Uogas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, užpilti verdančiu sirupu ir išvirti ant silpnos ugnies.
Karštą uogienę išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.

Katuogių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | katuogės |
1.2 kilogramo | cukrus |
300 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūdytos rūgštynės
-
Marinuotos voveraitės
-
Marinuoti agrastai
-
Marinuotos paprikos
-
Marinuoti grybai žiemai
-
Konservuoti baravykai
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Žiemai marinuoti grybai
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Burokėlių konservai su obuoliais
-
Marinuoti kopūstai su daržovėmis
-
Marinuoti agurkai
-
Sūdyti grybai
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Konservuoti burokėliai
-
Marinuoti grybai
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Aštrūs rauginti agurkai
Katuogių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Katuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 ir 1/5 kilogramo -
Vanduo,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, sudėti į emaliuotą indą, užpilti verdančiu sirupu ir išvirti ant silpnos ugnies.
Karštą uogienę išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...