200 gramų | grietinė | |
1 stiklinė | grietinėlės, 35% (20%) | |
3 valgomieji šaukštai | cukrus | |
2 valgomieji šaukštai | kokoso drožlės | |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus | |
25 gramai | želatina | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | šokoladas (tarkuotas) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
- Varškės ledai
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Sveikuolių ledai
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Braškių desertas per minutę
- Vaisių vėrinukai
- Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
- Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
- Tinginių - tinginys
- Tinginys su riešutais
- Glazūruota varškė
- Žemuogių grietinėlė
- Migdolų nuga
- Kuskuso desertas
- Pyragas „Sniegas“
- Naminė karamelė
- Bananai šokolade
- Jogurtinis pudingas
- Braškių putėsiai su manų kruopomis
Gaivus kokosinis desertas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grietinė,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%, 20%,
1 stiklinė -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Kokoso drožlės,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Želatina,
25 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Šokoladas, tarkuotas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Želatiną užpilkite stikline šalto vandens ir palikite brinkti pusvalandžiui.
Į mažą puodą supilkite grietinėlę, kokoso drožles, želatiną ir kaitinkite ant mažos ugnies, kol ištirps želatinos granulės (kaitinant labiau atsiskleidžia kokoso skonis). Leiskite atvėsti.
Elektriniu plaktuvu išplakite grietinę su vaniliniu ir paprastu cukrumi, sumaišykite su grietinėlės mase ir supilstykite į stiklines ar specialius desertinius indus. Desertą dėkite į šaldytuvą sustingti.
Patiekiant užtarkuokite šokolado arba patiekite su mėgiamais vaisiais.
Komentarai (5)
-
justinas
2014-01-23 11:55
mmm kaip noreciau