Pyragėliai su grietinėlės sūrio, ZIGMO silkės ir riešutų įdaru
AUTORIUS:
Zigmas,
Porcijų skaičius: 9
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
0.5 kilogramo bemielės sluoksniuotos tešlos
150 gramų zigmo klasikinė silpnai sūdyta silkių filė
200 gramų grietinėlės sūris
2 valgomieji šaukštai kedro riešutai
30 gramų petražolės
1 vienetas kiaušiniai
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui silkę supjaustykite mažais kubeliais. Petražoles sukapokite. Šiuos produktus dubenėlyje sumaišykite su grietinėlės sūriu ir puse kedrų riešutų.
Atšildytą tešlą supjaustykite kvadratėliais, ant jų per vidurį dėkite po šaukštą įdaro. Tešlos kvadratėlio kampus virš įdaro sulipdykite.
Pyragėlius patepkite kiaušinio plakiniu, užberkite likusius riešutus.
Kepkite 180 °C orkaitėje maždaug 25 min. arba kol pyragėliai ims gražiai rusvėti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pyragėliai su grietinėlės sūrio, ZIGMO silkės ir riešutų įdaru

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Porcijų skaičius: 9
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įdarui silkę supjaustykite mažais kubeliais. Petražoles sukapokite. Šiuos produktus dubenėlyje sumaišykite su grietinėlės sūriu ir puse kedrų riešutų.
Atšildytą tešlą supjaustykite kvadratėliais, ant jų per vidurį dėkite po šaukštą įdaro. Tešlos kvadratėlio kampus virš įdaro sulipdykite.
Pyragėlius patepkite kiaušinio plakiniu, užberkite likusius riešutus.
Kepkite 180 °C orkaitėje maždaug 25 min. arba kol pyragėliai ims gražiai rusvėti.

Receptą atsiuntė Zigmas
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų