
Silkė su svogūnais
INGREDIENTAI:
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | petražolės |
0.25 stiklinės | saulėgrąžų aliejus |
4 vienetai | silkė |
2 vienetai | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkės nuvalomos, išrenkami kaulai, supjaustomos gabaliukais. Jei sūrios - pamirkomos dieną piene ar vandeny. Silkės sudedamos į silkines ir apibarstomos pipirais. Ant viršaus uždedama griežinėliais supjaustytų, aliejuje pakepintų svogūnų (atvėsusių). Puošiama krapų, salierų, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ežiukai
-
Silkė pataluose
-
Skani užkandėlė
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Įdarytas agurotis
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Buritos (burritos)
-
Virtų kiaušinių pusryčiai
-
Įdaryti avokadai
-
Cukinijų užkanda
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Brokoliai tešloje
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Suvyniotos dešrelės
-
Įdaryti krepšeliai
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Karšti užkandžiai "Baguette"
Silkė su svogūnais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Krapai
- Juodieji pipirai, malti
- Salierai
- Petražolės
-
Saulėgrąžų aliejus,
1/4 stiklinės -
Silkė,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės nuvalomos, išrenkami kaulai, supjaustomos gabaliukais. Jei sūrios - pamirkomos dieną piene ar vandeny. Silkės sudedamos į silkines ir apibarstomos pipirais. Ant viršaus uždedama griežinėliais supjaustytų, aliejuje pakepintų svogūnų (atvėsusių). Puošiama krapų, salierų, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...