
Šamas, keptas pomidorų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | šamas (filė) |
1 stiklinė | pomidorų padažas |
1 arbatinis šaukštelis | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
50 gramų | grybai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į keptuvę įpilama truputį pomidorų padažo ir virti, smulkinti grybai, į jį sudedami virti žuvies gabaliukai, aplink apdėliojama mažomis virtomis bulvėmis. Viskas apipilama likusiu padažu, apibarstoma tarkuotu sūriu, aplaistoma sviestu ir iškepama orkaitėje. Patiekiama keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos seliavos
-
Lašišos troškinys
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Karališkoji silkė
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Keptos plekšnės
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Tagliatelle all`astice
-
Kepta stinta su krapais
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
-
Silkė su morkomis
-
Žuvies apkepas
-
Žuvis su brokoliais
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Lašiša su daržovėmis
-
Folijoje kepta lašiša
Šamas, keptas pomidorų padaže
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šamas, filė,
300 gramų -
Pomidorų padažas,
1 stiklinė -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Grybai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į keptuvę įpilama truputį pomidorų padažo ir virti, smulkinti grybai, į jį sudedami virti žuvies gabaliukai, aplink apdėliojama mažomis virtomis bulvėmis. Viskas apipilama likusiu padažu, apibarstoma tarkuotu sūriu, aplaistoma sviestu ir iškepama orkaitėje. Patiekiama keptuvėje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...