Uogas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, užpilti verdančiu sirupu ir išvirti ant silpnos ugnies.
Karštą uogienę išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Katuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | katuogės |
| 1.2 kilogramo | cukrus |
| 300 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Cukinijų užkandis
-
Pomidorai su želatina
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Rauginti agurkai
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
-
Rauginti agurkėliai
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Marinuoti agurkai su svogūnais
-
Marinuoti grybai žiemai
-
Marinuoti pomidorai
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Marinuoti agurkai
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
Katuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Katuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 ir 1/5 kilogramo -
Vanduo,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, užpilti verdančiu sirupu ir išvirti ant silpnos ugnies.
Karštą uogienę išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
