Baltasis tinginys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | sausainiai |
1 vienetas | kondensuotas pienas (indeliais) |
50 gramų | juodojo šokolado |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Sausainius sutrupiname giliame inde. Ištirpiname sviestą, supilame kondensuotą pieną bei juodą šokoladą ir užviriname. Gautą masę užpilame ant sausainių ir gerai išmaišome. Tvirtu maišeliu suformuojame norimo dydžio ir formos tinginį. Truputį atvėsus, dedame į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sustingtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pascha
- Ledai su braškėmis
- Tortas "Mozaika"
- Vaisinis kremas
- Braškumėlis
- Desertine varškė
- Plikyti pyragaičiai su kremu
- Ledų desertas
- Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
- Tortas "Greitukas"
- Desertinis tortas
- Citrininiai putėsiai
- Vaisių vėrinukai
- Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
- Abrikosų šerbetas
- Grietinės želė su bananais
- Gaivus desertas
- Pyragas su braškėmis ir žele
- Džiovintų vaisių rutuliukai
- Šokoladiniai bananai
Baltasis tinginys
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sausainiai,
2 vienetai -
Kondensuotas pienas, indeliais,
1 vienetas -
Juodasis šokoladas,
50 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sausainius sutrupiname giliame inde. Ištirpiname sviestą, supilame kondensuotą pieną bei juodą šokoladą ir užviriname. Gautą masę užpilame ant sausainių ir gerai išmaišome. Tvirtu maišeliu suformuojame norimo dydžio ir formos tinginį. Truputį atvėsus, dedame į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sustingtų.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Mindaugas
2015-02-11 00:45
Cia minimum reiktu kokiu 5 pakeliu o ne dvieju sausainiu :)
-
?
2015-02-08 22:43
kodėl baltasis, jei su juodu šokoladu?:)o dviejų sausainių ne per daug?:))))))))))))gal pakaktų vieno, ar visai be sausainių:))))))))))))))))))))))))
-
Vėtra
2014-10-28 14:36
2 pakeliai sausainių
-
Alina
2011-06-13 22:10
o kodel baltas? :-D
-
as
2011-06-10 21:10
o kodel ft ner? :-s :-( ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...