
Sūrių užkandelė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
200 gramų | varškės sūris (keptyas) |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
50 gramų | sūris (kietas (pvz. Džiugas)) |
5 skiltelės | česnakas |
1 sauja | krapai |
100 gramų | majonezas |
50 gramų | ikrai (raudoni) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Varškės sūrį supjaustyti riekėlemis. Fermentinį sūrį stambiai sutarkuoti. Džiugo sūrį smulkiai sulaužyti.
2.
Česnakus labai smulkiai supjaustyti. Krapus smulkiai sukapoti.
3.
Visus ingridientus (išskyrus keptą sūrį) sumaišyti su majonezu.
4.
Ant varškės sūrio gabalėlį dėti salotas ant viršaus šaukštelį ikrų. Tikrai gaunasi labai skanus, įspūdingas ir netikėtas skonis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Šventinis kelmas
-
Įdarytas pomidoras
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Olandiška silkė
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Vėrinukai
-
Varškės sūris su kmynais
-
Salotos ananase
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Helovyno užkandžiai
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Užtepėlė su tunu
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Silkės su citrina
Sūrių užkandelė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Varškės sūris, keptyas,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Sūris, kietas (pvz. Džiugas),
50 gramų -
Česnakas,
5 skiltelės -
Krapai,
1 sauja -
Majonezas,
100 gramų -
Ikrai, raudoni,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškės sūrį supjaustyti riekėlemis. Fermentinį sūrį stambiai sutarkuoti. Džiugo sūrį smulkiai sulaužyti.
Česnakus labai smulkiai supjaustyti. Krapus smulkiai sukapoti.
Visus ingridientus (išskyrus keptą sūrį) sumaišyti su majonezu.
Ant varškės sūrio gabalėlį dėti salotas ant viršaus šaukštelį ikrų. Tikrai gaunasi labai skanus, įspūdingas ir netikėtas skonis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai