Silkė su svogūnais
INGREDIENTAI:
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | petražolės |
0.25 stiklinės | saulėgrąžų aliejus |
4 vienetai | silkė |
2 vienetai | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkės nuvalomos, išrenkami kaulai, supjaustomos gabaliukais. Jei sūrios - pamirkomos dieną piene ar vandeny. Silkės sudedamos į silkines ir apibarstomos pipirais. Ant viršaus uždedama griežinėliais supjaustytų, aliejuje pakepintų svogūnų (atvėsusių). Puošiama krapų, salierų, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Fokačija su pagardais
- Bandelės iš batono
- Kumpio ir sūrio bandelės
- Aštrūs kalakutų kaklai
- Šventiniai žaliukai
- Pomidorų užkandėlė su mocarela
- Cukinijų užkanda
- Vištienos file užkandis
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Blynelių ir lašišos užkandėlė
- Silkė su persikais
- Sūri širdelė
- Silkės pataluos vyniotinis
- Salotos „Antikvaras“
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
- Vaisių užkandis "Povas"
- Mini sumuštinukai
- Mini picos su majonezu
- Užkandėlė su sausais makaronais
Silkė su svogūnais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Krapai
- Juodieji pipirai, malti
- Salierai
- Petražolės
-
Saulėgrąžų aliejus,
1/4 stiklinės -
Silkė,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės nuvalomos, išrenkami kaulai, supjaustomos gabaliukais. Jei sūrios - pamirkomos dieną piene ar vandeny. Silkės sudedamos į silkines ir apibarstomos pipirais. Ant viršaus uždedama griežinėliais supjaustytų, aliejuje pakepintų svogūnų (atvėsusių). Puošiama krapų, salierų, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...