Kamuoliukai su slyvomis
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 400 gramų | sūris (fermentinis) |
| 3 vienetai | česnakas |
| 50 gramų | majonezas |
| 15 vienetų | slyvos |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 15 vienetų | riešutai |
| šiek tiek | krapai (kapoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sūrį sutarkuoti smulkia tarka, nulupti ir sutrinti česnaką, pridėti majonezo, pipirų ir gerai viską išmaišyti.
2.
Slyvas išmirkyti karštame vandenyje. Į kiekvienos slyvos viduriuką įdėti po riešutą. Suformuoti kamuoliukus, jog slyva būtų viduryje ir kamuoliukus apvolioti smulkintuose krapuose.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Sūri širdelė
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Grybukai po sniegu
-
Įdaryti agurkai
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Pitos su grybais
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Boružėlės
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Spalvingi iešmeliai
-
Velykų suktinukai - sushi
Kamuoliukai su slyvomis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sūris, fermentinis,
400 gramų -
Česnakas,
3 vienetai -
Majonezas,
50 gramų -
Slyvos,
15 vienetų - Juodieji pipirai
-
Riešutai,
15 vienetų - Krapai, kapoti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sūrį sutarkuoti smulkia tarka, nulupti ir sutrinti česnaką, pridėti majonezo, pipirų ir gerai viską išmaišyti.
Slyvas išmirkyti karštame vandenyje. Į kiekvienos slyvos viduriuką įdėti po riešutą. Suformuoti kamuoliukus, jog slyva būtų viduryje ir kamuoliukus apvolioti smulkintuose krapuose.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Vida
2014-03-07 19:32
Turetu buti labai skanu,nes beziurint seiles tysta
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
