Biskočiai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 250 gramų | miltai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 100 gramų | cukrus |
| 1 saujelė | džiovintų spanguolių |
| 1 saujelė | migdolai |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaušinius išplakame su cukrumi. Į miltus dedame kepimo miltelius. Abi mases sumaišome ir suberiame spanguoles su migdolais.
2.
Iš masės suformuojame pailgus kepaliukus, dedame į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 25 minutes.
3.
Dar ne visai iškepusius išimame, leidžiame atvėsti, supjaustome riekelėmis ir šauname į orkaitę dar 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižų ir kokosų juostelės
-
Kokosiniai sausainiai
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Paprasti Ingos sausainukai
-
Sausainiai su šokolado gabaliukais
-
Labai šokoladiniai amerikietiški sausainiai
-
Kakaviniai sausainiai su baltojo šokolado kremu
-
Trapios tešlos sausainiai
-
Sausainiai su džiovintais ananasais
-
Piršteliai su kmynais
-
Sausainiai
-
Sausainiai su bananais
-
Imbieriniai sausainiai šeimai
-
Sausainiai spalvoti
-
Sausainukai su kokosų drožlėmis
-
Cinamoniniai sausainiai
-
Apelsininiai sausainiukai
-
Sausainiai su krakmolu
Biskočiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
250 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
100 gramų -
Džiovintos spanguolės,
1 saujelė -
Migdolai,
1 saujelė -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Dovile
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakame su cukrumi. Į miltus dedame kepimo miltelius. Abi mases sumaišome ir suberiame spanguoles su migdolais.
Iš masės suformuojame pailgus kepaliukus, dedame į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 25 minutes.
Dar ne visai iškepusius išimame, leidžiame atvėsti, supjaustome riekelėmis ir šauname į orkaitę dar 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
