Citrinų šerbetas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas želatina
375 mililitrai vanduo (verdantis)
125 mililitrai vanduo (verdantis)
250 gramų cukrus
250 mililitrų citrinų sultys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1. Į vidutinio dydžio puodą suberti želatiną, užpilti šaltu vandeniu ir palikti 10 min. Tada supilti verdantį vandenį ir maišant kaitinti ant mažos ugnies, kol želatina ištirps. Nukelti nuo viryklės.
2. Supilti cukrų ir vėl uždėjus ant viryklės maišyti, kol ištirps cukrus. Neužvirinti. Nukelti nuo viryklės.
3. Įpilti šlakelį šalto vandens ir paruoštas sultis. Trumpai palikite šaldiklyje. Supilti į metalinį plokščią dubenį ir šaldyti 2-3 val., kol pradės stingti.
4. Šerbetą sudėti į atšaldytas deserto taures. Puošti smulkiais citrinos lapeliais bei tarkuota apelsino ir citrinos žievele.

Populiariausi receptai šią savaitę

Citrinų šerbetas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

1. Į vidutinio dydžio puodą suberti želatiną, užpilti šaltu vandeniu ir palikti 10 min. Tada supilti verdantį vandenį ir maišant kaitinti ant mažos ugnies, kol želatina ištirps. Nukelti nuo viryklės.
2. Supilti cukrų ir vėl uždėjus ant viryklės maišyti, kol ištirps cukrus. Neužvirinti. Nukelti nuo viryklės.
3. Įpilti šlakelį šalto vandens ir paruoštas sultis. Trumpai palikite šaldiklyje. Supilti į metalinį plokščią dubenį ir šaldyti 2-3 val., kol pradės stingti.
4. Šerbetą sudėti į atšaldytas deserto taures. Puošti smulkiais citrinos lapeliais bei tarkuota apelsino ir citrinos žievele.

Reklama:

Komentarai (1)


  • gitana 2010-10-09 01:14

    serbetas is citrinos ha ha nori suzinoti citros serbetiniai ledai degtine ir biskuti pieno nori tikskslaus recepto pirma pasiteirauk po to reklamuokis


Daugiau receptų