Vynuoges gerai nuplaukite, nuskabykite nuo kekių. Kiekvieną vynuogę įpjaukite ir išimkite sėklas.
Varškę sutrinkite su pelėsiniu sūriu: pelėsinį sūrį smulkiai supjaustykite ir su šakute pertrinkite kartu su varške.
Kiekvieną vynuogę apvoliokite sūrio mase. Tarp rankų pavoliokite, kad sūrio masė gerai apliptų vynuoges.
Kiekvieną sūrio kamuoliuką pavoliokite smulkintuose pistacijų riešutuose.
Prieš patiekiant, sūrio kamuoliukus palaikykite šaltai. Užtenka palaikyti šaldytuve 1-2 valandas.
Skanaus!

Sūrio kamuoliukai
INGREDIENTAI:
100 gramų | vynuogės |
120 gramų | pistacijos |
100 gramų | varškė |
100 gramų | pelėsinis sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Grybukai po sniegu
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Helovyno voriukai
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Dainiaus Keptos aštrios krevetės
-
Gaivi sūrio užkandėlė
-
Pievagrybiai grietinės padaže
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Virtos sraigės su kevalu
-
Obuoliai su varške
-
Sūrio lazdelės
-
Ežiukai
-
Vaisių buketas
-
Sūrio ritinukai
-
Krabų lazdelės tešloje
Sūrio kamuoliukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Vynuogės,
100 gramų -
Pistacijos,
120 gramų -
Varškė,
100 gramų -
Pelėsinis sūris,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vynuoges gerai nuplaukite, nuskabykite nuo kekių. Kiekvieną vynuogę įpjaukite ir išimkite sėklas.
Varškę sutrinkite su pelėsiniu sūriu: pelėsinį sūrį smulkiai supjaustykite ir su šakute pertrinkite kartu su varške.
Kiekvieną vynuogę apvoliokite sūrio mase. Tarp rankų pavoliokite, kad sūrio masė gerai apliptų vynuoges.
Kiekvieną sūrio kamuoliuką pavoliokite smulkintuose pistacijų riešutuose.
Prieš patiekiant, sūrio kamuoliukus palaikykite šaltai. Užtenka palaikyti šaldytuve 1-2 valandas.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...