| 100 mililitrų | grietinėlės, 35% | 
| 200 mililitrų | jogurtas (natūralus) | 
| 100 gramų | cukraus pudra | 
| 1 vienetas | kiaušiniai | 
| 2 valgomieji šaukštai | medus | 
Kiaušinį išsukame su cukraus pudra, tada sudedame likusius produktus ir gerai išmaišome.
Dedame į indą ir į šaldymo kamerą.
Pastaba:
Ledus galite pasiruošti skirtingų skonių:
1. Kavos ledai
Į ledų masę įmaišykite šaukštelį tirpios kavos ir šaukštelį kakavos bei du šaukštus kreminio likerio.
2. Vaisiniai ledai
Į ledų masę įmaišykite uogienės, o jei norite kad uogienė nesusimaišytų su ledais ir būtų kaip įdaras, dėkite uogienės tik per vidurį išilgai, nemaišykite ir užpilkite likusia ledų mase.
3. Karališkos karamelės ledai
Pusę stiklinės pieno, pusę stiklinės cukraus, 20 g sviesto ir šaukštą medaus išmaišykite bei virkite, kol masė sutirštės. Kai masė paruduos, į ją sudėkite smulkintus graikiškus riešutus ir supilkite į ledų masę, užklodami vėl ledų mase.
4. Šokoladiniai ledai
Į ledų masę įmaišykite tris šaukštelius kakavos ir prikapokite šokolado drožlių. Viską išmaišykite.
5. Trapučiai ledai
Sulaužykite gabaliukais šokoladinius sausainius, sutrupinkite šokoladą, dėkite šaukštelį kakavos ir įmaišykite į ledų masę.
6. Kokosiniai ledai
Kokosų drožles sumaišykite su kokosų pienu ir apvirkite 5 minutes. Tada įmaišykite į ledų masę.
Priedus galite pasirinkti pagal savo skonį. Labai tinka ir bananai ir riešutais, ir kiti ingredientai. Galite patiekti su keptais vaisiais ar pyragu.
Taip pat rekomenduoju ledus užpilti karštu šokoladu, šilta karamele, arba lašeliu ekspreso kavos. Papuoškite kapotais migdolais ar rome apvirtomis razinomis bei cinamonu ar kakava.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Aistės jogurto pyragas
             - 
                
                                        
                                    
                Citrininiai arbūzų ledukai
             - 
                
                                        
                                    
                Tortas su uogienės padažu
             - 
                
                                        
                                    
                Ledai ''Skanumėlis''
             - 
                
                                        
                                    
                Plikyti pyragaičiai su kremu
             - 
                
                                        
                                    
                Glazūruota varškė
             - 
                
                                        
                                    
                Morkų sulčių su manais putėsiai
             - 
                
                                        
                                    
                Nugos tortas
             - 
                
                                        
                                    
                Kukurūzų skanėstas
             - 
                
                                        
                                    
                Vaisių ir jogurto desertas
             - 
                
                                        
                                    
                Vaisių vėrinukai
             - 
                
                                        
                                    
                Dribsniai su vaisiais
             - 
                
                                        
                                    
                Aronijų ir obuolių želė
             - 
                
                                        
                                    
                Desertas su sausais pusryčiais
             - 
                
                                        
                                    
                Šokolado putėsiai
             - 
                
                                        
                                    
                Vasariškas tortas
             - 
                
                                        
                                    
                Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
             - 
                
                                        
                                    
                Keptų bananų ir ledų desertas
             - 
                
                                        
                                    
                Želė tortas
             - 
                
                                        
                                    
                Varškėčiai su džiovintais vaisiais
             
Kaimiški ledai
                        akcijas
                    - Paruošimo laikas:
 
- 
                                                            
                                                            Grietinėlė, 35%, 
100 mililitrų  - 
                                                            
                                                            Jogurtas, natūralus, 
200 mililitrų  - 
                                                            
                                                            Cukraus pudra, 
100 gramų  - 
                                                            
                                                            Kiaušiniai, 
1 vienetas  - 
                                                            
                                                            Medus, 
2 valgomieji šaukštai  - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
Ledų pagrindas:
Kiaušinį išsukame su cukraus pudra, tada sudedame likusius produktus ir gerai išmaišome.
Dedame į indą ir į šaldymo kamerą.
Pastaba:
Ledus galite pasiruošti skirtingų skonių:
1. Kavos ledai
Į ledų masę įmaišykite šaukštelį tirpios kavos ir šaukštelį kakavos bei du šaukštus kreminio likerio.
2. Vaisiniai ledai
Į ledų masę įmaišykite uogienės, o jei norite kad uogienė nesusimaišytų su ledais ir būtų kaip įdaras, dėkite uogienės tik per vidurį išilgai, nemaišykite ir užpilkite likusia ledų mase.
3. Karališkos karamelės ledai
Pusę stiklinės pieno, pusę stiklinės cukraus, 20 g sviesto ir šaukštą medaus išmaišykite bei virkite, kol masė sutirštės. Kai masė paruduos, į ją sudėkite smulkintus graikiškus riešutus ir supilkite į ledų masę, užklodami vėl ledų mase.
4. Šokoladiniai ledai
Į ledų masę įmaišykite tris šaukštelius kakavos ir prikapokite šokolado drožlių. Viską išmaišykite.
5. Trapučiai ledai
Sulaužykite gabaliukais šokoladinius sausainius, sutrupinkite šokoladą, dėkite šaukštelį kakavos ir įmaišykite į ledų masę.
6. Kokosiniai ledai
Kokosų drožles sumaišykite su kokosų pienu ir apvirkite 5 minutes. Tada įmaišykite į ledų masę.
Priedus galite pasirinkti pagal savo skonį. Labai tinka ir bananai ir riešutais, ir kiti  ingredientai. Galite patiekti su keptais vaisiais ar pyragu.
Taip pat rekomenduoju ledus užpilti karštu šokoladu, šilta karamele, arba lašeliu ekspreso kavos. Papuoškite kapotais migdolais ar rome apvirtomis razinomis bei cinamonu ar kakava.
Skanaus.
Komentarai (8)
- 
        ema
        2015-03-17 15:08
    
        rimtai kas tokiek mazai daro fu
 - 
        Neda
        2013-01-10 21:46
    
        Kiek laiko reikia šaldyti?
 - 
        inga
        2012-02-16 11:51
    
        nustabu negaliu net apasakyt :-) :-D
 - 
        pranas
        2012-02-10 12:13
    
        :-D :-D :-D :-D :-D :-D :super: :super:
 - 
        viktorija
        2012-01-01 18:48
    
        labai labai skanu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :super:
;-) :-)
 - 
        Ruta
        2011-10-03 20:55
    
        Tiesiog dieviški bet aš dariau šokoladinius :super:
 
