
Silkė su svogūnais
INGREDIENTAI:
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | petražolės |
0.25 stiklinės | saulėgrąžų aliejus |
4 vienetai | silkė |
2 vienetai | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkės nuvalomos, išrenkami kaulai, supjaustomos gabaliukais. Jei sūrios - pamirkomos dieną piene ar vandeny. Silkės sudedamos į silkines ir apibarstomos pipirais. Ant viršaus uždedama griežinėliais supjaustytų, aliejuje pakepintų svogūnų (atvėsusių). Puošiama krapų, salierų, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Lavašo sumuštiniai
-
Omleto keksiukai
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Omletas mažiesiems
-
Skrebučiai
-
Kepta duona - kitaip
-
Čeburekai su grybais
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Kiaušiniai – vėžliukai
-
Velykinis užkandis
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Avokadai su krevetėmis
-
Paprikų valtelės
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Kibinai
-
Užkandėlė „Fantazija“
Silkė su svogūnais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Krapai
- Juodieji pipirai, malti
- Salierai
- Petražolės
-
Saulėgrąžų aliejus,
1/4 stiklinės -
Silkė,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės nuvalomos, išrenkami kaulai, supjaustomos gabaliukais. Jei sūrios - pamirkomos dieną piene ar vandeny. Silkės sudedamos į silkines ir apibarstomos pipirais. Ant viršaus uždedama griežinėliais supjaustytų, aliejuje pakepintų svogūnų (atvėsusių). Puošiama krapų, salierų, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...