2 pakeliai | tešla (šaldyta sluoksniuota) |
2 vienetai | kiaušiniai |
Iš pusės visų kvadratėlių nedidele sausainių formele išpjauti skylutes.
Likusią pusę kvadratėlių subadyti šakute (kad kepant dugnas neiškiltų).
Vieną kvadratėlio išpjautu viduriuku pusę aptepti kiaušiniu plakiniu ir aptepta puse "priklijuoti" prie pilno kvadratėlio.
Suformuotus šulinėlius sudėti ant kepimo popieriumi uždengta skarda, paviršių ištepti kiaušinio plakiniu.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol tešla pakils ir pradės ruduoti.
Atvėsusius šulinėlius skaninti mėgstamu įdaru.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Medaus duona
- Velykinis pyragas
- Trupiniuotis
- Morenginis tortas su žemės riešutais
- Moliūgo ir obuolių pyragas
- Pyragaičiai su obuoliais
- Gardučiai keksiukai
- Spelta duona su sėklomis
- Sūrio ir svogūnų pyragas
- Žagarėliai
- Obuolių pyragas
- Kūčiukai
- Pyragas „Sniegas“
- Tartaletės su vaisiais
- Sausainiai su šokoladu
- Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
- Braziliškas keksas
- Kefyro keksiukai su moliūgais
- Tiramisu tortukas
- Sausainiai macarons
Sluoksniuotos tešlos šulinėliai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Tešla, šaldyta sluoksniuota,
2 pakeliai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešlą atitirpdyti, iškočioti ir supjaustyti vienodo dydžio kvardatėliais.
Iš pusės visų kvadratėlių nedidele sausainių formele išpjauti skylutes.
Likusią pusę kvadratėlių subadyti šakute (kad kepant dugnas neiškiltų).
Vieną kvadratėlio išpjautu viduriuku pusę aptepti kiaušiniu plakiniu ir aptepta puse "priklijuoti" prie pilno kvadratėlio.
Suformuotus šulinėlius sudėti ant kepimo popieriumi uždengta skarda, paviršių ištepti kiaušinio plakiniu.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol tešla pakils ir pradės ruduoti.
Atvėsusius šulinėlius skaninti mėgstamu įdaru.