Vynuoges gerai nuplaukite, nuskabykite nuo kekių. Kiekvieną vynuogę įpjaukite ir išimkite sėklas.
Varškę sutrinkite su pelėsiniu sūriu: pelėsinį sūrį smulkiai supjaustykite ir su šakute pertrinkite kartu su varške.
Kiekvieną vynuogę apvoliokite sūrio mase. Tarp rankų pavoliokite, kad sūrio masė gerai apliptų vynuoges.
Kiekvieną sūrio kamuoliuką pavoliokite smulkintuose pistacijų riešutuose.
Prieš patiekiant, sūrio kamuoliukus palaikykite šaltai. Užtenka palaikyti šaldytuve 1-2 valandas.
Skanaus!

Sūrio kamuoliukai
INGREDIENTAI:
100 gramų | vynuogės |
120 gramų | pistacijos |
100 gramų | varškė |
100 gramų | pelėsinis sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ispanijos omletas
-
Pusryčių užkandėlė
-
Kiškienos paštetas
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Jūros ešerio filė šulinėliai
-
Skani užkandėlė
-
Velykinis užkandis
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Sūrio rutuliukai
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Silkė su ryžiais
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Tortilijų suktinukai
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Grybų užkandis
-
Lašišos rafaelo
-
Baltoji trobelė
-
Lietuviški "sushiai"
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
Sūrio kamuoliukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Vynuogės,
100 gramų -
Pistacijos,
120 gramų -
Varškė,
100 gramų -
Pelėsinis sūris,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vynuoges gerai nuplaukite, nuskabykite nuo kekių. Kiekvieną vynuogę įpjaukite ir išimkite sėklas.
Varškę sutrinkite su pelėsiniu sūriu: pelėsinį sūrį smulkiai supjaustykite ir su šakute pertrinkite kartu su varške.
Kiekvieną vynuogę apvoliokite sūrio mase. Tarp rankų pavoliokite, kad sūrio masė gerai apliptų vynuoges.
Kiekvieną sūrio kamuoliuką pavoliokite smulkintuose pistacijų riešutuose.
Prieš patiekiant, sūrio kamuoliukus palaikykite šaltai. Užtenka palaikyti šaldytuve 1-2 valandas.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...