene ir valgyti su pienu. Skanaus!
Juodųjų serbentų sausainiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
| 1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
| 120 gramų | sviestas |
| 1 stiklinė | kvietiniai miltai |
| 80 gramų | cukraus pudra |
| 3 valgomieji šaukštai | pienas |
| 100 gramų | juodieji serbentai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Manekenes ledai
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Tinginys tarp aguonų
-
Grietinėlės ledai su vanile
-
Obuoliai šokolade
-
Tortas "Mozaika"
-
Žemuogių grietinėlė
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
-
Persikų desertas
-
Gaivus varškės desertas
-
Šokoladinis tortas
-
Vaisiniai saldainiai
-
Uogienės putėsiai
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Vaisinis kremas
-
Nekeptas meduolių pyragas
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Sveikuolių ledai
Juodųjų serbentų sausainiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Sviestas,
120 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Cukraus pudra,
80 gramų -
Pienas,
3 valgomieji šaukštai -
Juodieji serbentai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gaminimas:
Sviestą sutarkuojame ir sumaišome su miltais. Beriame cukrų ir sumaišome. Į tešlą įdedam kiaušinio trynį ir pilame nedaug pieno ir minkome tešlą. Tada suvyniojame į maistinę plėvelę ir šaldome apie 1 h. Iškočiojame ir padarome sausainius su formelėm. Kepti 180 C orkaitėje apie 10-12 minučių. Kai iškeps, sutepti su uogiene ir valgyti su pienu. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
