
Skanus troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | mėsa (jautiena arba kiauliena) |
5 vienetai | bulvių |
2 vienetai | pomidorai |
2 vienetai | agurkų (rauginti) |
1 vienetas | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai ((bazilikas, raudonėlis, lauro lapai, salieras)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti juostelėmis. Sumaišyti su trintu česnaku, druska, pipirais prieskoniais (raudonėliu, baziliku). Tada mėsą apkepti karštame aliejuje ant didelės ugnies.
2.
Kol kepa mėsa, troškintuve sudėti virti supjaustytas bulves.
3.
Apkepus mėsai, sudėti kartu apkepti susmulkintą svogūną ir dar šiek tiek pakepti. Tada sudėti supjaustytus pomidorus ir raugintus agurkus.
4.
Keptuvės turinį sudėkite į troškintuvą su verdančiomis bulvėmis ir viską troškinti apie 30 minučių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Troškinta briediena
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Kopūstų troškinys
-
Kuskuso troškinys
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Daržovių - kiaulienos guliašas
-
Vyniotiniai su stirniena
-
Teksaso troškinys su aitriosiomis paprikomis
-
Naminis jautienos troškinys
-
Guliašas
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Troškinta aviena
Skanus troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, jautiena arba kiauliena,
400 gramų -
Bulvės,
5 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Agurkai, rauginti,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
- Pipirai
- Prieskoniai, (bazilikas, raudonėlis, lauro lapai, salieras)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti juostelėmis. Sumaišyti su trintu česnaku, druska, pipirais prieskoniais (raudonėliu, baziliku). Tada mėsą apkepti karštame aliejuje ant didelės ugnies.
Kol kepa mėsa, troškintuve sudėti virti supjaustytas bulves.
Apkepus mėsai, sudėti kartu apkepti susmulkintą svogūną ir dar šiek tiek pakepti. Tada sudėti supjaustytus pomidorus ir raugintus agurkus.
Keptuvės turinį sudėkite į troškintuvą su verdančiomis bulvėmis ir viską troškinti apie 30 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...