Vynuoges gerai nuplaukite, nuskabykite nuo kekių. Kiekvieną vynuogę įpjaukite ir išimkite sėklas.
Varškę sutrinkite su pelėsiniu sūriu: pelėsinį sūrį smulkiai supjaustykite ir su šakute pertrinkite kartu su varške.
Kiekvieną vynuogę apvoliokite sūrio mase. Tarp rankų pavoliokite, kad sūrio masė gerai apliptų vynuoges.
Kiekvieną sūrio kamuoliuką pavoliokite smulkintuose pistacijų riešutuose.
Prieš patiekiant, sūrio kamuoliukus palaikykite šaltai. Užtenka palaikyti šaldytuve 1-2 valandas.
Skanaus!

Sūrio kamuoliukai
INGREDIENTAI:
100 gramų | vynuogės |
120 gramų | pistacijos |
100 gramų | varškė |
100 gramų | pelėsinis sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Pikantiški migdolai
-
Šokoladinės braškės
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Švelnūs suktinukai
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Silkės ir grybų užkandis
-
Silkė pataluose
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Sūrios lazdelės
-
Sūrio ritinukai
-
Bulviniai traškučiai
-
Traškus užkandis prie alaus
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Naminiai kebabai su vištiena
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
Sūrio kamuoliukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Vynuogės,
100 gramų -
Pistacijos,
120 gramų -
Varškė,
100 gramų -
Pelėsinis sūris,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vynuoges gerai nuplaukite, nuskabykite nuo kekių. Kiekvieną vynuogę įpjaukite ir išimkite sėklas.
Varškę sutrinkite su pelėsiniu sūriu: pelėsinį sūrį smulkiai supjaustykite ir su šakute pertrinkite kartu su varške.
Kiekvieną vynuogę apvoliokite sūrio mase. Tarp rankų pavoliokite, kad sūrio masė gerai apliptų vynuoges.
Kiekvieną sūrio kamuoliuką pavoliokite smulkintuose pistacijų riešutuose.
Prieš patiekiant, sūrio kamuoliukus palaikykite šaltai. Užtenka palaikyti šaldytuve 1-2 valandas.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...