6 vienetai | kiaušiniai |
6 riekės | balta forminė duona |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
1 žiupsnelis | džiovintų daržovių mišinys |
1 žiupsnelis | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žemaičių blynai su grybais
- Karališki pusryčiai
- Žirnių ankščių užkandis
- Medalionai arba mini bandelės su dešrele
- Kiaušinis avokade
- Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
- Pievagrybiai ant žarijų
- Keptas sūris
- Bulviniai pyragėliai
- Traškučiai iš bulvių košės
- Gurmaniški kepti persikai
- Kalmarų žiedai tešloje
- Keptas lietuviškas sūris
- Krevečių ir šoninės iešmeliai
- Hamburgeris
- Vegetariški čeburėkai
- Roterdamo riekelės
- Kepti sūrio sumuštiniai
- Krevetės
- Aštrūs antienos kukuliukai
Keksiukiniai pusryčiai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Balta forminė duona,
6 riekės -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Džiovintų daržovių mišinys ,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuo baltos duonos riekių nupjauti pluteles. Riekės šiek tiek pakočioti, kad jos suplonėtų.
Tada jas įstatyti į keksiukų kepimo formeles. Apačią pabarstyti prieskoniais ir druska. Iš viso jų reikia 6.
Į dvi įmušti kiaušinius taip, kad trynys nepasileistų. Į kitas dvi – atvirkščiai – trynį pradurti. O į trečius lovelius supilti išplaktus du kiaušinius. Apibarstyti prieskoniais ir druska.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol duona apskrus ir kiaušiniai iškeps –apie 15 minučių.
Kai iškeps, apibarstyti svogūnų laiškais ir prieskoniais. Skanaus.
Komentarai