Gaivus varškės desertas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 400 gramų | varškė |
| 4 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 4 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | želatina |
| 0.75 stiklinės | pienas |
| 1 stiklinė | uogos (arba konservuoti vaisiai) |
| 1 sauja | migdolai (skrudinti sausoje keptuvėjė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Želatiną sudėkite į pieną ir palikite pusvalandžiui išbrinkti. Tada garų vonelėje kaitinkite pieną, kol granulės ištirps. Atvėsinkite.
2.
Į dubenį sudėkite varškę, grietinę, supilkite pieną ir elektriniu plaktuvu išplakite masę. Sudėkite uogas ir riešutus bei pamaišykite. Masę sukrėskite į tortinę ir padėkite į šaldytuvą stingti.
Vietoj riešutų galite naudoti ir trupintus sausainius.
Vietoj riešutų galite naudoti ir trupintus sausainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trešnės marškinėliuose
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Gervuogių musas
-
Braškių desertas su pienu ir augaline žele
-
Gaivus desertas
-
Desertas "Snieguolė"
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Kuskuso desertas
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
Gaivus varškės desertas
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Grietinėlės pyragas
-
Vaisių salotos
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Braškinis tiramisu
-
Vyno želės ir grietinėlės desertas
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
Gaivus varškės desertas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškė,
400 gramų -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Želatina,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Pienas,
3/4 stiklinės -
Uogos, arba konservuoti vaisiai,
1 stiklinė -
Migdolai, skrudinti sausoje keptuvėjė,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną sudėkite į pieną ir palikite pusvalandžiui išbrinkti. Tada garų vonelėje kaitinkite pieną, kol granulės ištirps. Atvėsinkite.
Į dubenį sudėkite varškę, grietinę, supilkite pieną ir elektriniu plaktuvu išplakite masę. Sudėkite uogas ir riešutus bei pamaišykite. Masę sukrėskite į tortinę ir padėkite į šaldytuvą stingti.
Vietoj riešutų galite naudoti ir trupintus sausainius.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Vladas
2015-08-27 17:30
Aciu skanu
-
aušra
2015-07-01 15:51
Ališauskienė
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
