Skanus troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 400 gramų | mėsa (jautiena arba kiauliena) |
| 5 vienetai | bulvių |
| 2 vienetai | pomidorai |
| 2 vienetai | agurkų (rauginti) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 3 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| šiek tiek | prieskoniai ((bazilikas, raudonėlis, lauro lapai, salieras)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti juostelėmis. Sumaišyti su trintu česnaku, druska, pipirais prieskoniais (raudonėliu, baziliku). Tada mėsą apkepti karštame aliejuje ant didelės ugnies.
2.
Kol kepa mėsa, troškintuve sudėti virti supjaustytas bulves.
3.
Apkepus mėsai, sudėti kartu apkepti susmulkintą svogūną ir dar šiek tiek pakepti. Tada sudėti supjaustytus pomidorus ir raugintus agurkus.
4.
Keptuvės turinį sudėkite į troškintuvą su verdančiomis bulvėmis ir viską troškinti apie 30 minučių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos troškinys
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Lašišos troškinys
-
Uzbekiškas plovas
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Klajoklių kiškiena
-
Aguročiai su grybais
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Troškinta aviena
-
Aluje troškinta jautiena
-
Troškinta briediena
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Troškinti inkstai su citrina
-
Keri viščiukas
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Vištiena su daržovemis
-
Spageti su alyvuogėmis
Skanus troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, jautiena arba kiauliena,
400 gramų -
Bulvės,
5 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Agurkai, rauginti,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
- Pipirai
- Prieskoniai, (bazilikas, raudonėlis, lauro lapai, salieras)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti juostelėmis. Sumaišyti su trintu česnaku, druska, pipirais prieskoniais (raudonėliu, baziliku). Tada mėsą apkepti karštame aliejuje ant didelės ugnies.
Kol kepa mėsa, troškintuve sudėti virti supjaustytas bulves.
Apkepus mėsai, sudėti kartu apkepti susmulkintą svogūną ir dar šiek tiek pakepti. Tada sudėti supjaustytus pomidorus ir raugintus agurkus.
Keptuvės turinį sudėkite į troškintuvą su verdančiomis bulvėmis ir viską troškinti apie 30 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
