Gaivus varškės desertas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 400 gramų | varškė |
| 4 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 4 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | želatina |
| 0.75 stiklinės | pienas |
| 1 stiklinė | uogos (arba konservuoti vaisiai) |
| 1 sauja | migdolai (skrudinti sausoje keptuvėjė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Želatiną sudėkite į pieną ir palikite pusvalandžiui išbrinkti. Tada garų vonelėje kaitinkite pieną, kol granulės ištirps. Atvėsinkite.
2.
Į dubenį sudėkite varškę, grietinę, supilkite pieną ir elektriniu plaktuvu išplakite masę. Sudėkite uogas ir riešutus bei pamaišykite. Masę sukrėskite į tortinę ir padėkite į šaldytuvą stingti.
Vietoj riešutų galite naudoti ir trupintus sausainius.
Vietoj riešutų galite naudoti ir trupintus sausainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arbūzų šerbetas
-
Maskarponės sūrio ir braškių desertas
-
Vaisiai drebučiuose
-
Vaisių ir jogurto desertas
-
Vasariškas želė desertas
-
Grietinėlės ledai
-
Pudingas
-
Tinginys tarp aguonų
-
Glazūruota varškė
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Aistės jogurto pyragas
-
Braškių grietinėlė
-
Plakta grietinėlė su uogomis
-
Citrininiai putėsiai
-
Vaisių vėrinukai
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Vafliai su karamele
-
Nekeptas varškės tortas
-
Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
-
Ledų ir bananų kokteilis
Gaivus varškės desertas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškė,
400 gramų -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Želatina,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Pienas,
3/4 stiklinės -
Uogos, arba konservuoti vaisiai,
1 stiklinė -
Migdolai, skrudinti sausoje keptuvėjė,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną sudėkite į pieną ir palikite pusvalandžiui išbrinkti. Tada garų vonelėje kaitinkite pieną, kol granulės ištirps. Atvėsinkite.
Į dubenį sudėkite varškę, grietinę, supilkite pieną ir elektriniu plaktuvu išplakite masę. Sudėkite uogas ir riešutus bei pamaišykite. Masę sukrėskite į tortinę ir padėkite į šaldytuvą stingti.
Vietoj riešutų galite naudoti ir trupintus sausainius.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Vladas
2015-08-27 17:30
Aciu skanu
-
aušra
2015-07-01 15:51
Ališauskienė
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
