Gaminimas:
Sviestą sutarkuojame ir sumaišome su miltais. Beriame cukrų ir sumaišome. Į tešlą įdedam kiaušinio trynį ir pilame nedaug pieno ir minkome tešlą. Tada suvyniojame į maistinę plėvelę ir šaldome apie 1 h. Iškočiojame ir padarome sausainius su formelėm. Kepti 180 C orkaitėje apie 10-12 minučių. Kai iškeps, sutepti su uogiene ir valgyti su pienu. Skanaus!

Juodųjų serbentų sausainiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
120 gramų | sviestas |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
80 gramų | cukraus pudra |
3 valgomieji šaukštai | pienas |
100 gramų | juodieji serbentai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
„McFlurry“ desertas
-
Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Bananų skanėstas
-
Duonos putėsiai
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
-
Vaisinis kremas
-
Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
-
Šokoladinis desertas
-
Desertas su sausais pusryčiais
-
Uogų desertas
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Vaisiai drebučiuose
-
Grietinėlės ledai su vanile
-
Varškės skanėstas
-
Paprastasis pudingas
Juodųjų serbentų sausainiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Sviestas,
120 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Cukraus pudra,
80 gramų -
Pienas,
3 valgomieji šaukštai -
Juodieji serbentai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gaminimas:
Sviestą sutarkuojame ir sumaišome su miltais. Beriame cukrų ir sumaišome. Į tešlą įdedam kiaušinio trynį ir pilame nedaug pieno ir minkome tešlą. Tada suvyniojame į maistinę plėvelę ir šaldome apie 1 h. Iškočiojame ir padarome sausainius su formelėm. Kepti 180 C orkaitėje apie 10-12 minučių. Kai iškeps, sutepti su uogiene ir valgyti su pienu. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...