3 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | cukinija |
1 pakelis | brinza sūris |
2 saujos | fermentinio sūrio (tarkuotas) |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 žiupsnelis | rozmarinas |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cukinijų tortas
- Lietinių tortas
- Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Cukinijų plokštanis
- Sluoksniuotas apkepas
- Varškės ir morkų apkepas
- Kopūstų ir žirnelių apkepas
- Kopūstų pyragas su žirniais
- Kopūstų tortas
- Kepti brokoliai su omletu
- Ryžių pudingas
- Bulvių apkepas su šparagais
- Daržovių kugelis
- Skumbrės apkepas su svogūnais
- Apkepas "Vyras virtuvėje"
- Burokėlių lapkočių apkepas
- Kopūstų apkepas
- Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
- Briuselio kopūstėlių apkepas
Cukinija su pomidorais ir brinza
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Pomidorai,
3 vienetai -
Cukinija,
1 vienetas -
Brinza sūris,
1 pakelis -
Fermentinis sūris, tarkuotas,
2 saujos -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Cukinija supjaustoma griežinėliais, apšlakstoma aliejumi ir pabarstoma prieskoniais – druskos nereikia, nes jos pakaks nuo brinzos, kuri yra sūroka.
Indas, kuriame bus kepama, apšlakstomas keliais lašais aliejaus. Ant dugno dedami cukinijų griežinėliai.
Ant jų patrupinama brinza.
Ant jos sudedami griežinėliais supjaustyti pomidorai. Pabarstyti juos prieskoniais ir apdengti tarkuotu sūriu. Pabarstyti keliais rozmarino lapeliais.
Kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 - 25 minutes. Skanaus.
Komentarai