Uogas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, užpilti verdančiu sirupu ir išvirti ant silpnos ugnies.
Karštą uogienę išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Katuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | katuogės |
1.2 kilogramo | cukrus |
300 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuoti grybai
- Marinuoti pomidorai su imbieru
- Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
- Cukinijų užkandis
- Konservuoti kopūstai
- Žiemai marinuoti grybai
- Konservuoti baklažanai su daržovėmis
- Sūdytos rūgštynės
- Sūdyti pomidorai
- Marinuoti pievagrybiai
- Pomidorai savo sultyse
- Pomidorų ir čili padažas
- Cukinijos žiemai
- Konservuoti pomidorai
- Grybai svieste
- Marinuoti grybai žiemai
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Konservuoti aguročiai
- Svarainiai cukruje
- Vasara stiklainyje
Katuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Katuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 ir 1/5 kilogramo -
Vanduo,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, užpilti verdančiu sirupu ir išvirti ant silpnos ugnies.
Karštą uogienę išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...