400 gramų | mėsa (jautiena arba kiauliena) |
5 vienetai | bulvių |
2 vienetai | pomidorai |
2 vienetai | agurkų (rauginti) |
1 vienetas | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai ((bazilikas, raudonėlis, lauro lapai, salieras)) |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos troškinys
- Troškinta triušiena
- Greitas makaronų troškinys
- Graikiška žuvies filė
- Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
- Kelmučių kotletukai
- Porai su ryžiais
- Veršiena su vyno padažu
- Pievagrybiai kepti su česnaku
- Vištiena kinietiškai
- Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
- Troškinti kopūstai su morkomis
- Aštri troškinta aviena
- Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
- Vištiena su troškintomis daržovėmis
- Šonkauliai, troškinti kopūstuose
- Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
- Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
- Stirnienos troškinys
- Orkaitėje troškintos kepenėlės
Skanus troškinys
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, jautiena arba kiauliena,
400 gramų -
Bulvės,
5 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Agurkai, rauginti,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
- Pipirai
- Prieskoniai, (bazilikas, raudonėlis, lauro lapai, salieras)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti juostelėmis. Sumaišyti su trintu česnaku, druska, pipirais prieskoniais (raudonėliu, baziliku). Tada mėsą apkepti karštame aliejuje ant didelės ugnies.
Kol kepa mėsa, troškintuve sudėti virti supjaustytas bulves.
Apkepus mėsai, sudėti kartu apkepti susmulkintą svogūną ir dar šiek tiek pakepti. Tada sudėti supjaustytus pomidorus ir raugintus agurkus.
Keptuvės turinį sudėkite į troškintuvą su verdančiomis bulvėmis ir viską troškinti apie 30 minučių.
Skanaus.