Uogas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, užpilti verdančiu sirupu ir išvirti ant silpnos ugnies.
Karštą uogienę išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.

Katuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | katuogės |
1.2 kilogramo | cukrus |
300 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorai su želatina
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Žiemai marinuoti grybai
-
Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Rauginti agurkai su vynuogių lapais
-
Kiauliena drebučiuose
-
Baklažanų salotos
-
Marinuoti agurkai
-
Rauginti agurkai
-
Marinuoti pievagrybiai
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Marinuoti agurkai su svogūnais
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Rūgštynės žiemai
-
Sūdyti grybai
-
Agurkų mišrainė
Katuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Katuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 ir 1/5 kilogramo -
Vanduo,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, užpilti verdančiu sirupu ir išvirti ant silpnos ugnies.
Karštą uogienę išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...