100 gramų | vynuogės |
120 gramų | pistacijos |
100 gramų | varškė |
100 gramų | pelėsinis sūris |
Varškę sutrinkite su pelėsiniu sūriu: pelėsinį sūrį smulkiai supjaustykite ir su šakute pertrinkite kartu su varške.
Kiekvieną vynuogę apvoliokite sūrio mase. Tarp rankų pavoliokite, kad sūrio masė gerai apliptų vynuoges.
Kiekvieną sūrio kamuoliuką pavoliokite smulkintuose pistacijų riešutuose.
Prieš patiekiant, sūrio kamuoliukus palaikykite šaltai. Užtenka palaikyti šaldytuve 1-2 valandas.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Suši gaminimas
- Marinuota silkė su paprika
- Keptų kalmarų užkandėlė
- Sumuštinis "Ara"
- Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
- Arvydo alyvuogių užkanda
- Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
- Mažos sūrio picos
- Užkandžiai su faršu ir sūriu
- Skaniausia lešių užtepėlė
- Šventiniai šaltienos drebučiai
- Ančiukų širdelių užkandelė
- Keptos krevetės
- Kepti svogūno žiedai
- Čeburėkai
- Pomidorų mėsainis
- Vištienos tortas
- Įdaryti artišokai
- Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
- Konservuotų pupelių užkandėlė
Sūrio kamuoliukai
-
Vynuogės,
100 gramų -
Pistacijos,
120 gramų -
Varškė,
100 gramų -
Pelėsinis sūris,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vynuoges gerai nuplaukite, nuskabykite nuo kekių. Kiekvieną vynuogę įpjaukite ir išimkite sėklas.
Varškę sutrinkite su pelėsiniu sūriu: pelėsinį sūrį smulkiai supjaustykite ir su šakute pertrinkite kartu su varške.
Kiekvieną vynuogę apvoliokite sūrio mase. Tarp rankų pavoliokite, kad sūrio masė gerai apliptų vynuoges.
Kiekvieną sūrio kamuoliuką pavoliokite smulkintuose pistacijų riešutuose.
Prieš patiekiant, sūrio kamuoliukus palaikykite šaltai. Užtenka palaikyti šaldytuve 1-2 valandas.
Skanaus!