Vynuoges gerai nuplaukite, nuskabykite nuo kekių. Kiekvieną vynuogę įpjaukite ir išimkite sėklas.
Varškę sutrinkite su pelėsiniu sūriu: pelėsinį sūrį smulkiai supjaustykite ir su šakute pertrinkite kartu su varške.
Kiekvieną vynuogę apvoliokite sūrio mase. Tarp rankų pavoliokite, kad sūrio masė gerai apliptų vynuoges.
Kiekvieną sūrio kamuoliuką pavoliokite smulkintuose pistacijų riešutuose.
Prieš patiekiant, sūrio kamuoliukus palaikykite šaltai. Užtenka palaikyti šaldytuve 1-2 valandas.
Skanaus!
Sūrio kamuoliukai
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | vynuogės |
| 120 gramų | pistacijos |
| 100 gramų | varškė |
| 100 gramų | pelėsinis sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Omleto keksiukai
-
Kepta duona - kitaip
-
Omletas su kumpiu
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Fokačija su pagardais
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Šokoladinės vynuogės
-
Olgos šventinė silkutė
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Plakta kiaušinienė kaip darželyje
-
Kepenėlių tortas
-
SPELTOS pica
-
Varškės sūris su kmynais
-
Pievagrybiai grietinės padaže
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Silkė patale
-
Pitos su grybais
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Vaisių puokštė su šokolado glajumi
Sūrio kamuoliukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Vynuogės,
100 gramų -
Pistacijos,
120 gramų -
Varškė,
100 gramų -
Pelėsinis sūris,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vynuoges gerai nuplaukite, nuskabykite nuo kekių. Kiekvieną vynuogę įpjaukite ir išimkite sėklas.
Varškę sutrinkite su pelėsiniu sūriu: pelėsinį sūrį smulkiai supjaustykite ir su šakute pertrinkite kartu su varške.
Kiekvieną vynuogę apvoliokite sūrio mase. Tarp rankų pavoliokite, kad sūrio masė gerai apliptų vynuoges.
Kiekvieną sūrio kamuoliuką pavoliokite smulkintuose pistacijų riešutuose.
Prieš patiekiant, sūrio kamuoliukus palaikykite šaltai. Užtenka palaikyti šaldytuve 1-2 valandas.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
