Svogūnus supjaustyti, užpilti vandeniu ir virti apie 10 minučių ant silpnos ugnies. Vandens reikia tik tiek, kad apsemtų svogūnus ir jie nesviltų.
Silkės filė, nuluptų obuolių gabaliukus, kiaušinius, bulves ir virtą svogūną sumalti.
Į maltą masę įmaišyti prieskonių ir garstyčių. Viršų aptepti majonezu.
Silkių patalą apdėti svogūnų laiškais ir pomidoriukais.

Silkė patale
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | svogūnai |
200 gramų | silkė (filė) |
2 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | kiaušiniai (išvirti) |
2 vienetai | bulvių (virtos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Uždara pica
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Suktukai su varške
-
Silkės užkandėlė
-
Švelnūs suktinukai
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Silkė pataluose
-
Sūrio vyniotinis su krabų lazdelių įdaru
-
Skani užkandėlė
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Krevečių sumuštiniai
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
-
Baklažanų užkepėlė su sūriu
-
Kiškienos paštetas
-
Riešutų užkandėlė
-
Silkės ir grybų užkandis
-
Gurmanų suktinukai
-
Kiaušiniai – vėžliukai
-
Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
Silkė patale
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Silkė, filė,
200 gramų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, išvirti,
2 vienetai -
Bulvės, virtos,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustyti, užpilti vandeniu ir virti apie 10 minučių ant silpnos ugnies. Vandens reikia tik tiek, kad apsemtų svogūnus ir jie nesviltų.
Silkės filė, nuluptų obuolių gabaliukus, kiaušinius, bulves ir virtą svogūną sumalti.
Į maltą masę įmaišyti prieskonių ir garstyčių. Viršų aptepti majonezu.
Silkių patalą apdėti svogūnų laiškais ir pomidoriukais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...