
Gaivus kokosinis desertas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | grietinė | |
1 stiklinė | grietinėlės, 35% (20%) | |
3 valgomieji šaukštai | cukrus | |
2 valgomieji šaukštai | kokoso drožlės | |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus | |
25 gramai | želatina | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | šokoladas (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Želatiną užpilkite stikline šalto vandens ir palikite brinkti pusvalandžiui.
2.
Į mažą puodą supilkite grietinėlę, kokoso drožles, želatiną ir kaitinkite ant mažos ugnies, kol ištirps želatinos granulės (kaitinant labiau atsiskleidžia kokoso skonis). Leiskite atvėsti.
3.
Elektriniu plaktuvu išplakite grietinę su vaniliniu ir paprastu cukrumi, sumaišykite su grietinėlės mase ir supilstykite į stiklines ar specialius desertinius indus. Desertą dėkite į šaldytuvą sustingti.
4.
Patiekiant užtarkuokite šokolado arba patiekite su mėgiamais vaisiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldus patiekalas
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Obuolių tortas su varške
-
Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Vaisinis desertas
-
Varškės skanėstas
-
Nekeptas varškės tortas
-
Gervuogių musas
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Želė „Spanguolės ant sniego“
-
Paprastasis pudingas
-
Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
-
Pudingas
-
Želiniai kiaušinukai
-
Arbūzų šerbetas
-
Bananai šokolade
-
Juodasis tinginys
-
Citrinos drebučiai
-
Jogurto desertas
Gaivus kokosinis desertas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grietinė,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%, 20%,
1 stiklinė -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Kokoso drožlės,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Želatina,
25 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Šokoladas, tarkuotas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną užpilkite stikline šalto vandens ir palikite brinkti pusvalandžiui.
Į mažą puodą supilkite grietinėlę, kokoso drožles, želatiną ir kaitinkite ant mažos ugnies, kol ištirps želatinos granulės (kaitinant labiau atsiskleidžia kokoso skonis). Leiskite atvėsti.
Elektriniu plaktuvu išplakite grietinę su vaniliniu ir paprastu cukrumi, sumaišykite su grietinėlės mase ir supilstykite į stiklines ar specialius desertinius indus. Desertą dėkite į šaldytuvą sustingti.
Patiekiant užtarkuokite šokolado arba patiekite su mėgiamais vaisiais.
Reklama:
Komentarai (5)
-
justinas
2014-01-23 11:55
mmm kaip noreciau
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...