Vynuoges gerai nuplaukite, nuskabykite nuo kekių. Kiekvieną vynuogę įpjaukite ir išimkite sėklas.
Varškę sutrinkite su pelėsiniu sūriu: pelėsinį sūrį smulkiai supjaustykite ir su šakute pertrinkite kartu su varške.
Kiekvieną vynuogę apvoliokite sūrio mase. Tarp rankų pavoliokite, kad sūrio masė gerai apliptų vynuoges.
Kiekvieną sūrio kamuoliuką pavoliokite smulkintuose pistacijų riešutuose.
Prieš patiekiant, sūrio kamuoliukus palaikykite šaltai. Užtenka palaikyti šaldytuve 1-2 valandas.
Skanaus!

Sūrio kamuoliukai
INGREDIENTAI:
100 gramų | vynuogės |
120 gramų | pistacijos |
100 gramų | varškė |
100 gramų | pelėsinis sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminis lavašas
-
Krevetės patale
-
Silkė su saulėgražomis
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Tradicinė silkė
-
Bulviniai pyragėliai
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Skrebučiai
-
Krevetės šoninės patale
-
Naminė pica su faršu
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Čeburėkai
-
Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Įdarytos bandelės
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Silkė su pomidorais
-
Kepta duona su padažu
Sūrio kamuoliukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Vynuogės,
100 gramų -
Pistacijos,
120 gramų -
Varškė,
100 gramų -
Pelėsinis sūris,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vynuoges gerai nuplaukite, nuskabykite nuo kekių. Kiekvieną vynuogę įpjaukite ir išimkite sėklas.
Varškę sutrinkite su pelėsiniu sūriu: pelėsinį sūrį smulkiai supjaustykite ir su šakute pertrinkite kartu su varške.
Kiekvieną vynuogę apvoliokite sūrio mase. Tarp rankų pavoliokite, kad sūrio masė gerai apliptų vynuoges.
Kiekvieną sūrio kamuoliuką pavoliokite smulkintuose pistacijų riešutuose.
Prieš patiekiant, sūrio kamuoliukus palaikykite šaltai. Užtenka palaikyti šaldytuve 1-2 valandas.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...