Tešlą atitirpdyti, iškočioti ir supjaustyti vienodo dydžio kvardatėliais.
Iš pusės visų kvadratėlių nedidele sausainių formele išpjauti skylutes.
Likusią pusę kvadratėlių subadyti šakute (kad kepant dugnas neiškiltų).
Vieną kvadratėlio išpjautu viduriuku pusę aptepti kiaušiniu plakiniu ir aptepta puse "priklijuoti" prie pilno kvadratėlio.
Suformuotus šulinėlius sudėti ant kepimo popieriumi uždengta skarda, paviršių ištepti kiaušinio plakiniu.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol tešla pakils ir pradės ruduoti.
Atvėsusius šulinėlius skaninti mėgstamu įdaru.

Sluoksniuotos tešlos šulinėliai
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
2 pakeliai | tešla (šaldyta sluoksniuota) |
2 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksiukai su krabų lazdelėmis
-
Rožės
-
Aguoninis pyragas
-
Amerikietiški vafliai
-
Varškės tortas
-
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
-
Šlapias pyragas
-
Bananų pyragas puodelyje
-
Bandelės
-
Rudeniniai grybukai
-
Baklava
-
Įdaryti vafliai
-
Keksas
-
Sausainiai
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Tiramisu
-
Pyragas "Vasarą palydint"
-
Sūrio keksiukai
-
Šventinis vyniotinis su maskarpone ir romu
-
Nekeptas oreo tortas
Sluoksniuotos tešlos šulinėliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Tešla, šaldyta sluoksniuota,
2 pakeliai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlą atitirpdyti, iškočioti ir supjaustyti vienodo dydžio kvardatėliais.
Iš pusės visų kvadratėlių nedidele sausainių formele išpjauti skylutes.
Likusią pusę kvadratėlių subadyti šakute (kad kepant dugnas neiškiltų).
Vieną kvadratėlio išpjautu viduriuku pusę aptepti kiaušiniu plakiniu ir aptepta puse "priklijuoti" prie pilno kvadratėlio.
Suformuotus šulinėlius sudėti ant kepimo popieriumi uždengta skarda, paviršių ištepti kiaušinio plakiniu.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol tešla pakils ir pradės ruduoti.
Atvėsusius šulinėlius skaninti mėgstamu įdaru.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...