Majonezo gamyba: kiaušinių tryniai išsukami, po truputį pilant saulėgrąžų aliejų, padažui sutirštėjus, pilamas actas, pagardinama krapais ir druska.
Išverdamos daržovės pasūdytame vandenyje, atvėsinamos ir supjaustomos griežinėliais, po to formuojami apskritimai, kurie pamarinuojami aliejuje su trupučiu druskos. Silkė ir lašiša suformuojama apskritimais, viskas gražiai išdėliojama lėkštės pakraščiuose, į tarpus pilamas majonezas ir morkų kremas. Prie šio patiekalo tinka prancūziška duona.
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 200 gramų | zigmo klasikinė silkės filė | |
| 200 gramų | zigmo šaltai rūkyta lašišos filė | |
| 100 gramų | bulvių (virtos) | |
| 50 gramų | morkos | |
| 100 gramų | paprika | |
| 100 gramų | burokėliai | |
| 2 vienetai | kiaušiniai ((tryniai)) | |
| 100 gramų | saulėgrąžų aliejus | |
| 10 gramų | vyno actas ((balto)) | |
| šiek tiek | druska | |
| 20 gramų | krapai | |
| Kremui: | ||
| 200 gramų | morkos | |
| 100 gramų | grietinėlės, 35% | |
| 100 gramų | sviestas | |
| šiek tiek | druska | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Įdarytos dešrelės
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Tuno pica
-
Tortilijų suktinukai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Roterdamo riekelės
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Omletas
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Keptas sūris
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO Klasikinė silkės filė ,
200 gramų -
ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė,
200 gramų -
Bulvės, virtos,
100 gramų -
Morkos,
50 gramų -
Paprika,
100 gramų -
Burokėliai,
100 gramų -
Kiaušiniai, (tryniai),
2 vienetai -
Saulėgrąžų aliejus,
100 gramų -
Vyno actas, (balto),
10 gramų - Druska
-
Krapai,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Morkos,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
100 gramų -
Sviestas,
100 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Majonezo gamyba: kiaušinių tryniai išsukami, po truputį pilant saulėgrąžų aliejų, padažui sutirštėjus, pilamas actas, pagardinama krapais ir druska.
Išverdamos daržovės pasūdytame vandenyje, atvėsinamos ir supjaustomos griežinėliais, po to formuojami apskritimai, kurie pamarinuojami aliejuje su trupučiu druskos. Silkė ir lašiša suformuojama apskritimais, viskas gražiai išdėliojama lėkštės pakraščiuose, į tarpus pilamas majonezas ir morkų kremas. Prie šio patiekalo tinka prancūziška duona.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
