Grietinėlę pagaminti pagal nurodymą ant instrukcijos (miltelius išplakti su pienu iki standžių putų) ir ją sudėti į didelę lėkštę, o ant viršaus sudėti gražiai pjaustytus vaisius. Tada imti visiems po šaukštą ir kabinti :)
Skanaus.

Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | kiviai |
1 sauja | braškės |
1 pakelis | grietinėlės, 35% |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Arbūzų želė
-
Varškės desertas
-
Šokolado putėsiai
-
Maskarponės sūrio ir braškių desertas
-
Gaivus užkandėlis
-
Šokoladiniai ledai
-
Citrinų šerbetas
-
Kalėdiniai grybukai
-
Biskvitinis vaisinis tortas
-
Lemon posset
-
Obuoliai šokolade
-
Želė "Trispalvė"
-
Paprasti naminiai ledai
-
Vaisiniai saldainiai
-
Tortas "Mozaika"
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
„Baltosios gėlės“
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Braškių desertas su pienu ir augaline žele
Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiviai,
1 vienetas -
Braškės,
1 sauja -
Grietinėlė, 35%,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlę pagaminti pagal nurodymą ant instrukcijos (miltelius išplakti su pienu iki standžių putų) ir ją sudėti į didelę lėkštę, o ant viršaus sudėti gražiai pjaustytus vaisius. Tada imti visiems po šaukštą ir kabinti :)
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...