Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
AUTORIUS:
Zigmas,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų zigmo klasikinė silkės filė
200 gramų zigmo šaltai rūkyta lašišos filė
100 gramų bulvių (virtos)
50 gramų morkos
100 gramų paprika
100 gramų burokėliai
2 vienetai kiaušiniai ((tryniai))
100 gramų saulėgrąžų aliejus
10 gramų vyno actas ((balto))
šiek tiek druska
20 gramų krapai
Kremui:
200 gramų morkos
100 gramų grietinėlės, 35%
100 gramų sviestas
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Majonezo gamyba: kiaušinių tryniai išsukami, po truputį pilant saulėgrąžų aliejų, padažui sutirštėjus, pilamas actas, pagardinama krapais ir druska.

Išverdamos daržovės pasūdytame vandenyje, atvėsinamos ir supjaustomos griežinėliais, po to formuojami apskritimai, kurie pamarinuojami aliejuje su trupučiu druskos. Silkė ir lašiša suformuojama apskritimais, viskas gražiai išdėliojama lėkštės pakraščiuose, į tarpus pilamas majonezas ir morkų kremas. Prie šio patiekalo tinka prancūziška duona.

Populiariausi receptai šią savaitę

Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Kremui:
Gaminimo eiga:

Majonezo gamyba: kiaušinių tryniai išsukami, po truputį pilant saulėgrąžų aliejų, padažui sutirštėjus, pilamas actas, pagardinama krapais ir druska.

Išverdamos daržovės pasūdytame vandenyje, atvėsinamos ir supjaustomos griežinėliais, po to formuojami apskritimai, kurie pamarinuojami aliejuje su trupučiu druskos. Silkė ir lašiša suformuojama apskritimais, viskas gražiai išdėliojama lėkštės pakraščiuose, į tarpus pilamas majonezas ir morkų kremas. Prie šio patiekalo tinka prancūziška duona.

Receptą atsiuntė Zigmas
Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų