Sūrių užkandelė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 200 gramų | varškės sūris (keptyas) |
| 200 gramų | sūris (fermentinis) |
| 50 gramų | sūris (kietas (pvz. Džiugas)) |
| 5 skiltelės | česnakas |
| 1 sauja | krapai |
| 100 gramų | majonezas |
| 50 gramų | ikrai (raudoni) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Varškės sūrį supjaustyti riekėlemis. Fermentinį sūrį stambiai sutarkuoti. Džiugo sūrį smulkiai sulaužyti.
2.
Česnakus labai smulkiai supjaustyti. Krapus smulkiai sukapoti.
3.
Visus ingridientus (išskyrus keptą sūrį) sumaišyti su majonezu.
4.
Ant varškės sūrio gabalėlį dėti salotas ant viršaus šaukštelį ikrų. Tikrai gaunasi labai skanus, įspūdingas ir netikėtas skonis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Kepenėlių tortas
-
Avokadas su varške
-
Kepenelių vyniotinis
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Naminis varškės sūris
-
Ikrų užkandėlė
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Velykinės morkytės
-
Japoniški suktinukai
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Užkandėlė su rūkyta žuvimi
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Šventinis lavašo vyniotinis
-
Grybų užtepelė
-
Sveiki brokolių rutuliukai
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
Sūrių užkandelė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Varškės sūris, keptyas,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Sūris, kietas (pvz. Džiugas),
50 gramų -
Česnakas,
5 skiltelės -
Krapai,
1 sauja -
Majonezas,
100 gramų -
Ikrai, raudoni,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškės sūrį supjaustyti riekėlemis. Fermentinį sūrį stambiai sutarkuoti. Džiugo sūrį smulkiai sulaužyti.
Česnakus labai smulkiai supjaustyti. Krapus smulkiai sukapoti.
Visus ingridientus (išskyrus keptą sūrį) sumaišyti su majonezu.
Ant varškės sūrio gabalėlį dėti salotas ant viršaus šaukštelį ikrų. Tikrai gaunasi labai skanus, įspūdingas ir netikėtas skonis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai