Svogūnus supjaustyti, užpilti vandeniu ir virti apie 10 minučių ant silpnos ugnies. Vandens reikia tik tiek, kad apsemtų svogūnus ir jie nesviltų.
Silkės filė, nuluptų obuolių gabaliukus, kiaušinius, bulves ir virtą svogūną sumalti.
Į maltą masę įmaišyti prieskonių ir garstyčių. Viršų aptepti majonezu.
Silkių patalą apdėti svogūnų laiškais ir pomidoriukais.

Silkė patale
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | svogūnai |
200 gramų | silkė (filė) |
2 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | kiaušiniai (išvirti) |
2 vienetai | bulvių (virtos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Įdaryti pomidorai
-
Kiaušiniai su arbata
-
Sūrio kamuoliukai
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Tradicinė silkė
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Karaimų kibinai
-
Įdaryti avokadai
-
Kesadilijos su kumpiu ir daržovėmis
-
Keptos krevetės
-
Krevetės su pomidorais
-
Duonos "suši"
-
Cukinija su feta sūriu
-
Silkių bokšteliai
-
Įdarytos bulvės
Silkė patale
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Silkė, filė,
200 gramų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, išvirti,
2 vienetai -
Bulvės, virtos,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustyti, užpilti vandeniu ir virti apie 10 minučių ant silpnos ugnies. Vandens reikia tik tiek, kad apsemtų svogūnus ir jie nesviltų.
Silkės filė, nuluptų obuolių gabaliukus, kiaušinius, bulves ir virtą svogūną sumalti.
Į maltą masę įmaišyti prieskonių ir garstyčių. Viršų aptepti majonezu.
Silkių patalą apdėti svogūnų laiškais ir pomidoriukais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...