![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Gaivus varškės desertas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | varškė |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
3 arbatiniai šaukšteliai | želatina |
0.75 stiklinės | pienas |
1 stiklinė | uogos (arba konservuoti vaisiai) |
1 sauja | migdolai (skrudinti sausoje keptuvėjė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Želatiną sudėkite į pieną ir palikite pusvalandžiui išbrinkti. Tada garų vonelėje kaitinkite pieną, kol granulės ištirps. Atvėsinkite.
2.
Į dubenį sudėkite varškę, grietinę, supilkite pieną ir elektriniu plaktuvu išplakite masę. Sudėkite uogas ir riešutus bei pamaišykite. Masę sukrėskite į tortinę ir padėkite į šaldytuvą stingti.
Vietoj riešutų galite naudoti ir trupintus sausainius.
Vietoj riešutų galite naudoti ir trupintus sausainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nekeptas meduolių pyragas
-
Juodasis tinginys
-
Vafliai su karamele
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
-
Grietinėlė su braškėmis
-
Apelsinų želė
-
Braškinis tiramisu
-
Nekeptas varškės tortas
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Sveikuolių ledai
-
Tiramisu gaminimas
-
Mascarpone pyragaičiai
-
Kukurūzų dribsnių lizdeliai
-
Varškės skanėstas
-
Aguonų sūris su razinomis
-
Uogų jogurtas
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
-
Desertinė varškytė
Gaivus varškės desertas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškė,
400 gramų -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Želatina,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Pienas,
3/4 stiklinės -
Uogos, arba konservuoti vaisiai,
1 stiklinė -
Migdolai, skrudinti sausoje keptuvėjė,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną sudėkite į pieną ir palikite pusvalandžiui išbrinkti. Tada garų vonelėje kaitinkite pieną, kol granulės ištirps. Atvėsinkite.
Į dubenį sudėkite varškę, grietinę, supilkite pieną ir elektriniu plaktuvu išplakite masę. Sudėkite uogas ir riešutus bei pamaišykite. Masę sukrėskite į tortinę ir padėkite į šaldytuvą stingti.
Vietoj riešutų galite naudoti ir trupintus sausainius.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Vladas
2015-08-27 17:30
Aciu skanu
-
aušra
2015-07-01 15:51
Ališauskienė
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...