
Sūrių užkandelė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
200 gramų | varškės sūris (keptyas) |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
50 gramų | sūris (kietas (pvz. Džiugas)) |
5 skiltelės | česnakas |
1 sauja | krapai |
100 gramų | majonezas |
50 gramų | ikrai (raudoni) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Varškės sūrį supjaustyti riekėlemis. Fermentinį sūrį stambiai sutarkuoti. Džiugo sūrį smulkiai sulaužyti.
2.
Česnakus labai smulkiai supjaustyti. Krapus smulkiai sukapoti.
3.
Visus ingridientus (išskyrus keptą sūrį) sumaišyti su majonezu.
4.
Ant varškės sūrio gabalėlį dėti salotas ant viršaus šaukštelį ikrų. Tikrai gaunasi labai skanus, įspūdingas ir netikėtas skonis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Pomidorų užkandėlė
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Silkės užkandelė
-
Žiemos skanumynas
-
Pikantiškos morkytės
-
Vorų užkandėlė
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Virtas vyniotinis
-
Vištienos tortas
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
Sūrių užkandelė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Varškės sūris, keptyas,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Sūris, kietas (pvz. Džiugas),
50 gramų -
Česnakas,
5 skiltelės -
Krapai,
1 sauja -
Majonezas,
100 gramų -
Ikrai, raudoni,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškės sūrį supjaustyti riekėlemis. Fermentinį sūrį stambiai sutarkuoti. Džiugo sūrį smulkiai sulaužyti.
Česnakus labai smulkiai supjaustyti. Krapus smulkiai sukapoti.
Visus ingridientus (išskyrus keptą sūrį) sumaišyti su majonezu.
Ant varškės sūrio gabalėlį dėti salotas ant viršaus šaukštelį ikrų. Tikrai gaunasi labai skanus, įspūdingas ir netikėtas skonis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai