Sūrių užkandelė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 200 gramų | varškės sūris (keptyas) |
| 200 gramų | sūris (fermentinis) |
| 50 gramų | sūris (kietas (pvz. Džiugas)) |
| 5 skiltelės | česnakas |
| 1 sauja | krapai |
| 100 gramų | majonezas |
| 50 gramų | ikrai (raudoni) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Varškės sūrį supjaustyti riekėlemis. Fermentinį sūrį stambiai sutarkuoti. Džiugo sūrį smulkiai sulaužyti.
2.
Česnakus labai smulkiai supjaustyti. Krapus smulkiai sukapoti.
3.
Visus ingridientus (išskyrus keptą sūrį) sumaišyti su majonezu.
4.
Ant varškės sūrio gabalėlį dėti salotas ant viršaus šaukštelį ikrų. Tikrai gaunasi labai skanus, įspūdingas ir netikėtas skonis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštinukai su silke
-
Migdolinės pelytės
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Baklažanų suktinukai
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Kepenėlių tortas
-
Naminis lavašas
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Avokadai su krevetėmis
-
Faršo vyniotinis
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Daržovės drebučiuose
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Užtepėlė su krabais
Sūrių užkandelė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Varškės sūris, keptyas,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Sūris, kietas (pvz. Džiugas),
50 gramų -
Česnakas,
5 skiltelės -
Krapai,
1 sauja -
Majonezas,
100 gramų -
Ikrai, raudoni,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškės sūrį supjaustyti riekėlemis. Fermentinį sūrį stambiai sutarkuoti. Džiugo sūrį smulkiai sulaužyti.
Česnakus labai smulkiai supjaustyti. Krapus smulkiai sukapoti.
Visus ingridientus (išskyrus keptą sūrį) sumaišyti su majonezu.
Ant varškės sūrio gabalėlį dėti salotas ant viršaus šaukštelį ikrų. Tikrai gaunasi labai skanus, įspūdingas ir netikėtas skonis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai