Vynuoges gerai nuplaukite, nuskabykite nuo kekių. Kiekvieną vynuogę įpjaukite ir išimkite sėklas.
Varškę sutrinkite su pelėsiniu sūriu: pelėsinį sūrį smulkiai supjaustykite ir su šakute pertrinkite kartu su varške.
Kiekvieną vynuogę apvoliokite sūrio mase. Tarp rankų pavoliokite, kad sūrio masė gerai apliptų vynuoges.
Kiekvieną sūrio kamuoliuką pavoliokite smulkintuose pistacijų riešutuose.
Prieš patiekiant, sūrio kamuoliukus palaikykite šaltai. Užtenka palaikyti šaldytuve 1-2 valandas.
Skanaus!
Sūrio kamuoliukai
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | vynuogės |
| 120 gramų | pistacijos |
| 100 gramų | varškė |
| 100 gramų | pelėsinis sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinės braškės
-
Migdolinės pelytės
-
Įdaryti krepšeliai
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Suktukai su varške
-
Įdarytos bulvės
-
Pomidorai su sūriu
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
-
Šventiniai žaliukai
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Naminiai traskuciai
-
Įdaryti pomidorai
-
Sūrio lazdelės
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Plakta kiaušinienė kaip darželyje
-
Sūrio sausainiai
Sūrio kamuoliukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Vynuogės,
100 gramų -
Pistacijos,
120 gramų -
Varškė,
100 gramų -
Pelėsinis sūris,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vynuoges gerai nuplaukite, nuskabykite nuo kekių. Kiekvieną vynuogę įpjaukite ir išimkite sėklas.
Varškę sutrinkite su pelėsiniu sūriu: pelėsinį sūrį smulkiai supjaustykite ir su šakute pertrinkite kartu su varške.
Kiekvieną vynuogę apvoliokite sūrio mase. Tarp rankų pavoliokite, kad sūrio masė gerai apliptų vynuoges.
Kiekvieną sūrio kamuoliuką pavoliokite smulkintuose pistacijų riešutuose.
Prieš patiekiant, sūrio kamuoliukus palaikykite šaltai. Užtenka palaikyti šaldytuve 1-2 valandas.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
