Svogūnus supjaustyti, užpilti vandeniu ir virti apie 10 minučių ant silpnos ugnies. Vandens reikia tik tiek, kad apsemtų svogūnus ir jie nesviltų. 
Silkės filė, nuluptų obuolių gabaliukus, kiaušinius, bulves ir virtą svogūną sumalti. 
Į maltą masę įmaišyti prieskonių ir garstyčių. Viršų aptepti majonezu.
Silkių patalą apdėti svogūnų laiškais ir pomidoriukais.
                             
    Silkė patale
INGREDIENTAI:
        | 4 valgomieji šaukštai | majonezas | 
| 1 vienetas | svogūnai | 
| 200 gramų | silkė (filė) | 
| 2 vienetai | obuoliai | 
| 2 vienetai | kiaušiniai (išvirti) | 
| 2 vienetai | bulvių (virtos) | 
| šiek tiek | druska | 
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) | 
| 1 arbatinis šaukštelis | garstyčios | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                         Įdaryti agurkai Įdaryti agurkai
- 
                
                                         Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
- 
                
                                         Plakta kiaušinienė kaip darželyje Plakta kiaušinienė kaip darželyje
- 
                
                                         Bulviniai traškučiai Bulviniai traškučiai
- 
                
                                         Pavasarinis silkės užkandis Pavasarinis silkės užkandis
- 
                
                                         Karališka kiaušinienė su pomidorais Karališka kiaušinienė su pomidorais
- 
                
                                         Pikantiški krepšeliai su ikrais Pikantiški krepšeliai su ikrais
- 
                
                                         Užkandėlės su tunu šventiniam stalui Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
- 
                
                                         Vištienos tortas Vištienos tortas
- 
                
                                         Greitas užkandis Greitas užkandis
- 
                
                                         Kiaušiniai - laiveliai Kiaušiniai - laiveliai
- 
                
                                         Apelsinai su ridikėliais Apelsinai su ridikėliais
- 
                
                                         Krabų lazdelės tešloje. Krabų lazdelės tešloje.
- 
                
                                         Rūkyta lašiša su grūdėta varške Rūkyta lašiša su grūdėta varške
- 
                
                                         Lietuviški "sushiai" Lietuviški "sushiai"
- 
                
                                         Dainiaus Keptos aštrios krevetės Dainiaus Keptos aštrios krevetės
- 
                
                                         Krevetės šoninės patale Krevetės šoninės patale
- 
                
                                         Nesaldūs keksiukai Nesaldūs keksiukai
- 
                
                                         Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
- 
                
                                         Silkės užkandėlė Silkės užkandėlė
Silkė patale
                Komentarai:
                1
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - 
                                                            
                                                            Majonezas, 4 valgomieji šaukštai 
- 
                                                            
                                                            Svogūnai, 1 vienetas 
- 
                                                            
                                                            Silkė, filė, 200 gramų 
- 
                                                            
                                                            Obuoliai, 2 vienetai 
- 
                                                            
                                                            Kiaušiniai, išvirti, 2 vienetai 
- 
                                                            
                                                            Bulvės, virtos, 2 vienetai 
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- 
                                                            
                                                            Garstyčios, 1 arbatinis šaukštelis 
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Svogūnus supjaustyti, užpilti vandeniu ir virti apie 10 minučių ant silpnos ugnies. Vandens reikia tik tiek, kad apsemtų svogūnus ir jie nesviltų. 
Silkės filė, nuluptų obuolių gabaliukus, kiaušinius, bulves ir virtą svogūną sumalti. 
Į maltą masę įmaišyti prieskonių ir garstyčių. Viršų aptepti majonezu.
Silkių patalą apdėti svogūnų laiškais ir pomidoriukais.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        
 
                 
                     
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
                                        Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
                                     Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su vaisiais ar uogomis
                                        Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su vaisiais ar uogomis
                                     Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                        Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                     Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
                                        Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
                                     Viskio karamelė
                                        Viskio karamelė
                                     Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
                                        Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė