1 pakelis | tešla (sluoksniuota) |
2 vienetai | paprika |
2 vienetai | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Roterdamo riekelės
- Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
- Karštas aštrus užkandis iš pupelių
- Olandiška silkė
- Kepta duona
- Vaisių puokštė su šokolado glajumi
- Persikai įdarytį triušiena
- Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
- Medalionai arba mini bandelės su dešrele
- Keptos duonos užkandis prie alaus
- Traiškytos bulvės orkaitėje
- Vytinta išpjova
- Silkė su paprikomis
- Bulviniai traškučiai
- Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
- Bulvių kamuoliukai
- Užkandiniai spirgučiai prie alaus
- Silkė su daržovėmis
- Česnakinė duona su sūriu
- Tuno - lašišos užkandinis tortas
Krepšeliai su daržovėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tešla, sluoksniuota,
1 pakelis -
Paprika,
2 vienetai -
Pievagrybiai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai - Svogūnų laiškai
- Druska
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Aliejuje pakepinti susmulkintus svogūnus, paprikas, pievagrybius ir tarkuotas morkas. Įberti šiek tiek druskos ir pipirų pagal skonį ir troškinti kol visos daržovės suminkštės (man gavosi apie 20-25 min.).
Atšilusią tešlą šie tiek kočiojame, kad gautųsi 9 kvadratėliai. Sudedame įdarą į krepšelius, viską gražiai užlankstome ir aprišame svogūno laišku. Krepšelius sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepame orkaitėje ~15 min. 180°C temperatūroje, kol tešla šiek tiek paruduos. Iš formų traukti kai pravės.