Šalti šparagai su padažu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | šparagai |
| 1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
| 1 valgomasis šaukštas | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
| 1 vienetas | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
| 1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| 1 valgomasis šaukštas | acto |
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios (padažas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šparagai nuvalomi, apverdami pasūdytame vandenyje ir po to atšaldomi. Iš smulkiai supjaustytų prieskoninių žalumynų, svogūnų, kietai virto bei sukapoto kiaušinio, acto, aliejaus ir garstyčių paruošiamas padažas. Jis pagardinamas druska bei pipirais ir sumaišomas su atvėsusiais šparagais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijos lazdeles
-
Įdaryti agurkai
-
Marinuota skumbrė
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Maltinukai drebučiuose
-
Įdarytos bulvės
-
Baklažanų suktinukai
-
Šventiniai sūrio vėrinukai
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Marinuota silkė su paprika
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Šokoladinės braškės
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Grybai krepšeliuose
-
Piršteliai su aguonomis
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Karališki pusryčiai
-
Sūri širdelė
Šalti šparagai su padažu
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šparagai,
500 gramų -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas - Druska
- Pipirai, juodieji
-
Actas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Garstyčios, padažas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šparagai nuvalomi, apverdami pasūdytame vandenyje ir po to atšaldomi. Iš smulkiai supjaustytų prieskoninių žalumynų, svogūnų, kietai virto bei sukapoto kiaušinio, acto, aliejaus ir garstyčių paruošiamas padažas. Jis pagardinamas druska bei pipirais ir sumaišomas su atvėsusiais šparagais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
